Meğer konu iş de para da değilmiş. Ben boşanamıyorum.

Uzun oldugu ıcın yarısını okuyabıldım, böyle biriyle hayatını dahada cekilmez hale getirme, cocuklarına saglıklı bir ortam kuramıyorsan, ordan uzaklasman onlar ıcınde ıyı olur

Canım öncelikle ben de iki çocukla boşanmış biriyim. Birincisi her halükarda çocuklar için nafaka ödeyecek, ikincisi çocukları asla alamaz çünkü mahkeme vermez. Ben ikinci kere evlendim. Eşimin 6 yaşında kızı var, annesi bakmıyor annaneye bırakmış kendisi başka bir şehirde yaşıyor. Böyle olmasına rağmen iki senedir alamadık çocuğu. Yani mahkeme çocuğu babaya çok çok özel şartlarda veriyor. O konuda için rahat olsun, kocan boşanmaman için çocuklarla, yani en zayıf yerinle oynuyor. Sakın prim verme. Çalışıyorsan asla korkma. Onun haberi olmadan evin tapusunu alıp, bediyeye git ve aile konutu şerhi düşülsün. Böylelikle seni evden çıkaramaz ve çocuklarla o evde olduğun sürece satışa çıkaramaz. Sonra karakola git, şiddet gördüğünü söyle. Beni polisler götürmüştü sağlık ocağına. Orada darp raporu verecekler ve evden uzaklaştırma talep et. Bir ay 100 metre yakınına yanaşamaz, yaklaşırsa suç işlemiş olur. Sonra aç davayı, evi bile tamamen alabilirsin belki. Boşanma aşamasında önce duygu sömürüsü yapıp anlayabilir. Sözler verir bir daha olmayacak falan diye, sonra tehdit etmeye başlar. Eski eşim bütün aileni mahvederim falan diyordu. Kardeşlerini fetöcü diye ihbar ederim demişti. Bu aşamalarda asla yumuşama ve telefonlarını açma. Şiddet olduğu için boşanman çok kolay olacak. Fazla uzayacağını zannetmiyorum. Umarım kurtulursun, Allah yardımcın olsun.

Şerh için evin tapusuna gerek yok. Muhtardan aile konut şerh belgesi yeterli. Ada, parsel no lazım o da adres sorgulamadan çıkıyor. Belki şerh koydurmak isteyenlere faydası olur.

Teşekkür ederim çok zor günler yaşıyorum misafirhanelerde kalıyorum ailesiyle bu eve geldi çocuklara da biz bakarız diye hem suçlu hem de güçlüler.Cekismeliyi duyunca seni çok seviyorumlar çiçekler başladı gelmeye.
Bu zamana kadar çok pasif kalmışım diyorum bir kere daha şans da istedi evet. Okullar kapanana kadar idare etme peşindeyim o gelince ben çıkıyorum ben gelince o. Böyle yani.

Siz çıkmayın evden eşiniz gelince neden evden çıkıyorsunuz ? Darp raporu aldım demişsiniz, uzaklaştırma vermediler mi ?

Yok vermediler aramadilar bile. Sadece kayıtlara işledi hastanenin.
Tekrar gidin karakola. Ben darp raporu alır almaz, karakoldaki polis, eski eşimi arayıp bir saat içinde evi terk etmesini söylemişti. Durumunuzu izah edin, darp raporu olduğunu, boşanma aşamasında olduğunuzu ve bu durumdayken tekrar zarar vermesinden korktuğunuzu söyleyin.

Şerh için evin tapusuna gerek yok. Muhtardan aile konut şerh belgesi yeterli. Ada, parsel no lazım o da adres sorgulamadan çıkıyor. Belki şerh koydurmak isteyenlere faydası olur.
Web tapudan direkt şerh konulması ile ilgili bilginiz var mı yapılabiliyor mu herhangi biyere gitmeden

Gerçekten bu tip erkekleri anlamak mümkün değil , ne geçiyor eline böyle davranarak İnsan gibi mutlu mesut çoluğunla çocuğunla yaşamak varken neyin derdindesin. Muhtemelen boşanamayacağınızı düşünüyor rahat davranıyor , yanlış davranışları aile içinde edinmiş .Çalışan bir kadın olarak keşke bu tip davranışlara çocuk olmadan dur deseydiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…