Medical Park Göztepe Hakkında

kızlar bende bugün doktordaydım..zorunlu sezaryan fiyatı 1750 tl dedi ofisteki kız...gökmen bey in fiyaının ayrı olması çok saçma...kuş mu konduruyormuş diğer doktorlardan farklı olarak....odaları gezdim tekrar...2 şubat a da aldık doğum randevumuzu...geriye kaldı 2 hafta yani...geçer mi sizce????

Selam Arkadaşlar bende doktorumdan memnunum ama hastane konusunda çok kararsızım.Bu fiyat farkları nedir Allahaşkına?Şaşkın ördeğe dönüyorum her okuyuşumda.

doktorun kım? sende mı medıcaldesın?

kızlar bende bugün doktordaydım..zorunlu sezaryan fiyatı 1750 tl dedi ofisteki kız...gökmen bey in fiyaının ayrı olması çok saçma...kuş mu konduruyormuş diğer doktorlardan farklı olarak....odaları gezdim tekrar...2 şubat a da aldık doğum randevumuzu...geriye kaldı 2 hafta yani...geçer mi sizce????

gecerr gecer son guner bıraz zor gecer ama bı bakmıssın bebısın kucagında.. Hadı bakalım şimdiden hayırlı doğumlar.. saat belli mi?

Bu arada bencede nıye fıyat farkı var kı? ben normal ıstıyorum ama son anda sezeryan olmam gerekırse ne yapacam?

Egerkı sancılarım kendı sancılarım olmazsa yanı sunnı sancı cekmek zorunda kalırsam dusunuyorum...Sunnı sancı normal sancıdan daha kotu oluyor cunku...

arkadaslar medikal park göztepenin emekli sandıgı muayenesi ne kadar birde normal epidural ve sezeryen ücretleri ya beni hatırladıysanız riskli gebeyim miyom var bende öğretmenim tatilde gökmen beye gideyim diyorum ama aradım hastane bana bilgi vermedi hiç sinir oldum gitsemmi kararsız kaldım şimdi sizden bi fiyatlarını öğreneyim dedim?

hayatıst arkadasımızda ogretmen ve gokmen beyın hastası..

Gokmen beye bızım adımızıda verebılırsın Melek ve Sule...

Dogumda fıyatlar aynı ssk ıle emeklı sandıgı bı oncekı sayfada Sule yazmıstı.. Muayne ıse ssk 35 emeklı sandıgı 30 sanırım Sule daha ıyı bılır ben ssk lıyım..

arkadaslar medikal park göztepenin emekli sandıgı muayenesi ne kadar birde normal epidural ve sezeryen ücretleri ya beni hatırladıysanız riskli gebeyim miyom var bende öğretmenim tatilde gökmen beye gideyim diyorum ama aradım hastane bana bilgi vermedi hiç sinir oldum gitsemmi kararsız kaldım şimdi sizden bi fiyatlarını öğreneyim dedim?

86. sayfaya bakarsan fiyatlarla ilgili bilgiyi bulabilirsin.Ayrıca muayene sevk getirmek kaydıyla 30 tl bir hafta içinde kontrole gidersen ücret ödemiyorsun.
Bu zamana kadar nereye devam ettin?

Günaydınn. Ben bu fiyatlandırmayı anlamadım. Dokor doğuma yakın karar veriyor sen şu şekilde yapabilirsin diye. atıyorum diycek ki normalde olur sezeryanda. normal doğum 1000 tl diyelim. ama sezeryan için ne ödüycez. zorunlu olmayacak? o zaman 2250 mi ödeyeceğiz.yada doktorlar onları ayarlıyor mu yani bu hasta için zorunludur sezeryan diyor mu sizce ?

Günaydınn. Ben bu fiyatlandırmayı anlamadım. Dokor doğuma yakın karar veriyor sen şu şekilde yapabilirsin diye. atıyorum diycek ki normalde olur sezeryanda. normal doğum 1000 tl diyelim. ama sezeryan için ne ödüycez. zorunlu olmayacak? o zaman 2250 mi ödeyeceğiz.yada doktorlar onları ayarlıyor mu yani bu hasta için zorunludur sezeryan diyor mu sizce ?

Zorunlu sezeryan için belirli kriterler gerek bebek ters gelir kilosu fazladır falan.Ama sen gidip doktora ben korkuyorum illa sezeryan dersen fiyat değişiyor canım.

