- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi PassioneLore
Selam arkadaşlar..Bişey soracağım.. 2 Hafta sonra 1.trimester testimi yaptıracağım. Mehtap hanım bana Centro Laboratuvarlarına yönlendirdi. Aradım bu laboratuvarı 170 YTL imiş test. Ve ssk ile anlaşması yokmuş. Medical parka sordum.35 YTL imiş. Fiyat farkı çok. Mehtap hanım beni neden oraya yönlendirdi acaba? Sırf doktrorum yönlendirdi diye o kadar fiyat farkı verilir mi?
ya bişi soracam ben bursadaki medikal parka gidiorum banada normal doğum 700 sezeryan 910 dediler ssk anlaşmalı fiyat bu.[/QUOT
şanslı arkadaşım ben de medical park a gidiyorum ama istanbul - göztepe burda sezeryan 1750 ytl normal 1000 ytl bunlar da ssk anlaşmalı fiyatlar şakkıdı
yokmu yeni gebelerden soruma cvp vereceksenağlamasenağlama
ya bişi soracam ben bursadaki medikal parka gidiorum banada normal doğum 700 sezeryan 910 dediler ssk anlaşmalı fiyat bu.[/QUOT
şanslı arkadaşım ben de medical park a gidiyorum ama istanbul - göztepe burda sezeryan 1750 ytl normal 1000 ytl bunlar da ssk anlaşmalı fiyatlar şakkıdı
sana da kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasağı verdilermi
sana da kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasağı verdilermi
yok canım genelde düşük riski olanlarda benim bildiğim kadarıyla ilişki yasağı veriyolar o da ilk aylarda.Valla ilk senden duydum şimdi canım benim ...:CüvCüv:
amin inşallah canımın içi ne testleri istiolar ilk olarak ve ne işe yarıo
valla artık o zaman hastane mi yoksa doktor mu daha önemli demek gerekiyor artık ??