Medical Park Göztepe Hakkında

Senemmm seni unutmak mümkün mü?

Esra cnm pregestoron falan kullanıyormusun? Insallah bır sorun cıkmaz. Ilk baslarda lekelenmeler oluyormus boyle ama ben olsam korkar gıderdım yıne doktora hemen..

sizi unutmadım çok yoğunum ondan giremiyorum.hala regl olmadım bekliyorum bugün yarın olmazsam 10 gün içinde test yapıcam bişi çıkmazsa bana dr yolları göründü....Bi aksilik çıkmaz inşallah.Kendinize iyi bakın...

HA GAYRET MELEK AZ KALDI:)

olmadın mıııı bekle bakalım biraz daha..ama çok yorma bari kendinii.. Saol tatlım desteğin için..bu aralar iyice sıkılmaya başladım :KK43:

Hamileliği 20 haftayı aşanlar arkadaşlar merak ediyorum ne ilaçları kullanıyorsunuz? multivitamin hepimiz kullanıyoruzdur peki kan ilacı? özellikle can beyin hastaları cevaplarsa sevinirim.

olmadın mıııı bekle bakalım biraz daha..ama çok yorma bari kendinii.. Saol tatlım desteğin için..bu aralar iyice sıkılmaya başladım :KK43:

yok hayatım olmadım daha tam bir ay doldu üçünde...Ama kürtajdan kaynaklıdır diye 10 gün daha beklicem.Sonra test yapıcam.Bakalım...Testtede bişi çıkmazsa giderim kontrole.13 de almanyaya gidiyorum zaten 23 de döncem o zamana olurum heralde.Az kaldı evde olmanın keyfini çıkar hayatım kitap oku film seyret vsvs bak benim dvd koleksiyonum var sıkılıyosan alır gelirim sana bi bavul filim.Bilgisayarda seyredersin...

Hamileliği 20 haftayı aşanlar arkadaşlar merak ediyorum ne ilaçları kullanıyorsunuz? multivitamin hepimiz kullanıyoruzdur peki kan ilacı? özellikle can beyin hastaları cevaplarsa sevinirim.

34. haftaya girdim...multivitamin / demir hapı ve kalsiyum/magnezyum birarada tablet kullanıyorum...

Ben vitamin ve kan ilacı kullanıyorum.nestle 76 kalsiyumu neye göre verdi doktor?Bana hiç bahsetmedi kalsiyumdan?

Günaydın kızlar...herkes iyi mi ,bebekler ne durumda....bir gelişme değişme var mı? Kendinize iyi bakın...

Günaydın kızlar...herkes iyi mi ,bebekler ne durumda....bir gelişme değişme var mı? Kendinize iyi bakın...

Dün hastaneye kontrole gittik Gökmen beye. Bebek 2005 gr olmus. Bıraz rahatladık ama 1 ay daha yatmam lazım. Yıne ılac ve ıgne verdı. Artık yatmakdan ve ılaclardan olsa gerek vucudumun hıc dırencı kalmamıs. Hastaneden eve gelınce bır usume bır terleme derken atesım aksam 39 olmus. zor dusurdu kayınvalıdem atesımı.. cok kotu bır gece gecırdım yanı dun aksam. Ama sımdı bıraz daha ıyıyım..

Arkadaslar bu arada kullanılan ılacları sormussunuz
Ben gunde 1 tane demır gunde 1 tane elevıt vıtamın kullanıyorum. Ben durumundam oturu ıgne ve nıdılat kullandıgım ıcın magnezyumu kestı doktor ama normalde magnezyumda son aylara kullanılıyormus.Doktorum Gokmen bey bu arada

dün hastaneye kontrole gittik gökmen beye. Bebek 2005 gr olmus. Bıraz rahatladık ama 1 ay daha yatmam lazım. Yıne ılac ve ıgne verdı. Artık yatmakdan ve ılaclardan olsa gerek vucudumun hıc dırencı kalmamıs. Hastaneden eve gelınce bır usume bır terleme derken atesım aksam 39 olmus. Zor dusurdu kayınvalıdem atesımı.. Cok kotu bır gece gecırdım yanı dun aksam. Ama sımdı bıraz daha ıyıyım..

ben gunde 1 tane demır gunde 1 tane elevıt vıtamın kullanıyorum. Ben durumundam oturu ıgne ve nıdılat kullandıgım ıcın magnezyumu kestı doktor ama normalde magnezyumda son aylara kullanılıyormus.doktorum gokmen bey bu arada

canım şuan iyi olmana sevindim,
uzun zamandan beri işlerin yoğunluğundan fazla giremiyordum.
Acıkçası seni merak ettim, dur bir bakım dedim....

