Medical Park Göztepe Hakkında

doğum ücretlerini de indirseler yaaa ... süper olur :)))) fiyatlar böyle canım ama normal doğumda 1000 ytl +1 gece kalış : 90 ytl sezeryanda 1750 ytl + 2 gece kalış 180 ytl dediler bize.Bebeğin bakımı filan ücretlere dahil.Sadece oda parası ekstradan alıcaklar.Ben yarın gidicem muayeneye.İyice bi derinlemesine öğrenicem tekrar :))) :1hug:

ebrunver sen artık medical damısın canım..
Doktorunda mehtap hnm okuduguma gore.. Kac kere gıttın memnunmusun..
Ben ıkı kere gıttım onumuzdekı randevum da 2 hafta sonra..
Ama cok ısındım ben doktora cok sakın konuskan bır kadın hıc bıkmıyor herseyı cevaplandırıyor.. :icecream:
Bır acelesı yok kestırıp atmıyor hıcbırseyı..
Ultrasonda uzun uzun oğlumu ızleyebılıyorum... :1rolleyes:
kiz seninde şamaka doğumuna az kalmiş kiz mi erkekmi olucakti ben yeni hamileyken sen daha 14. 15. Haftalardaydin

kiz seninde şamaka doğumuna az kalmiş kiz mi erkekmi olucakti ben yeni hamileyken sen daha 14. 15. Haftalardaydin

erkek olucak ınsallah..
evet az kaldı gercekten nasıl gectıgını anlamıyor ınsan..
ınsallah bundan sonrasıda cabucak gecerde oğluma kavusurum bır an once.. :1rolleyes:

benim doktorumda özel göztepe hastanesinden medcal parka geçti doktdorumdan zaten memnunum ben hastaneyi merak ediyordum gerçekten güzel temiz ve büyük yeni olduğu için bazı eksiklikler var ama zaman gerkiyor bence hemen karar vermemek lazım telefonla aradığımda ssklı ücret 30 ytl dediler gittiğimde 12 ytl ödedim doktorun istediği tahlilleride orda yaptırdım onlarda 10 ytl tuttu eşimle şaşırdık doktor olarakta dikkat ettim hastaların talebini karşılıyacak kadar kadın doğum uzmanı var şimdilik memnunum bakalım bundan sonra nolucak

Selam arkadaşlar
Bende 9+3 deyim. Bende Medical Park Göztepe den Mehtap hanıma gidiyorum. Medipol ile Medical arasında kararsız kalmıştım aslında ve aslında kararsızlığımda hala devam ediyor :KK43:

Mehtap hanim iyi bir doktor bence sende memnunsan orda kal benim eski doktorumdu medipolden o medika parka geçti ben medipolde kalmayi tercih ettim iyi bir hastehane çünkü

Bu konuyu baştan sona okudum .. peki medical park ın yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı? bu konuda bilgisi olan?

selam kızlar, bende medipole devam ediyorum.
aslında bende medical mi medipolmü kararsız kalmıştım ama medipole devam. çünkü yenidoğan bakım ünitesi var ve bu konuda yıllardır hizmet veren köklü bir hastane. bir çok tanıdığım orda yaptı doğumunu. medical daha çok yeni bu konuda ne kadar yeterli olduğunu bilmiyorum. hem bence sadece doktor değil hastane şartları ve diğer hizmet ekibide çok önemli. o yüzden bildiğim bir hastaneye içim rahat gidiyorum.
Son Ankaradaki olayı duymuşsunuzdur. izleyince içim yandı. Allah hepsine sabır versin. bu haberden sonra daha çok düşünür oldum gittiğim hastaneyi :KK43:

Hepimize sorunsuz hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum. Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.

doğum ücretlerini de indirseler yaaa ... süper olur :)))) fiyatlar böyle canım ama normal doğumda 1000 ytl +1 gece kalış : 90 ytl sezeryanda 1750 ytl + 2 gece kalış 180 ytl dediler bize.Bebeğin bakımı filan ücretlere dahil.Sadece oda parası ekstradan alıcaklar.Ben yarın gidicem muayeneye.İyice bi derinlemesine öğrenicem tekrar :))) :1hug:

merhaba canım bende mehtap hanımın hastasıyım geçen muayende bende muhasebeye çıktım konuştum normal 1000 sezeryan 1750 ytl dediler ve oda ücreti alınmıyor bu fiyatlar paket fiyatlar dediler herkese farklı bişeymi söylüyolar bunlar ya doğumdan sonra bebeğe yapılan tetkikler adı altında kazıklarlar diye ödüm kopuyor kabarık bir faturayla karşılaşmak istemiyorum birde acil bişey olduğunda mehtap hanıma cebindenmi ulaşıyosunuz ben hastaneden aradığımda imkanı yok bağlamıyorlar çok tedirginim zaten doğumdan ödüm patlıyor birde bunlarla huzursuz olmak istemiyorum .
Birde arkadaşlar ben medicalda tetanoz aşısı oldum 1. doz .2.dozunu sağlık ocağında vurulayım dedim sağlık ocağındakiler 1 . dozdan 1 ay geçmeden vuramayız dedi doktor süreyle ilgili bişey dememişti siz nasıl yaptırdınız 1. dozdan sonra 1 ay beklediniz mi?sositosositoa.s.

