Melegın dıyet seruvenı

Çoook şükür YGS'y atlattım geldimm, artık LYS'ye yüklenme zamanıı :KK15:
Havalr ısınıyordu burada, ama bugün yine soğudu, yağmur yağdı
:KK31:
Pazar gününden beri gelip, yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum, yazmaya utandım açıkçası sınav sonrası yediklerimi :18: :26:
Bir de regl olcam olamadım bi türlü onun stresi sinir var, yeme krizleri var malum.. :KK14:
Bugün biraz daha masum gerçi menüm :KK56:

Kahvaltı
1 kupa şekersiz, yok denecek kadar az sütlü kahve
4 parça kurabiye
biraz çikolata
(ne masum ne masummm :KK4:)

Ara
yok

Öğle
1 kase çorba
1 kase salata

Şimdilik bu kadaar En Büyük KK

Canım işte o dönemlerde tutmak gerekiyor dikkat et

Vejetaryen olmak iyi güzel de, protein alabilecekleri çok az gıda var, ölçülü tükettikçe bence et ürünleri daha güzel, onlar boşa mı yaşıyolar nee, Türk'sen et ve mamüllerini de sevmen gerek arkadaş! :KK53:

valla ben et ve et ürünlerini yada süt ve süt ürünlerini değil de hayvanları daha çok seviyorum. Bir buzağının içmesi gerekn sütü ben içince onun hakkını almış oluyorum kötü hissediyorum. Bir de sırf endüstri yüzünden (para kazanmak için) bize hep yanlış bilgiler veriyorlar. Sütün içindeki laktoz kemik erimesine neden oluyor mesela yani ne kadar çok süt içersen kemiklerin o kadar güçlenmiyor aksine güçsüzleşiyor. Oysa kalsiyum içeren bir sütü bitki var zararsız şekilde alabileceğimiz. :KK43:(

dikkat ettim. hiç bişi yemiyolar çerez tetlı hamur işi çok yedim tıkandım diyolar bidaha yemiyolar az ve sık yiyolar çok uyuz oluyom :KK47:

aslında sadece bitki yiyorlar yani olması gerektiği gibi biz otçul canlılarız sonuç itibarı ile:) hayvansal gıdalar dengemizi bozuyr

canımcım cok tesekkur ederım operım tabıkı ablası :KK48::KK48::KK48::KK48:

canım sınavın nasıl gectı ınsallah kazanırsın bıtanem :KK16::KK16::KK16:

:KK53::KK53::KK53::KK53: aynen

Aminn inşallah ablacım :KK16:
Bu sene soruların sadece %20sini verdiler o kadarını kontrol edebildik. Her sınavda olduğu gibi kimi sorudan eminim, kiminde çelişkide kaldım. Kesin bir şey söylemek çok zor ablacım :KK31: Sonuç tamamen sürpriz olacak, hayırlısı olsun inşallah :KK31:

Canım işte o dönemlerde tutmak gerekiyor dikkat et

Evet ablacım, şu an da canım bir şey yemek istemiyor mesela ara öğün yapacaktım ama yok, ne karmaşık bi dönem bu ya :KK25:
valla ben et ve et ürünlerini yada süt ve süt ürünlerini değil de hayvanları daha çok seviyorum. Bir buzağının içmesi gerekn sütü ben içince onun hakkını almış oluyorum kötü hissediyorum. Bir de sırf endüstri yüzünden (para kazanmak için) bize hep yanlış bilgiler veriyorlar. Sütün içindeki laktoz kemik erimesine neden oluyor mesela yani ne kadar çok süt içersen kemiklerin o kadar güçlenmiyor aksine güçsüzleşiyor. Oysa kalsiyum içeren bir sütü bitki var zararsız şekilde alabileceğimiz. :KK43:(

Bunun hayvanseverlikle alakası yok, biz gidip kedi kesip yemiyoruz ya da avcılıkla beslenmiyoruz veyahut sadece etçil yaşamıyoruz, sebze meyve de tüketiyoruz yani Allah'ın izin verdiği doğrultuda besleniyoruz. Yoksa neden inek, keçi vs. süt versin, tavuk neden yumurtlasın, kurban kesmek neden Allah'ın emri olsun ?

