Medical Park Göztepe Hakkında

Selam arkadaşlar..Bişey soracağım.. 2 Hafta sonra 1.trimester testimi yaptıracağım. Mehtap hanım bana Centro Laboratuvarlarına yönlendirdi. Aradım bu laboratuvarı 170 YTL imiş test. Ve ssk ile anlaşması yokmuş. Medical parka sordum.35 YTL imiş. Fiyat farkı çok. Mehtap hanım beni neden oraya yönlendirdi acaba? Sırf doktrorum yönlendirdi diye o kadar fiyat farkı verilir mi?

merhaba melek ben medikal parka gidiorum ama bursadakine..yerinde olsam asla ona gitmem.aptallık olur.medikal çok kaliteli hizmet veren bi hastane..nie okadar para vereceksinki?doktorlar genellikle arkadaşlarına göndermeyi tercih ediolarama sen kesene bakacaksın..boşver medikalde son teknolojiyle uygun fiyata yaptır testini..ben 4 hafta 5 günlük gebeyim senden ne testleri istediler bana bilgi verebilirmisin

ya bişi soracam ben bursadaki medikal parka gidiorum banada normal doğum 700 sezeryan 910 dediler ssk anlaşmalı fiyat bu.

merhaba melek ben medikal parka gidiorum ama bursadakine..yerinde olsam asla ona gitmem.aptallık olur.medikal çok kaliteli hizmet veren bi hastane..nie okadar para vereceksinki?doktorlar genellikle arkadaşlarına göndermeyi tercih ediolarama sen kesene bakacaksın..boşver medikalde son teknolojiyle uygun fiyata yaptır testini..ben 4 hafta 5 günlük gebeyim senden ne testleri istediler bana bilgi verebilirmisin

ya ne kadar pahalı bide burda özel tek kişilik odalar ve refakatcınla normal doğumda 1 gün sezeryanda 2 gün bedava..fiyata dahil yani

ya bana herşey çok güzel görünüo dedi..ama kalp sesi bizim için önemli ozaman kadar ilişki yasağı dedi..ben de araştırıorum düşük tehlikesine veriolarmış..kafam çok karıştı şekerim

hiç canını sıkma.Doktorun ne dediyse uymak zorundasın biliyosun dimi tatlım :) Allah hayırlısıyla kucağına da almanı nasip etisin inşallah !!!

hmmm dur hafızamı zorlim :))) 2 li test istiyolar ilk etapta.Bebeğin iyilik durumunun değerlendirilmesi açısından.Kimi doktor sadece 2 li testi yeterli görüyo kimisi 3'lü testte istiyo.Benden 2 li testim iyi çıkmasına rağmen 3 lü testi de istediler yaptırdık tabi.İkisinde de sorun çıkmadı çok şükür.

Birde gebelik.org sitesinde çok faydalı bilgiler var.Bakmanı tavsiye ederim.En güvenilir bilgi veren site bence... Ben yanlış ve ya eksik bişi söylerim olmaz arkadaşım.

ikiside canım ben hem hastaneye hemde dr.a önem verdimbenim kadar hastane hastane dr.dr gezen yoktur heralde dr.önemli çünkü kendini ona teslim edecek kadar güveniyomusunn yada güvenmelisin hastane önemli son zamanlarda çıkan haberleri v.s duymuşundur bu sadece bi örnek temizliği ilgisi alakasıda benim için çok önemli onun için iyi düşünmek lazım e tabi bunları düşünürkende cebinide düşünmek gerekiyo onun için hangisi içine siniyosa orda kalmak bence en doğrusu:içelim:
valla artık o zaman hastane mi yoksa doktor mu daha önemli demek gerekiyor artık ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…