merhaba canım bende mehtap hanımın hastasıyım geçen muayende bende muhasebeye çıktım konuştum normal 1000 sezeryan 1750 ytl dediler ve oda ücreti alınmıyor bu fiyatlar paket fiyatlar dediler herkese farklı bişeymi söylüyolar bunlar ya doğumdan sonra bebeğe yapılan tetkikler adı altında kazıklarlar diye ödüm kopuyor kabarık bir faturayla karşılaşmak istemiyorum birde acil bişey olduğunda mehtap hanıma cebindenmi ulaşıyosunuz ben hastaneden aradığımda imkanı yok bağlamıyorlar çok tedirginim zaten doğumdan ödüm patlıyor birde bunlarla huzursuz olmak istemiyorum .
Birde arkadaşlar ben medicalda tetanoz aşısı oldum 1. doz .2.dozunu sağlık ocağında vurulayım dedim sağlık ocağındakiler 1 . dozdan 1 ay geçmeden vuramayız dedi doktor süreyle ilgili bişey dememişti siz nasıl yaptırdınız 1. dozdan sonra 1 ay beklediniz mi?sositosositoa.s.

valla canım bana doğum ücretinin yanısıra ekstradan alıyoruz dediler...Alla alla :)))) ben de senin gibi endişeleniyorum arkadaşım kabarık bi faturayla karşılaşmak istemiyorum elbette.Zaten üdoğum ücreti yüksek !!! önceki gittiğim hastanede doğum ücretleri 150 normal doğum 220 sezeryan :KK43:(( ordan da başka sebeplerden ayrıldım.Kendi şımarıklığımdan herhalde ???? ilgisizdi doktorum.Pek bilgi vermiyodu.

Tetanoz aşısına gelince ben 1.ve 2.dozuda sağlık ocağında vuruldum.Şirketten izin almak sorun oluyodu çünkü.Sağlık ocağı şirkete yakın.1.dozu 9 haziran da oldum 2.dozuda 9 temmuzda oldum.Yani 1 ay ara vermek gerekiyomuş.3.dozuda bebişinde beraber gelicen dedi.Anammmm tüylerim tiken tiken oldu valla :bbo:

hmmm bi de mehtap hanım bana cebini kendi kartına yazıp verdi ben istemedim şimdiye kadar hiç aramadım ama acil bişi olursa tabiki ararım.

ben de butun hastanelerın su ekstralarından korkuyorum
hadı dogum ıcın hazırlıklı oluyorsun ama ekstraya neyı nasıl yansıtacakları bellı olmuyor
yengeme kullandıkları yara bandını bıle ekstra dıye fatura ettıler

Selam arkadaşlar
Bugün Mehtap hanımda muaynem var. Yeni doğan yoğun bakım var mı soracağım..

Selam herkese.. muayneden geldim. Bebeğim gayet iyiymiş. Mehtap hanımın ilgiside çok güzeldi. Hastanenin yoğun bakım ünitesi varmış ama ne kadar iyi bilemiyorum tabi..ilerleyen dönemlerde onu da araştırmak lazım.

melekcım bebeğinin ıyı olmasına sevındım..
bende mehtap hnm a gıdıyorum belkı okumussundur..
yeni doğan yogun bakım unıtesı artık yenı acılan tum hast. var..
ozellıklede medical park gıbı 3 buyuk hast. bır arada bulunduran bır hastane de olmaması cok yanlıs olur zaten..
doktorundan memnun kaldıgına sevındım..bende cumartesı gıunu gıdeceğim kontrole..
bır oncekı randevum gecelı 5 hafta oldu oglumu cok merak edıyorum..
guzel haberler alırım ıns sevgiler..

evet okudum bu forumu baştan sona ve takip ediyorum burayı özellikle.. çünkü aynı çevreden anneleriz :)

slm kızlar bende kararsızlar arasındaydım bazılarınız gibi medicalpark ve medipol arasında evet medicalpark çok ii temiz,ilgili personeli ile çok hoş fiyatlarda medipolle aynı gibi 50 ytl fark var arada medipolde normal doğum 950 ytl sezeryan isteğe bağlı 1750 ytl mecburi 1500 ytl ve bu fiyatlara herşey dahil bebeğin bakımı annenin bakımı refakatçi yemeği v.s v.s ama medicalparkta bana doğum ücretlerinin yanısıra refakatçi için yemek ücreti ve bebeğin bakımı işte ek şeyler bu fiyata dahil değil dedilerkafamçokkarıştı birde medicalparkta gittiğim dr.dan pek memnun kalmadığım için bahar hanıma devam ediyorum e nede olsa başından beri o takip ettiği için çok rahatım herşeyi soruyorum ve cevabınıda alıyorum paylaşmak istedim iyi düşünmek lazım nede olsa herşey bebeklerimiz için:1hug:a.s.

slm kızlar bende kararsızlar arasındaydım bazılarınız gibi medicalpark ve medipol arasında evet medicalpark çok ii temiz,ilgili personeli ile çok hoş fiyatlarda medipolle aynı gibi 50 ytl fark var arada medipolde normal doğum 950 ytl sezeryan isteğe bağlı 1750 ytl mecburi 1500 ytl ve bu fiyatlara herşey dahil bebeğin bakımı annenin bakımı refakatçi yemeği v.s v.s ama medicalparkta bana doğum ücretlerinin yanısıra refakatçi için yemek ücreti ve bebeğin bakımı işte ek şeyler bu fiyata dahil değil dedilerkafamçokkarıştı birde medicalparkta gittiğim dr.dan pek memnun kalmadığım için bahar hanıma devam ediyorum e nede olsa başından beri o takip ettiği için çok rahatım herşeyi soruyorum ve cevabınıda alıyorum paylaşmak istedim iyi düşünmek lazım nede olsa herşey bebeklerimiz için:1hug:a.s.
valla canım medipol gibisi yok benim için her yönüyle dörtdörtlük bi hastahane doktorumuda seviyorum hiç bırakmayada niyetim yok.benim doktorumda mehtap hanımdı ama ben medipolde kalmayı tercih ettim

X