- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi PassioneLore
Mehtap Hn benı de eşine yönlendirdi,karşıda diye zor geliyor biraz ya:) neyse artık,yapcas bısıler..16. haftamda gıttıgımde bebegımın kalbınde bı parlaklık oldugunu soylemıstı Mehtap Hn,cok onemlı degıl gecer demıstı,ama ıcıme kurt dustu,Medıpol Hakan Bey e gıttım,sorunlu gebelıklerde uzman bı doktor,cok da tatlı,o da şükür rahatlatıcı konusunca ıcıme bıraz su serpıldı,ama ınsan yıne de cok tereddutte kalıyor kızlar,benım gıbı olan var mı??..29 unda randevum var,sabırsızlıkla beklıyorum..Insallah hersey yolundadırbenneyaptımki
ayrıntılı ultrasyon kaçıncı hafta yapılıyor,,,,
birde sizin haftanız benimkiden daha ilerde anlaşılan.... tetenoz aşısı yaptırdınız mı?
Canım ben şu anda 25+3 üm ve p.tesi gittiğimde Mehtap Hn. tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. Ama Medical'de tetanoz aşısı bulunmuyor dışarıdan aşıyı alıp yaptırman gerekiyor ve de parayla yapılıyor. Ben Mehtap Hn.'a sağlık ocağında yaptırabilir miyim dedim olur dedi o da. Çünkü sağlık ocakları ücretsiz yapıyor.
Ayrıca ayrıntılı ultrason için genelde 18 ve 24. haftalar arasında diyorlar ama ben 24+1 de yaptırdım ve sanırım 26. haftaya kadar yapılabiliyor.
Bu arada ben de seminerdeydim ama erken çıkmak zorunda kaldım. Benden mail adresi falan almadılar o yüzden nasıl bilgi verecekler bilmiyorum. Size nasıl ulaştılar?
merhaba zeynep tesadüfen okudum yazını bende detaylı ultrasona gökmen beye gittim herşey yolunda ama kalbinde aynı sana dediği gibi bişiy var dedi,söylediklerine inanmadım açıkçası ama içimde bi şüphe kaldı .bi sonraki randevumada mehtap hanıma gittim oda sistemden gökmen beyin yazdıklarını görünce yaa çok komik hatırladımda şimdi baktı oda ultrasonda işte beynine kalbine vs. önce bişey göremiyorum dedi kalbinde sonra hıı sanki şurda birazcık var parlaklık:teytey:dr.lar bi acayip yanii hamile insanları rahatlatıcı konuşacaklarına hep bişeyler söyleyip kafamızı karıştırıyolar,o yüzden benim pek güvenim kalmadı...yazını okuyunca paylaşmak istedim bence hiç takma kafana herşeyin yolunda gittiğine inan,ben hep inandım ve öylede:teselli:
ayrıntılı ultrasyonu Gökmen Beyde baktırmak için; doktorunmu yönlendiriyor; yoksa kendin mi Gökmen Bey diye bildiriyorsun.
bu konuda beni aydınlatırmısınız......
önümüzdeki haftalarda bende ayrıntılıya baktırtacağım. hangi hafta olduğunu net bilmiyorum. Gökmen bey cdye kopyalıyormu, cd alan varmı aranızda..
Kızzzlarrrr 18inde Salı günü minik kızım dünyaya geldi. Doktorumuz Gökmen Bey'di. Herşeyiyle baştan sona ilgilenen biri, kendisini 1 haftadır tanımama rağmen doğumda tamamen tüm kararları kendisine bırakacak kadar güvendim. kesinlikle doktor arayanlara tavsiye edebileceğim biri.
Kızzzlarrrr 18inde Salı günü minik kızım dünyaya geldi. Doktorumuz Gökmen Bey'di. Herşeyiyle baştan sona ilgilenen biri, kendisini 1 haftadır tanımama rağmen doğumda tamamen tüm kararları kendisine bırakacak kadar güvendim. kesinlikle doktor arayanlara tavsiye edebileceğim biri.
cıkısta aldılar mail adreslerimizi.. mail gelince yazarız buraya.. sanırım sen Mehtap hanıma devam ediyorsun
teşekkürler canım. Gökmen beyin sezeryan dikişleri konusunda falan ne diyorsun?
ya kusura bakmayın önceden sorduklarınıza cevap yazamadım.arkadaşım can beyde sezeryan oldu yani normal doğuma teşvik ediyormu bilmiyorum.benim bebeğin cinsiyet konusuda karışık biraz can bey kız diyor inatla ama bebek erkek. ona gittim kız dedi 1 saat sonra başka doktora erkek dedi. belki o an göremedi dedim. 1 ay daha bekliyim dedim. o ay da kız dedi. kesinmi dedim alışveriş yapıcam dedim kıza göre alışveriş yap dedi. içimdeki şüpheyle yine aynı doktora ve başka bi tane daha gittim yanlışlık olmasın diye çünkü 5. ayımdaydım. her ikiside kesinlikle erkek dedi.o yüzden yüzde yüz emin değilim. tamam doktora güvenmek çok önemli. ama kararsızım ne yazıkki doktor değiştirmekde zor geliyor. bir de internetten okuduğum ve başka doktorlara sorduğum kadarıyla detaylı ultrason 18-24 haftalar arası yapılıyor. can beyde 26-28. haftalar arası yapacağım dedi. Herkes de o zaman net ve iyi gözükmez diyorlar zaten içimde şüphe vardı şimdi dahada kötü oldum. bugün tam 22 haftalık oldum acilen karar vermem gerekiyor. Aslında donurlu gibi bize orada doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur.
canım yaa daha cok yenı senın.. zaten sasırıyorum ılk zamanlar olmasına ragmen nasıl bu kadar sık nete gırebılıyorsun?
yaa Gokmen beyle ılk randevumda bu konuyu konusmak ıstıyorum zaten. Gercı cogu doktor normal normal dıyor..son anda sezeryan dıyorlar... hastane de ek bı ucret falan cıkardılar mı? hastenede fıyatın ıcıne neler dahıldı? neler yaptılar?