Son düzenleme:

Canım bende hayvanalrı çok severim ama seninin düşündüğün şekilde düşünmiyorum doğa gereği yani sütün fazlasını içersen zararının olması normal fazla içersen bir zararı yok ..Bence yemen gereken her şeyin fazlasını yemediğin sürece bir sorun yok..

Bu sene soruların sadece %20sini verdiler o kadarını kontrol edebildik. Her sınavda olduğu gibi kimi sorudan eminim, kiminde çelişkide kaldım. Kesin bir şey söylemek çok zor ablacım :KK31: Sonuç tamamen sürpriz olacak, hayırlısı olsun inşallah :KK31:

Evet ablacım, şu an da canım bir şey yemek istemiyor mesela ara öğün yapacaktım ama yok, ne karmaşık bi dönem bu ya :KK25:

Bunun hayvanseverlikle alakası yok, biz gidip kedi kesip yemiyoruz ya da avcılıkla beslenmiyoruz veyahut sadece etçil yaşamıyoruz, sebze meyve de tüketiyoruz yani Allah'ın izin verdiği doğrultuda besleniyoruz. Yoksa neden inek, keçi vs. süt versin, tavuk neden yumurtlasın, kurban kesmek neden Allah'ın emri olsun ?

düşüncenize saygı duyarım ama inekler yavruları için süt verir, tavuk yumurtası dediğiniz şey ise bir tavuğun döllenmemiş yumurtasıdır, yani bizim reglimiz gibi, yediğimiz şey tavuk reglidir. Biz kesmiyoruz ama yediğimiz için hiç güneş yüzü görmeden antibiyotikle beslenen tavukların üretimine neden oluyoruz. Ve ayrıca zaten içtiğimiz süt ve yediğimiz yumurta doğal değil doğal olsa bir nebze ama bütün hastalıkları alıyoruz onlardan. Geçenlerde sistit olmuştum doktorum bana bakterinin yediğim etten ya da iyi yapılmamış bir peynirden geldiğini söyledi. Aklına gelebilecek her türlü hastalığın sebebi doğal olmayan koşullarda bakılan hayvanlardır. Doğal olsa bile faydalarının yanında milyon tane götürüsü vardır. sütün içindki laktoz, yumurtanın içindeki yoğun yağ(kolestrol yapar). İnsanlar neen kalp hastası neden tansiyon hastası diye düşünmek lazım. dünyadaki hastalıkların %90 ı kötü beslenmeden kaynaklanır. sonuç ortada.

düşüncenize saygı duyarım ama inekler yavruları için süt verir, tavuk yumurtası dediğiniz şey ise bir tavuğun döllenmemiş yumurtasıdır, yani bizim reglimiz gibi, yediğimiz şey tavuk reglidir. Biz kesmiyoruz ama yediğimiz için hiç güneş yüzü görmeden antibiyotikle beslenen tavukların üretimine neden oluyoruz. Ve ayrıca zaten içtiğimiz süt ve yediğimiz yumurta doğal değil doğal olsa bir nebze ama bütün hastalıkları alıyoruz onlardan. Geçenlerde sistit olmuştum doktorum bana bakterinin yediğim etten ya da iyi yapılmamış bir peynirden geldiğini söyledi. Aklına gelebilecek her türlü hastalığın sebebi doğal olmayan koşullarda bakılan hayvanlardır. Doğal olsa bile faydalarının yanında milyon tane götürüsü vardır. sütün içindki laktoz, yumurtanın içindeki yoğun yağ(kolestrol yapar). İnsanlar neen kalp hastası neden tansiyon hastası diye düşünmek lazım. dünyadaki hastalıkların %90 ı kötü beslenmeden kaynaklanır. sonuç ortada.

Çok şükür kaç senedir bunlarla besleniyorum ama sağlık sıkıntım olmadı, Allah kimseye hastalık vermesin. Ölçülü yendiği takdirde zararlı olacağını düşünmüyorum açıkçası hayvansal ürünlerin.

