- Konu Sahibi PassioneLore
çok güzel bir davranış.sizde can beyin numarası yok muydu.ulaşamadınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahu cinsiyetini tabiki yanlış yorumlayabilir göstermezse tahmindir bu ,diğer dr a gittiğinde denk gelmiştir görünmüştür, cinsiyetini yanlış tahmin etti diye dr mu değiştirilir ,mantıklı olun lütfen, ayrıca ben cumartesi günü can beyin özel muayenehanesine gittim inanılmaz kalabalıktı ssk gibi insanlar kuyruk bekliyodu iyi dr olmasa bu kadar hastası olmaz hemde bağdat caddesinin orta yerinde ayrıca çalışma arkadaşlarıda son derece iyi elektrik veriyor.
Hamileyken sadece biraz daha pinpirikli olup korkuyoruz.Ama mantıklı olun iyi bir dr u herzaman bulamazsınız bence böle sebeplerden dolayı kendinizi soğutup endişelenmeyin...Sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun.
Ayrıca bende cinsiyetini öğrenebileceğim hafta gittim can beye, sordu öncesinde, cinsiyet tahmini yapalım mı ama sadece tahmin ,kesin gösterirse zaten kesin diye sölerdi ,önemli değil ne olursa olsun sağlıklı olsun dedim, ama malesef bebeğimi kaybettiğimi öğrendim o gün.Üzüntüsü görmeliydiniz o sölemeden ben anladım suratından zaten.Hatta neredeyse ben onu teselli ettim.Bir daha bebeğim olursa yine ona gideceğim.Kusur görmek istiyorsanız tek kusuru fazla pinpirikli olunca hafiften çıkışması size oda sizin iyiliğiniz ve kendinizi rahat hissetmeniz için.
vardı ama hastanededir direk cepten rahatsız etmiyim diye hastaneyi aradım önce nöbetçi dr a bağlayalım dediler bağladılar konuştum ardındanda can beye sordum ilaç verdi telde kanamam hemen kesildi zaten ama adamcağız saat 10 de iki kere aramış ben cebimi duymamışım gerçekten çok beğendim davranışınıçok güzel bir davranış.sizde can beyin numarası yok muydu.ulaşamadınız mı
snmgkc selam,
oncelikle sana çok geçmis olsun . kusura bakma 4 aylıkken kaybedlen bebege tam olarak taziye anlamında nederin bilemedim .. kurtajlamı alındı yoksa dogummu yaptın onuda bilmiyourm. insallah en kısa surede tekrar hamile kalırsın
gelelim can bey konusuna: )
burada onemli olan dr un cinsiyeti yanlıs bilmis olmasından ote birsey. benim takıldıgım sey uç dr erkek derken can bey kız diyorsa. ve bebek gercekten erkekse diger uç dr ungordugu seyi can bey neden gormuyor bu buyuuk bir tesaduf mu yoksa gozden birseyylermi kaçıyor. insan bunu dusunuyor. yoksa mesele kızım erkekmi yanlıs oldu meselesi değil.
zaten o arkkadası da buldum yazısıyoruz sonuç ne olcak gercekten çok merak ediyorum. can beyi çok seviyorum ve guveniyorum.g uvenimin sarsılmasını hiç ama hiç istemiyorum umarım can bey seninde dedigin gibi kesin dememistir tahmin yapayım diye konusmustur da arkadas yanlıs anlamıstır. tahmin tutmamıstır. tahimn tutmaması baska cinsiyeti kız diye net konusması baska seyler cunku.
ayrıca sen ozelliklemi muaynaneye gititn bende takiplerim için aslında muaynaneye gidebilirim diye dusunuyorum. fiyatları ne kadar jine mer kligin ismi diye biliorum.
ben bugün Mine Kaymakçıda - 2.düzey Usg yapıldı.
ama benim anlamadığım;
ben 2. düzey ultrasyon için benden para almadılar,,,
sadece muayene parası verdim..... 35 ytl
kan falanda almadılar,,,,
halbuki ; ben hastaneyi aradığımda ayrıntılı ultrasyon fiyatını öğrenmek için 197 ytl demişlerdi....
benim bugün yaptırdığım neydiki?
hastaneden çıkınca aklıma geldi,, şimdide doktoru arayıp sormak istemiyorum....
kafam takıldı.