Kendine ve oğluna iyi bak,görüşmek üzere

melekcim iyi olmana çok sevindim..kızlar benim doğum tarihimi öne aldık biraz...geçen cumartesi oğlan 3300 gr. dı...37. hafta itibairyle alabiliriz dedi can bey...yani 31 ocakta doğurucam sanırım öyle görünüyor...kalsiyum u bana mehtap hanım vermişti...can bey de devam et dedi...malum son 3 ayda bebeklerin kemik yapıları gelişiyoır ve kalsiyum ihtiyacı çok artıyor..benim gibi habire süt/yoğurt/peynir yiyen biri değilseniz de kalsiyum takviyesi almazsanız diş problemleriniz, eklem ağrılarınız filan başlıyor...ben ancak düzenli olarak sadece günde 1 bardak süt içebiliyorum...onun dışında kalsiyum alımım düzensiz..tablet iş görüyor o yüzden...ayrıca magnezyum olması içinde hem rahimin erken kasılmasını hem de bacak kramplarını önlüyor..işte böyle...

bu arada kızlar doğum fotoğrafçısıyla çalışacak arkadaş var mı? ben biraz internet üzerinden araştırdım ama tavsiyeleriniz olursa değerlendiririm....

Bende magnezyum / kalsiyum tableti kullanıyorum.Bu ilaç sanırım ihtiyacı olanlara sadece verilior.Eksikliğide bacaklarda hissediliyor. Geceler boyu uyumadığımı biliyorum onlar yüzünden. İlaç dan sonra rahatladım. Ama nestle diyorsun ya düzensiz kalsiyum alıyorum diye inan ben normal derecede alıyorum süt te yoğurtta peynir yada kaşar hergün tüketiyorum. ama yinede yeterli olmuyor. Bebek ihtiyaçlarını karşılıyor yani anneden alıyor annedede kalmayınca bacaklara vuruyormuş. Kan ilacına gelince can bey bana alma dedi. gerek yok dedi. multivitaminde az var ama yeterli dedi. boş yere mide problemi ve kabızlık çekiceksin dedi. Ama bence ihtiyaç görmedi herhalde. Bilmiyorum ki siz sonuçta kullanıyorsunuz çok kanlı biri olduğumuda düşünmüyorum kullanıyormusunuz diye merak ettim ondan sordum.

Kalsiyum tablet kullanan arkadaşlar ilaç ismi verebilirler mi acaba, ben kalsiyumu sandoz olarak alıyorum (calcimax) ama içerken çok zorlanıyorum, eğer tablet olanı varsa benim için çok iyi olur.

Kalsiyum tablet kullanan arkadaşlar ilaç ismi verebilirler mi acaba, ben kalsiyumu sandoz olarak alıyorum (calcimax) ama içerken çok zorlanıyorum, eğer tablet olanı varsa benim için çok iyi olur.

tabletin adı "osteocare"...calcimax iğrenç bir ilaç..bende öğüre öğüre içiyordum onu..en sonunda doktorum dğeiştirdi...ama ssk karşılamıyor..30 adedi 10 ytl civarı...ayrıca içinde magnezyum ve çinkoda var..ben memnunum....

melekcim iyi olmana çok sevindim..kızlar benim doğum tarihimi öne aldık biraz...geçen cumartesi oğlan 3300 gr. dı...37. hafta itibairyle alabiliriz dedi can bey...yani 31 ocakta doğurucam sanırım öyle görünüyor...kalsiyum u bana mehtap hanım vermişti...can bey de devam et dedi...malum son 3 ayda bebeklerin kemik yapıları gelişiyoır ve kalsiyum ihtiyacı çok artıyor..benim gibi habire süt/yoğurt/peynir yiyen biri değilseniz de kalsiyum takviyesi almazsanız diş problemleriniz, eklem ağrılarınız filan başlıyor...ben ancak düzenli olarak sadece günde 1 bardak süt içebiliyorum...onun dışında kalsiyum alımım düzensiz..tablet iş görüyor o yüzden...ayrıca magnezyum olması içinde hem rahimin erken kasılmasını hem de bacak kramplarını önlüyor..işte böyle...

bellıydı one alacagı...masallahı var oglusunun demek Ocak annesı olacaksın :nazar:
Bu arada senın neden sezeryan?

