-
- Konu Sahibi PassioneLore
şimdi baktım hastane sitesinde buldum. cvleri var. bi ara açılmıyordu ama düzelmiş. ben birazcık cemil ipekçiye benzettim:) doktor konusunda çok kararsızım. birazda şans galiba. bnim doktorum yeditepedeydi ama boş kese olmasına rağmen anlayammıştı. Bu nedenle hepsini denemeyi düşünüyorum:)
arkadaslar bende hamile kalmadan 2 cm boyunda miyom vardı gebelikle 4 cm olmuşdu durmuşdu sonra 6 cm olmuş malesef seval hanıma gidiyorum medipole eskiden çok ilgiliyken şimdi tutarsız konuşuyor geçen 4 cm ken daha büyümez artık görünmüyo bile ultrasonda demişdi bgn kocaman olmuş plesentaya yaklaşmış falan dedi üff ya hastane ve doktor değiştircem bu hastanede kimi tavsiye edersiniz sorunumda miyom riskli gebelikde iyi doktor arıyorum
can sener benimde dr um çok memnunum kendisinden. ben genelde zamanında giriyorum yanına nadiren mudahelesi vs acilen çıkmıs oldgu için birikme oluyor ama nadiren dedgim gibi. ve size bakması gerekiyorsa kapıda yuz kisi olsa da hiç acele ettirmiyor bana yapmıdı en azından hiç hastalar bekliyor diye acilen çıktıgımı bilmioryum yanındanarkadaşlar merhaba, c.tesi mehtap hanıma gitmiştim kürtaj sonraı muayene omlak için. 11:40 dı randevum fakat saat 13:00 kadar beklemem gerekiyordu. zamanım olmadığımdan başka yere gittim. önümde çok hastası vardı. genel de hep böylemi olur yoksa benim şanssızlığımmıydı. yazıları okudum da can bey de iyi bir doktormuş sanırım. soyadı nedir
şimdi baktım hastane sitesinde buldum. cvleri var. bi ara açılmıyordu ama düzelmiş. ben birazcık cemil ipekçiye benzettim:) doktor konusunda çok kararsızım. birazda şans galiba. bnim doktorum yeditepedeydi ama boş kese olmasına rağmen anlayammıştı. Bu nedenle hepsini denemeyi düşünüyorum:)
benisec doktor seçimi önemli bir konu. Bildiğim kadarıyla Medipolde Hakan bey var riskli gebeliklere bakan. Medical de ben Gökmen beye gidiyorum. Benimki de riskli bir gebelik, hamileliğim 1 aydan fazlasını yatarak geçirdim ve hala yatıyorum erken doğum riskimden dolayı. Gerçi bende ki problem serviks boyu ile alakalı. Burda Can beyinde hastası çok ve memnunlar... Umarım sağlklı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına...
arkadaslar bende hamile kalmadan 2 cm boyunda miyom vardı gebelikle 4 cm olmuşdu durmuşdu sonra 6 cm olmuş malesef seval hanıma gidiyorum medipole eskiden çok ilgiliyken şimdi tutarsız konuşuyor geçen 4 cm ken daha büyümez artık görünmüyo bile ultrasonda demişdi bgn kocaman olmuş plesentaya yaklaşmış falan dedi üff ya hastane ve doktor değiştircem bu hastanede kimi tavsiye edersiniz sorunumda miyom riskli gebelikde iyi doktor arıyorum
Medicale giden arkadaşlar fiyatlardaki son durumlar şöyle:
Normal :1000 tl
Zorunlu sezeryan:2200 (sadece gökmen beyin ki diğerleri 1750) tl
Epidural farkı:550 tl
İsteğe bağlı sezeryan:2600 tl
Sünnet:450tl
Eğer bebeğe sağlık karnesi hemen çıkarılmazsa :Kuvez : 350tl+masraflar (sarılıkiçin dedi ne demekse diğer durumlarda fiyat değişir mi bilmiyorum)
Sağlık karnesi hemen çıkarılırsa fark almıyorlarmış