yahu cinsiyetini tabiki yanlış yorumlayabilir göstermezse tahmindir bu ,diğer dr a gittiğinde denk gelmiştir görünmüştür, cinsiyetini yanlış tahmin etti diye dr mu değiştirilir ,mantıklı olun lütfen, ayrıca ben cumartesi günü can beyin özel muayenehanesine gittim inanılmaz kalabalıktı ssk gibi insanlar kuyruk bekliyodu iyi dr olmasa bu kadar hastası olmaz hemde bağdat caddesinin orta yerinde ayrıca çalışma arkadaşlarıda son derece iyi elektrik veriyor.
Hamileyken sadece biraz daha pinpirikli olup korkuyoruz.Ama mantıklı olun iyi bir dr u herzaman bulamazsınız bence böle sebeplerden dolayı kendinizi soğutup endişelenmeyin...Sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun.
Ayrıca bende cinsiyetini öğrenebileceğim hafta gittim can beye, sordu öncesinde, cinsiyet tahmini yapalım mı ama sadece tahmin ,kesin gösterirse zaten kesin diye sölerdi ,önemli değil ne olursa olsun sağlıklı olsun dedim, ama malesef bebeğimi kaybettiğimi öğrendim o gün.Üzüntüsü görmeliydiniz o sölemeden ben anladım suratından zaten.Hatta neredeyse ben onu teselli ettim.Bir daha bebeğim olursa yine ona gideceğim.Kusur görmek istiyorsanız tek kusuru fazla pinpirikli olunca hafiften çıkışması size oda sizin iyiliğiniz ve kendinizi rahat hissetmeniz için.