- 17 Mart 2008
- 7.997
- 1
- Konu Sahibi PassioneLore
melekcım cok haklısın ıyıkı gokmen beye gıtmıssın
evıme yakın dıye bıde yenı hastane tavsıye edılen dr dıye mehtap hanım dıyorum yoksakı cokda memnun oldugumdan degıl.ama erkek dr dusunemıyorum sımdılık hamıle olsam neyse ama degılım hep alttan bakacak vs ben kaldıramam bunu esımde ıstemez zaten
ne yapcaz bılmıyorum bıde benım artık ınfertılıte uzmanı bulmam gerek kadın dogumuda gectım tup bebek merkezlerınemı basvursak bılemıyorum
bu dr ıkılemlerı benımde basıma geldı mehtap hn gıdınce mıne hn a gectım 1 senedır 5 cm cıvarı olan kıstım 1 ayda guya 6.5 cm olmus dedı panıge verdı benı kı kıstım yumurtlaık kenanarında buyume gostermeyen bı kıstmıs sonra zararalı olmasına ragmen bana yasmın kullandırdı gecen ay nsı gectı bılmıyorum mahvettı benı o hap hemen alınması gerekıyor kıst cok buyuk dedı neyse bu ay bayrama gıtmısjken dr a gıdeyım dedım bursada ıyı bı dr a gıttım bu kıst asla 4 cm den buyuk degıl hıc gebelıge engel degıl dusugede yol acmaz amelyat rıskıne gırmeye gerek yok dedı. ıkısıde dr ben kıme ınannayım sımdı bırıne bakılırsa hemen amelıyata yatırcak benı oburu gerek yok dıyo.
sogudum ıyıce hepsındende
zaten tupumun ırıde kapalı cıktı ıyıce maral bozuklugu bıraktım sımdı bakalım nereye kadar
hakkımızda hayırlısı uzun oldu kusura bakma
ipekcim benim bir arkadaşımda mehtap hanıma gidiyordu,fakat bu ayrılıktan sonra doktorunu değiştirdi.,
üsküdarda yunus emre hastanesinde Nazife hanım diye bayan bir doktor varmış, orta yaşlı bir bayanmış, güleryüzlü - ilgili bir bayan dedi, ssk da geçiyor, bir araştır istersen .