- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
- Konu Sahibi PassioneLore
onun durumu neymıs? sorun nerden kaynaklanıyormus? rahım agzı yetmezlıgı mı? o da mı hep yatmıs? serklaj uygulanmıs mı ona? benım serklajım da yok . o yuzden cok rısklı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onun durumu neymıs? sorun nerden kaynaklanıyormus? rahım agzı yetmezlıgı mı? o da mı hep yatmıs? serklaj uygulanmıs mı ona? benım serklajım da yok . o yuzden cok rısklı..
rahimağzı yetmezliği evet oda hep yatmış onada hastanede kal demişler sadece 2 gün kalmış sonra evde devam etmiş ondada dikiş falan yok yeni oldu doğum zaten 1 hafta erken doğurdu sadece.Dr sadece tuvalet için kalk demiş evde hiçbir şey yapma demiş hep yatmış oda.Hergün iğneleride vurulmuş canım.Bebekte 3,600 doğmuş ve çok sağlıklı...onun durumu neymıs? sorun nerden kaynaklanıyormus? rahım agzı yetmezlıgı mı? o da mı hep yatmıs? serklaj uygulanmıs mı ona? benım serklajım da yok . o yuzden cok rısklı..
ediyoz merak etme...erken doğsa bile inşallah çok kısa zamanda toparlar..Hep dua edicez...masallah darısı basıma ınsallah canım ama kısıye gore durumlar degısebılıyor. taam rahım agzı kısalmıs olabılır ama benım kalmamıs gıbı bısey dedı doktor ve bebek dogum pozısyonunda bası legen kemıklerının ıcınde. Dolayısı ıle baskı yapıyor asagı. Dua edın banada darısı basımaaa:Saruboceq:
Hayır canım senin iyi :) 2.5 cm altı risklidir. Gebelik haftası ile de alakalı tabiiki de. Çünkü rahim büyüdükçe baskı artıyor ve rahim boyu dikiş yoksa daha da kısalabiliyor ve erken doğum oluyor. Doktorlar daha önce düşük yapmadıysan çok fazla sorgulamıyorlarmış bunu. İlla kayıp mı vermek lazım dimi...Benim 2.2 idi en son. Gerçi Gökmen bey rahim ağzı boyu yok kalmamış dedi aynı gün başka doktor 2.2. idi. Sonuçta her doktor aynı ölçüyü veremeyebiliyor. Sonuç kısa olup olmadığı benim kısa. Senin normal. 7 ayda falan tekrar bi sor ama.
İyi olmaya çalışıyorum. Bilenler var kızkardeşimde hamile ve 40 haftasını doldurdu artık. Ama kızdan bende olan sancının onda biri yok :CüvCüv:
Doktor demiş Pazartesi gel sunni sancı verelim zamanın geldi geçiyor demiş. Yarın serüven başlıyor. Ve ben kardeşimin bu zamnında yanında olamayacağım için çok üzgünüm :teselli:
Kızlar dua edin kardeşime çok sancı çekmeden açılması olsun kolay doğumları olsun.:Saruboceq: