- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
Tamam işte dini nikahta da ilk hanımın rızası olcak diyolar.Dini nikahtan bahsettiğim gayet açık bir şekilde ortada. Ben de buna karşı olduğumu belirttim farkında mısınız bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam işte dini nikahta da ilk hanımın rızası olcak diyolar.Dini nikahtan bahsettiğim gayet açık bir şekilde ortada. Ben de buna karşı olduğumu belirttim farkında mısınız bilmiyorum
Bana inanmiyor diyemezsiniz. Benim din ile ilgili zorum yok, sadece sizin gibi dini kendine gore cevirenleri sevmiyorum.Bi siz eksiktiniz. Şimdi binlerce yorumla uğraş. Siz inkar ediyor ya da inanmıyor olsanız da bazı gerçekler var. Ben asla bunu kabul etmiyorum!!
Ben eşimden eski bir kilim vardı onu istedim. Hala güler. Fakat yine olsa yine o kilimi isterim. Öyle çok seviyorum. (Bu arada ciddiyim eski eşya hastalığım var)Merhabalar hanımlar. Benim dini nikahım yapılıcam ama mehir ne isticem bilemiyorum..Eşimi maddi açıdan zora sokmak istemiyorum üstelik mehirede ihtiyacı olan bi kadın değilim şükürler olsun. Öyle bişey isteyeyim ki eşimi şaşırtayım ama bu para mal mülk olmasın istiyorum.. Aklınıza değişik fikirler gelirse benimle paylaşırsanız mutlu olurum
Yani şimdi şu da bir gerçek. Her erkeğin gizli rüyası değildir 4 kadın vs.Bi siz eksiktiniz. Şimdi binlerce yorumla uğraş. Siz inkar ediyor ya da inanmıyor olsanız da bazı gerçekler var. Ben asla bunu kabul etmiyorum!!
Ben bunu birilerinden duydum ve fikrimi paylaştım.Tamam işte dini nikahta da ilk hanımın rızası olcak diyolar.
Siz benim muhattabım değilsiniz lütfen gidip kendinize başka eğlence bulunErkek 4 nikah kiyarmista ben onu elinden aldim diyor hade ya
Muhattab değil, muhatap.Siz benim muhattabım değilsiniz lütfen gidip kendinize başka eğlence bulun
Size kıyabiliyor mu dedi üye, öğretmen o biliyor neyin ne olduğunuIyi de senin rızan yoksa zaten kıyamıyor nikah
Ben dini kendime çevirmiyorum sen de beni bu şekilde itham edemezsin. Gayet bilinçli bir insanım. Neyin ne olduğunu biliyorum. Kesinlikle çok eşliliğe karşıyım ama bazı insanlar bunu kullanıyor. Farkındaysan ben zaten karşıyım eşim de böyle biri değil dedim. Fakat duydum ve ben de para talebinde bulunmadım bunu istemiş oldum. Beni yargılamak sana düşmüyorBana inanmiyor diyemezsiniz. Benim din ile ilgili zorum yok, sadece sizin gibi dini kendine gore cevirenleri sevmiyorum.
Ben de öğretmenim. Ben de bilirim değil mi?Size kıyabiliyor mu dedi üye, öğretmen o biliyor neyin ne olduğunu
Talak haklarından birini isteyebilirsin. Dini anlamda da sen istediğin zaman eşini boşayabilirsin. Bir de dinimize göre bir erkeğin 4 kadınla nikah kıyma hakkı var. Ben mehir olarak o hakkını da aldım elinden yani benim nikahımdayken başkalarına nikah kıyamaz şartını koştum. Kesinlikle bu dört nikah meselesine karşıyım eşim de böyle biri değil ama birilerinden duymuştum
Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.Bir de dinimize göre bir erkeğin 4 kadınla nikah kıyma hakkı var. Ben mehir olarak o hakkını da aldım elinden yani benim nikahımdayken başkalarına nikah kıyamaz şartını koştum.
Aferim o zaman ne diyebilirim kiiiiBen dini kendime çevirmiyorum sen de beni bu şekilde itham edemezsin. Gayet bilinçli bir insanım. Neyin ne olduğunu biliyorum. Kesinlikle çok eşliliğe karşıyım ama bazı insanlar bunu kullanıyor. Farkındaysan ben zaten karşıyım eşim de böyle biri değil dedim. Fakat duydum ve ben de para talebinde bulunmadım bunu istemiş oldum. Beni yargılamak sana düşmüyor
Çok komiksiniz ben de sizden onay bekliyordum.Aferim o zaman ne diyebilirim kiiii
Omur boyu adami garantilemissiniz ben istemeden boşanamaz maddesini eklediniz mi?
Ben de öğretmenim ama pek bir şey bilmiyorum.Ben de öğretmenim. Ben de bilirim değil mi?
Ya ilk karısının rızası olacak vs. deniyor da yapacak olan onu da dinlemiyor. Bir ara sabah kuşağı izliyordum ben, adamların hepsi rıza mıza dinlememiş yani.
Valla daha önce de hiç evlenmedim, ondan ben de bilmiyorum.Ben de öğretmenim ama pek bir şey bilmiyorum.
Rıza da bilmiyor belli ki, takılmayın peşine.
Müge de sakata gelmesin.