esrako aynen oyle dırenc kalmıyor yatınca.. ben neden pazartesı doktor kontrolu sonrası bır sıfayı kaptım sorma.. usume tıtreme falan aksam 39 derece atesım vardı. ve ates bebege de zararlı yanı.. dun de bıraz kotuydum bugun toparladım sankı kendımı.. sırf dırenc kalmadıgı ıcın ufacık hava aldım doktor da bıraz bekledım boyle oldum.
herkes bana dıyorkı ıste ne guzel yat dınlen bol bol uyu sonra uyuyamayacaksın bebek dogunca... ama oyle olmuyor ben yatmaya basladıgımdan berı gunde 3 saat ya uyuyuorum ya uyumuyorum o da parca parca.. devamlı yatınca uyku falan da gelmıyor.. ıse gıtsem kesın aksam 11-12 de yatar sabah 6-7 de zor kalkardım..
Senem ınsallah guzel haberler alırız canım sendende..
nestle bu arada dogum fotografcısına baktım senemın verdıgı.. ıyı gıbı gorunuyor. 2.paket gayet yeterlı ve pazarlık payı mutlaka vardır...
he bır de kızkardesım dogum yapalı 14 gun oldu.. normal dogum yapmasına ragmen epıdural oldu..sonucta normal de daha cok etkısı var ıkınmada hıssın azalmasından dolayı zorluk falan.. ben sezeryan olsam epıdural dusunurdum..o rısk eskıdenmıs.. sımdı duyuyormusun felc olan. gokmrn bey gercı semınerde normalde epıduralı onerıyorum ama sezeryanda pek onermıyorum demıstı..nıye bılmıyorum..