Medicale giden arkadaşlar fiyatlardaki son durumlar şöyle:
Normal :1000 tl
Zorunlu sezeryan:2200 (sadece gökmen beyin ki diğerleri 1750) tl
Epidural farkı:550 tl
İsteğe bağlı sezeryan:2600 tl
Sünnet:450tl
Eğer bebeğe sağlık karnesi hemen çıkarılmazsa :Kuvez : 350tl+masraflar (sarılıkiçin dedi ne demekse diğer durumlarda fiyat değişir mi bilmiyorum)
Sağlık karnesi hemen çıkarılırsa fark almıyorlarmış

hayat sagol valla iyi oldu ellerine saglık bilgiler için saol.
zorunul sezaryan a dr karar veriyor sanırım kimler zorunluya giriyor acaba ?
ben ilk dogumum sezaryan oludgu için zorunlu oluyorum sanırım emind eğilim ama.
artık saglık karnesi çıkartmak diye birsey yok bu ssk ya kaydının hemen yapılması demek sanırım allah gerektirmesin ama olursa oyle birsey hemen yaparız kaydını falan.
sarılık için fototerapi parasını odemiyorlar sanırım bu genelde pek çok yerde odenmiyor aman allah onuada gerektirmesin insalah.

nestle ya yine aynı gun dr a gitmisiz:)) saat kacta ordaydın :) benim randevu 10,40 idi:) can bey pek keyifli idi ctesi gunu :)
sonucta sen neye karar verdin dogum sekli olarak ??

nestle ya yine aynı gun dr a gitmisiz:)) saat kacta ordaydın :) benim randevu 10,40 idi:) can bey pek keyifli idi ctesi gunu :)
sonucta sen neye karar verdin dogum sekli olarak ??[/QUOTE]

canım benim randevum 11.20 idi...benim ki zorunlu sezaryan zaten..epidural olarak yaptırmaya karar verdim..bakalım nasıl olacak????

hayat sagol valla iyi oldu ellerine saglık bilgiler için saol.
zorunul sezaryan a dr karar veriyor sanırım kimler zorunluya giriyor acaba ?
ben ilk dogumum sezaryan oludgu için zorunlu oluyorum sanırım emind eğilim ama.
artık saglık karnesi çıkartmak diye birsey yok bu ssk ya kaydının hemen yapılması demek sanırım allah gerektirmesin ama olursa oyle birsey hemen yaparız kaydını falan.
sarılık için fototerapi parasını odemiyorlar sanırım bu genelde pek çok yerde odenmiyor aman allah onuada gerektirmesin insalah.

Ben emekli sandığına bağlıyım devlet memuruyum.Özellikle kurumunuzdan sağlık karnesi getirirseniz dedi fiyatları veren bayan.

Hayatıst saglık karnesı uygulaması kalktı evet ama ssk ya kayıt ettırmek gerekıyor dogar dogmaz..

ıpekhan sendemı Gokmen beyın hastasıydın? Ya bu fıyat farkını bır dahakı gıttıgımde soracam..Gokmen bey ne yapıyormus da fark alıyorlar.. az da degılkı fark.. Zaten battım her gıttıgımde 50 nst parası 35 muayne parası..
Medıpolde nst ye 17 alıyorlarmıs farka bakarmısınız ya..:nazar:

melek ben can beyin hastasıyım. bence can bey de alıyordur farkı. diyorlar ya zorunluda böyle böyle diye. yinede bilmiyorum emin değilim. Bu nst cidden pahalı çünkü her hafta giriliyor. Her hafta 50 lira sadece ona vermek bi de 34 . haftada normalde girilmeye başlanılıyor sanırım. Hiç girmesen 4-5 hafta giriceksin demek ki.
Hamilelikte boğazı ağrıyan var mı aranızda hiç? dün gece sabaha kadar yutkunamadım. Soğuk bişeyler yemiştim ondan oldu herhalde. Ihlamur falan mı kaynatmalı? Pastil bizlere yasak mı bilen var mı?

ipekhan Can beyde sezeryan da fark yok. Zorunlu sezeryan butun doktorlarda 1750 ıstege baglı sezeryan yıne hepsınde 2600.. Bı tek Gokmen beyde zorunlu sezeryan 2250.

Ben riskli hamileliğimden dolayı 27 haftadan itibaren giriyorum nst.ye. Düşün artık halimi..:nazar:

Senem dönmedi hala yurtdışından herhalde..

Bugünler de biraz geç anlıyorum ben :) saol.
İşin zor valla. Hayırlısıyla zamanında doğurursun inş.

nestle dogum sonrası bizi untumassın dimi arada bir girip bir iki sorumuzu yanıtlama sansın olurmu acaba.
ozelilke ccan bey in hastası olanlar ve ben epidural dusunuyorum sezaryanı senin deneyimlerini dinlemek isterim

mrb. can beyin hastasıyım.ocak başnda sezeryan ile doğum yaptım 37 inci haftada.can bey harika bir insan.genelde epudral öneriyor ama anestesi uzamanı omur ilik aralarının fazla bitişik olduğu gerekçesiyle doğum günü sezeryan olmasına beraberce karar verdik. hastanede eskikler var ne istediğinizi hep görevlilere sölemek zorundasınız(çarşaf değişimi,pamsuman,oda temizliği...)hemşireler ve odamın konumu çok iiydi..

X