- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Anlayann muczsx
Ben o yorum hoşuma gittiği için beğendim yapacağım için değil. Neticede çocuklarımin babası rezil edersem çocuklar üzülür ben boşanmak istiyorum usulüyle yolu yordamiyla. Şimdi rapor almaya gidiyorumBu kadın öğretmen.En az 10 yıllık bir öğretmen.Maaşlı ve dolayısı ile geliri olan bir insan.Ben açıkcası bir kadın öğretmenin bu kadar çaresiz kalmasına çok üzüldüm ve şaşırdım.Babanında bunları bile bile kızına evinde otur demesine ayrıca şaşırdım.
İnsanın başına gelmeyince bilemez doğru başımdan geçmedi ama 10 senedir mutsuzum diyen bir öğretmen buna çare aramalı diyorum.Boşanmayı düşünüyorsanız imkanınız var bulun bir psik dr gidin konuşun.Boşanmayı düşünüyorum iki çocuğum var endişelerim şunlar vb diye derdinizi anlatın.O size yol gösterecekti.,
Ama gördüğüm kadarı ile siz yaşadıklarınızı boşanma için neden olarak göremiyorsunuz .Çünkü buna yönelik önerilere cevabınız var.Elbette hiç bir şey kolay değil hayatta.Ama bir yol haritası çizmeniz gerekir.
Eşe gelince eğitimli ancak kaba bir adam.Sizin yazdıklarınızdan anladığım dayak kol morartma vb.Yani öyle tekme tokat yüzü gözü morartan türden değil.Buradan şunu düşündüm.Öğrt olduğu için eş iz bırakacak şekilde yapmıyor bunun farkında .Eşin kamu görevi varsa zaten bu durum onu zor sokar ortaya çıkarsa.Ben o nedenle tekme tokat girişeceğini sanmadım.Zaten tekmek tokatlı vurdulu kırdılı dayak atıyorsa bugüne kadar neden gitmediniz polise derim.
Buradan kolu moratmayı vb basitleştirdiğimi sanmayın sakın.(Bakın başıma gelse o adamı o an evden atarım benim ailemin haberi olacak iki çocuk var idare et diyecek yok bizde böyle bir şey)Neyse konu burası.
BU kişi diyor ki işte kolumu morarttı vb .Ayrılmamak için bahaneler hazır.Ben bunları yaparken video çeksin demedim.Hiç bir olay yokken ben günlerdir düşünüyorum bugüne kadar öğrt olarak bunlara neden nasıl katlandım evet doğru bulmuyorum bu yaptıklarımı.Evliliğim için yapmıştım.Ama şunu bil bundan sonra ilk şiddet gösterdiğinde bu olay polise yansıyacak ve arkadan hem senin hem benim iş ortamında anlatacağım gibi.Bazılarınız bunu duyunca daha beter şiddete yönelir diyor.Adamı tanımadığım için bilemiyorum.Bunu bu eş bilir.Ama ben diyorum ki bu adam kamuda veya kurumsal bir yerde çalışıyorsa bu tehdidi yok sayamaz.