yaa Gokmen beye agrılarım oluyor dememe ragmen daha dun dedım yanı hayır sana magnezyum ve calsıyum yok dedı(bende calcımax kullanıyordum bu arada) nıdılatı gunde 6 tane kullandıgım ıcın baska etkılesımlerı olabılıyormuss..

hee bı de bu arada Persembe 14:00 da semıner varmıs..bılgınıze...

bellıydı one alacagı...masallahı var oglusunun demek Ocak annesı olacaksın :nazar:
Bu arada senın neden sezeryan?

yaa Gokmen beye agrılarım oluyor dememe ragmen daha dun dedım yanı hayır sana magnezyum ve calsıyum yok dedı(bende calcımax kullanıyordum bu arada) nıdılatı gunde 6 tane kullandıgım ıcın baska etkılesımlerı olabılıyormuss..

hee bı de bu arada Persembe 14:00 da semıner varmıs..bılgınıze...

mecburi sezeryan benimki canım...1)plasenta previa var 2) iki kere myomektomi ameliyatı geçirdim... 3) bebek iri...ama şu epidural mi yoksa genel anestezi mi sorusu hala kafamı çok karıştırıyor...kararsızım çokkk

mecburi sezeryan benimki canım...1)plasenta previa var 2) iki kere myomektomi ameliyatı geçirdim... 3) bebek iri...ama şu epidural mi yoksa genel anestezi mi sorusu hala kafamı çok karıştırıyor...kararsızım çokkk

hım dogru ıkıncı yazdıgından bahsetmıstın.. valla en dogru kararı doktorunla sen verırsın sonucta sana ıslem uygulanacak doktorunda ıslemı uygulayacak.. ıkınızın arasında yanı.. o yuzden en ıyı ıkınız karar verırsınız.. etraftan arastır tabııkı ama cok da etkılerınde kalma... cunku herkesın bunyesı yapısı tepkılerı farklı olabılıyor...

Dün hastaneye kontrole gittik Gökmen beye. Bebek 2005 gr olmus. Bıraz rahatladık ama 1 ay daha yatmam lazım. Yıne ılac ve ıgne verdı. Artık yatmakdan ve ılaclardan olsa gerek vucudumun hıc dırencı kalmamıs. Hastaneden eve gelınce bır usume bır terleme derken atesım aksam 39 olmus. zor dusurdu kayınvalıdem atesımı.. cok kotu bır gece gecırdım yanı dun aksam. Ama sımdı bıraz daha ıyıyım..

Ben gunde 1 tane demır gunde 1 tane elevıt vıtamın kullanıyorum. Ben durumundam oturu ıgne ve nıdılat kullandıgım ıcın magnezyumu kestı doktor ama normalde magnezyumda son aylara kullanılıyormus.Doktorum Gokmen bey bu arada

geçmiş olsun hayatım evet çok dikkat etmen gerek artık.az kaldı 4 hafta nedir ki...ha gayret :)

bu arada kızlar doğum fotoğrafçısıyla çalışacak arkadaş var mı? ben biraz internet üzerinden araştırdım ama tavsiyeleriniz olursa değerlendiririm....

bizim okuldan bir arkadaş var türkiyede ilk o başlattı doğum fotoğrafçılığını aynı zamanda kendisi ebe hemşire.ŞENGÜL PALLI diye aratırsan bulursun.Zaten can bey in doğumlarındada çekim yaptı.Ayrıca kendiside hemşire olduğu için fotoğafçıya izin vermeyen yerlere bile giriyor.Üstelik oda yeni anne oldu.Sanırım o durumda bizi en iyi anlayacak ve görmek istediğimiz kareleri bize en iyi verecek insan o :)Normal doğumlar için bile acil ekipleri var:)üstelik paketlerin fiyatları gayet uygun:)Yüksek lisansını doğum fotoğrafları üzerine bir proje ile yaptıktan sonra hemşireliği bırakıp doğum fotğrafçısı oldu.Ve sektörde öncü oldu.Tavsiye ederim:)

Şengül Pallı Doğum Bebek Hamile Fotoğrafları 0212 247 85 55

doğum fotoğrafları paketleri 550 ytl den falan başlıyor.yukarıdaki site linkinden ulaşabilirsin canım:)

Ofis 0212 247 85 55
0212 219 49 50 SEZAİ SELEK SOK. SONGÜL APT. NO:26 D:2 NİŞANTAŞI
Ofis Acil (24 saat) 0533 446 29 02
Şengül Pallı 0532 737 29 91

Son düzenleme:
X