2.düzey usg ye giren arkadaşlar sizde neler yapıldı....
sadece ultrasyonlamı bakıldı.... kan alımı yapıldımı (diper testler gibi; ikili test- üçlü test gibi )
ikili test 11-14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum.Sürekli hastalarda zamanı geldiğinde zaten 2. düzey ultrasonla bakıyolar ve fiyat farkı almıyorlar.3-4 boyutlu ultrasında ve renkli görüntüde senin dediğin fiyat geçerli diye biliyorum ben.Üç boyutluda gönderilen sinyallerin yansımasının kaydında bebeğin herşeyini görüyosun 4 boyutlunun farkıda görüntüyü anında almak,yani bebek gülüyosa onu bile yakalıyorlar o an:)Burda varmı bilmiyorum ama görüntü süper oluyo:)
öncelikle teşekkür ederim ilgine;
peki o dediklerin kaçıncı haftada yapılıyor, biliyormusun acaba?
malesef hayatım bebeğim o kadar yaşayamadı ama deniymli arkadaşlar var burda okuyan olursa cevaplarlar sanırım.2li test 11-14.haftalarda olduğunu biliyorum üçlü testide bazı dr yapıyor bazılarıda 2li teste göre yapmayabiliyor.Sen ortalarda bi yerde hastaneye başladıysan belki testlerin yapılmıştır diye sormamışlardır sana şuan gittiğin bir dr varsa bence hiç çekinmeden ona danış merakını gider aklında soru kalmasın.Ama 3. aydan sonra 2.ultrasona geçilip detaylı bakıldığını ense ölçümü vs yapıldığını biliyorum.Yanlış bilgi verip seni yanıltmayayım.
bana gene mehtap hanım gorunuyor sanırım onunda ıhmalkarlıgında soz edılıyor
can beyı ısterım ama hamıle degılım laparoskopı vs o tur ıslemler ıcınde alttam muayene ve tedavı sart o yuzden gıdemıyorum ona
bı dr bulamadım koca ıstanbulda
ılgılı bılgılı tecrubelı sevecen sefkatlı bı bayan dr aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet azarlar:)gerek yok diye bişey var mı canım eninde sonunda bir dr seçmelisin bence eşin sorun çıkarmıyosa git.Benimki kıskanç biraz söleniyo ama dinlemedim:)Bence aş bunu inan rahat edeceksin....Dr bu ya öle düşünme bi kere git rahatsız olursan bi daha gitmezsin o zaman sana başka dr tavsiye ederim avrupa ve anadolu yakasında bayan dr tanıyorum.ama ssk geçmeyen yerlerde yada özel 120 milyon muayenesnmgkc cım
mehtaphanıma gıttım 3ay dedıgın gıbı karısık kafası
mıne hanıma gıttım 2 ay sanırım hakkında bısey yazmak ıstemıyrum ama muhafazar kesımle alakası yok bence genel kanım soguk bırı soru sorulmasından pek hosnut degıl onuda sanırım konyadan gelmıs devlette calısmıs yaklasımı devlet hastanesı drları gıbı bıraz klasık bu benım gorusum bskalarına ıyı davranmıs olabılır.
banu hanım evet genclıgınden dolayı bı tedırgınlık var bende
can beye gıtsem alttan muyene olmasdan sorunlarımı soylesem zten hsg vs de var vajınal muyeneye pekde gerek yok bılmıyorumkı fırcalarmı benı
dr azarlamasını kaldıracak durumde degılım hıc ınan