- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi PassioneLore
olmadın mıııı bekle bakalım biraz daha..ama çok yorma bari kendinii.. Saol tatlım desteğin için..bu aralar iyice sıkılmaya başladım
Hamileliği 20 haftayı aşanlar arkadaşlar merak ediyorum ne ilaçları kullanıyorsunuz? multivitamin hepimiz kullanıyoruzdur peki kan ilacı? özellikle can beyin hastaları cevaplarsa sevinirim.
Günaydın kızlar...herkes iyi mi ,bebekler ne durumda....bir gelişme değişme var mı? Kendinize iyi bakın...
dün hastaneye kontrole gittik gökmen beye. Bebek 2005 gr olmus. Bıraz rahatladık ama 1 ay daha yatmam lazım. Yıne ılac ve ıgne verdı. Artık yatmakdan ve ılaclardan olsa gerek vucudumun hıc dırencı kalmamıs. Hastaneden eve gelınce bır usume bır terleme derken atesım aksam 39 olmus. Zor dusurdu kayınvalıdem atesımı.. Cok kotu bır gece gecırdım yanı dun aksam. Ama sımdı bıraz daha ıyıyım..
Arkadaslar bu arada kullanılan ılacları sormussunuz
ben gunde 1 tane demır gunde 1 tane elevıt vıtamın kullanıyorum. Ben durumundam oturu ıgne ve nıdılat kullandıgım ıcın magnezyumu kestı doktor ama normalde magnezyumda son aylara kullanılıyormus.doktorum gokmen bey bu arada
Kalsiyum tablet kullanan arkadaşlar ilaç ismi verebilirler mi acaba, ben kalsiyumu sandoz olarak alıyorum (calcimax) ama içerken çok zorlanıyorum, eğer tablet olanı varsa benim için çok iyi olur.
melekcim iyi olmana çok sevindim..kızlar benim doğum tarihimi öne aldık biraz...geçen cumartesi oğlan 3300 gr. dı...37. hafta itibairyle alabiliriz dedi can bey...yani 31 ocakta doğurucam sanırım öyle görünüyor...kalsiyum u bana mehtap hanım vermişti...can bey de devam et dedi...malum son 3 ayda bebeklerin kemik yapıları gelişiyoır ve kalsiyum ihtiyacı çok artıyor..benim gibi habire süt/yoğurt/peynir yiyen biri değilseniz de kalsiyum takviyesi almazsanız diş problemleriniz, eklem ağrılarınız filan başlıyor...ben ancak düzenli olarak sadece günde 1 bardak süt içebiliyorum...onun dışında kalsiyum alımım düzensiz..tablet iş görüyor o yüzden...ayrıca magnezyum olması içinde hem rahimin erken kasılmasını hem de bacak kramplarını önlüyor..işte böyle...
bellıydı one alacagı...masallahı var oglusunun demek Ocak annesı olacaksın
Bu arada senın neden sezeryan?
yaa Gokmen beye agrılarım oluyor dememe ragmen daha dun dedım yanı hayır sana magnezyum ve calsıyum yok dedı(bende calcımax kullanıyordum bu arada) nıdılatı gunde 6 tane kullandıgım ıcın baska etkılesımlerı olabılıyormuss..
hee bı de bu arada Persembe 14:00 da semıner varmıs..bılgınıze...
mecburi sezeryan benimki canım...1)plasenta previa var 2) iki kere myomektomi ameliyatı geçirdim... 3) bebek iri...ama şu epidural mi yoksa genel anestezi mi sorusu hala kafamı çok karıştırıyor...kararsızım çokkk
Dün hastaneye kontrole gittik Gökmen beye. Bebek 2005 gr olmus. Bıraz rahatladık ama 1 ay daha yatmam lazım. Yıne ılac ve ıgne verdı. Artık yatmakdan ve ılaclardan olsa gerek vucudumun hıc dırencı kalmamıs. Hastaneden eve gelınce bır usume bır terleme derken atesım aksam 39 olmus. zor dusurdu kayınvalıdem atesımı.. cok kotu bır gece gecırdım yanı dun aksam. Ama sımdı bıraz daha ıyıyım..
Arkadaslar bu arada kullanılan ılacları sormussunuz
Ben gunde 1 tane demır gunde 1 tane elevıt vıtamın kullanıyorum. Ben durumundam oturu ıgne ve nıdılat kullandıgım ıcın magnezyumu kestı doktor ama normalde magnezyumda son aylara kullanılıyormus.Doktorum Gokmen bey bu arada
bu arada kızlar doğum fotoğrafçısıyla çalışacak arkadaş var mı? ben biraz internet üzerinden araştırdım ama tavsiyeleriniz olursa değerlendiririm....