-
- Konu Sahibi PassioneLore
kızlar günaydın...biz bugün 33. haftamıza girdik oğluşumla....cumartesi can beydeydik..benim oğlan 2900 gr ve 49 cm olmuş..ben bu çocuğu nasıl doğurucam hiç bilemiyorum valla arkadaşlar:)) tosun mübarek...suyu filan iyi dedi...nst ye bağladı...şu an için herşey yolundaymış...melekcim benim sezaryan işi hit olacaksın..tansiyonum çıkar valla benim...yani daha karar veremedim epidural mi, genel anestezi mi? şu anda planlı olarak 9 şubat da alınacak olarak gözüküyor..tabi benim yumurcak süpriz yapmazsa...
geçmiş olsun. 1 ay daha dayansan ne güzel olur dimi.sancın var mı? bende medicalde inş. can bey doktorum.eşimin girme isteği yoktu epiduralle girildiğini duydu çok hoşuna gitti bana ikide bir epidural yaptır demeye başladı :) benim normal 40 haftalık zamanım mart 27 . can bey de mart başı sana ne uygun bakıcaz dedi
nestle selam,
geçtigimiz ctesi bende can beyde idim 10,40 idi randevum ve 11,30 a kadar oralardaydım bankoda çok bekledim vs.
senin saat kactaydı ? etrafta hiç hamile de gormedim gerci can bey in odasının onunde falan daha ileri birsaatteydi heralde senin yada erken.
bu arada can bey in esinin dr oldugunu biliyordum benim ameliyatımda soyle bir laf geçmisti asagıda dr hn duymasın vs demisti birkonuda. demek aneztezi uzmanı imis esi. e iyi ozaman valla çok sevindim .)
cunku ben ilk dogumumu epidural sezaryan yaptım ve ikinciyide aynı sekilde yapmak istiyorum guvenilir biri olması guzel. hostanımıyoruz ama can bey in esi iste demekki iyidir:)
bu arada bahsettingi siddetli bas agrısı vs bende hiç olmadı epidural sezaryan inanılmaz konforlu çok keyifli bir dgoum sekli bence.
canım benim 09.40 dı randevum...ama ancak 10.05 gibi girebildim...sonra 20 dk. nst ye bağlandım...anlayacağın 11.00 gibi hastaneden çıktım...bu hafta cumartesi ise 10.40 da randevum...bu arada baş ağrısı epiduralde değil spinal de oluyormuş....epiduralde yan etki yok dedi...bakalım artık bir karara varacağım...
nst ye kaçıncı haftadan itibaren bağlanılmaya başlanıyor? nasıl bir şey ultrason gibi mi?