Canım ama seni,n bu anlattıklarının olma nedeni hayvanalrın yetişme yanlışından dolayı kaynaklalan durum bence doğa yetişen yenilen süt ve et ürünlerinin hiç bir zararı yok ... Bende çok sevmeme rağmen hiç bir zararını görmedim..

Bugünkü Menüm
1 adet Haşlanmış Yumurta
3 tane zeytin
Az Çecil Peyniri
Az Süzme Peynir

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 adet Corden Blue
1 yemek kaşığı yeşil mercimek salatası
1 küçük kase Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Bezelye Yemeği(annem yapıp getrmişti )
Salata

Ara
3 kupa Yeşil Çay
1 fincan Nescafe(Sütsüz Şekersiz)

3 litre Su

Son düzenleme:

HAYvanlara karsı asırı hassasıyetınız malesef bıraz sacmalamanıza neden olmus . burda yumurta ve sutu zararlı gıbı gostermeyın lutfen. olculu yemek kaydıyla her besıne ıhtıyacı var vucudun. sutede yumurtayada peynır yogurt ve sebzeyede. ve taktır edersınızkı sehır hayatında bunları kendımız yetıstıremıcegımıze gore satın alıp yemek durumundayız.

ayrıcaaaa ben her gun 1 haslanmıs yumurta yıyerek 4,5 ayda 20 kılo verdım ama herseyı olculu yıyerek yanı yumurtayıda peynırıde yogurduda sebzeyıde

ha sunuda unutmayalım herseyın fazlası vucuda zararlıdır etınde sutunde baska seyınde

edacım bosver arkadasımız hayvanseverlıkle doga kanununu karıstırmıs. o yuzden uzerınde durmaya luzum yok.

Kızlar Eşimd ediyette sözde görecezz bakalım diyorki 330 CL şisede su içtim yetmezmi :KK53: ooo dedim bundan çok içmen lazım çay içiyorum yetmezmi diyor hala bakalım ne olacak .... o ekmeği ile pilavı azaltsın bir haftada eritir vallla göbeği :KK37::KK37: Erkekler bizden daha şanlslı

Bugünkü Menüm
1 adet Haşlanmış Yumurta
3 tane zeytin
Az Çecil Peyniri
Az Süzme Peynir

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 adet Corden Blue
1 yemek kaşığı yeşil mercimek salatası
1 küçük kase Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Bezelye Yemeği(annem yapıp getrmişti )
Salata

Ara
3 kupa Yeşil Çay
1 fincan Nescafe(Sütsüz Şekersiz)

3 litre Su

gayet superrr:nazar::nazar::nazar:

Kızlar Eşimd ediyette sözde görecezz bakalım diyorki 330 CL şisede su içtim yetmezmi :KK53: ooo dedim bundan çok içmen lazım çay içiyorum yetmezmi diyor hala bakalım ne olacak .... o ekmeği ile pilavı azaltsın bir haftada eritir vallla göbeği :KK37::KK37: Erkekler bizden daha şanlslı

evet ya erkeklerın metosu mıbarek kosuyorrr :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

Ya arkadaşlar merhabalar. Ben dun yine tartildim 61 kiloyum.yok gitmiyo. 56 57 olmam lazim basaramicm. Çünkü çok kacamak yapıyorum. Gitmicek ya offfff
:KK43:(((

evet yaa hemen veriyorlar kiloları bizimkide göbeği eritmek istiyor tam karar veriyor ben kızıma bişey yapınca dayanamıyor o da yiyor hahaha bırazda istemiyorum şimdi kilo vermesini bugün dedimki ben seni göbekli seviyorum boşver kalsın yerinde hahahah aslında klolu değil hafif göbeği var o kadar

Ya arkadaşlar merhabalar. Ben dun yine tartildim 61 kiloyum.yok gitmiyo. 56 57 olmam lazim basaramicm. Çünkü çok kacamak yapıyorum. Gitmicek ya offfff
:KK43:(((

canım kaçamak yaparsan veremezsin tabiki kaçamak yapma kaç gün kaldı şurada tartılmaya iki üç gün dikkat et verirsin menülerini yaz iradene sahip çık böyle olmazki..

X