- Konu Sahibi marjinalfaydali
bencede keyfızın bılır polemıge gerek yok:umursamaz:
peki parlatıcı yerine sirke kullanan varmıCADIARZU
ben kullanıyorum sirke çokta işe yarıyo:lepi::lepi:
umarım makineme zarar vermez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede keyfızın bılır polemıge gerek yok:umursamaz:
peki parlatıcı yerine sirke kullanan varmıCADIARZU
Anaaam, benim bardaklarda ondan mı o nokta nokta tozlar kalıyor?
Deliricem valla bardaklar bi türlü pırıl pırıl çıkmıyor, makina mı bozuk diyorum ben de.
Şu jeli bir deneeyim bakalım fayda edecek mi.
Merhaba. Dün bulaşık makinamızı her zamanki gibi çalıştırdık, sabah da her zamanki gibi 50 derecede tertemiz yıkanmış tabakları bardakları çatalları yerlerine dizdik. Ama her zamanki gibi olmayan birşey vardı !! Bulaşık makinasının deterjan gözünün kapağı takılı kalmış ve açılmamış !! Yani makina deterjanı almamış !! Sonradan farkettim.
Demek ki neymiş? Bulaşık deterjanına verilen paraya, kalıntılarını her bardağın üstünde yuttuğumuza, sonra da kanser olduğumuza değmezmiş !! Hiç kullanmamaya karşı olanlarımız olsa da, sadece bi çay kaşığı kullanarak da aynı sonuç alınıyormuŞ. bULAŞIğı temizleyen deterjan değil, suyun ısısı ve buharıymış !
Bu tecrübe de kulaklara küpe olsun, eşle dostla paylaşılsınmış. kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar netten bakabilirsiniz boraks diye bi madde var.onunla doğal deterjan yapmak mümkünmüş.elma sirkeside bulaşıkları hem dezenfekte ediyor hemparlatıyor.güzel kokmaswı içn potrtakal yağı vb bunlar kullanılabilirmişşutarafagitti
Bende aynı şeyden şikayetçiydim pril tablete geçtim calgonitten daha az çiziyor![]()
arkadaşlar netten bakabilirsiniz boraks diye bi madde var.onunla doğal deterjan yapmak mümkünmüş.elma sirkeside bulaşıkları hem dezenfekte ediyor hemparlatıyor.güzel kokmaswı içn potrtakal yağı vb bunlar kullanılabilirmişşutarafagitti