- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
- Konu Sahibi PassioneLore
Hepinize tşk.ler arkadaşlar. Melike bu arada hayırlı olsun senin bebişinde. İller arası fiyat farkı olabiliyor demekki.. Ebrunver sen medical göztepe de hangi doktora gidiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize tşk.ler arkadaşlar. Melike bu arada hayırlı olsun senin bebişinde. İller arası fiyat farkı olabiliyor demekki.. Ebrunver sen medical göztepe de hangi doktora gidiyorsun?
hım doktorlarımız aynı.. peki birşey soracam.. senin ne kadarlıktı bilmiyorum ama doktor sana 1.trimester verdi mi? nerde yaptırdın?
ben de butun hastanelerın su ekstralarından korkuyorum
hadı dogum ıcın hazırlıklı oluyorsun ama ekstraya neyı nasıl yansıtacakları bellı olmuyor
yengeme kullandıkları yara bandını bıle ekstra dıye fatura ettıler
evet canım ya benim kardeşim idrar yolu enfeksiyonundan dolayı 2 gece medipolde kaldı gecelik fiyat 270 ytl yani toplamda 540 ytl yapması gerek ama biz 900 ytl ödedik geri kalanı ekstra ilaç serum falan sanki o kadar tutacak ilaçlar bu medical parkta bana bir yamuk yapacak diye korkuyorum geçen gün üsküdar yunus emre hastanesine gittim normal 85 sezeryan 200 ytl ve herşey dahilmiş fiyat farkına bak ama pek içime sinmedi orası zaten doktorumu bırakmak istemiyorum ama kafama çok takılıyor huzursuzum yani arkadaşlar doğum korkusuda var senağlama
betulygt bılıyorum anlamını fakat.. ıste mehtap hanımın bana yazdıgı test de 1.trımester tarama testi yazıyor. yani ıste bu donemın sonunda uygulanan test.. anladımkı herkes ona ıkılı test dıyor :)
mrb.dr. can şener hakkında bilgi alnmak istiyorum arkadaşlar