Medical Park Göztepe Hakkında

Arkadaşlar gelemeyenler için söylüyorum. Bir sonraki seminer 2 Aralık Salı günü 14:00- 18:00 saatleri arasında olacak. Bilginize..

Bana kısmet olmayacak ne yapalım artık Gökmen Beye sorarım merak ettiğim herşeyi.Sağolsun zaten çok sabırlı.Not alıyorum aklıma gelenleri.Gidince sıralıyorum arka arkaya...

Canım merhaba oncelıkle cok gecmıs olsun.. yazını tesaduf okudum bır konuda yanılma oldugunu bıldırmek ıstedım.. ben dogum yaptıktan sonra kontrolum ıcın randevu alacagım zaman mehtap hnm mın esının rahatsız oldugunu soylemıslerdı.. ama bu bankodakı bayanlardada var bıraz ılgısızlık dogru duzgun bılgılendırmıyorlar.. rahatsız deyınce ınsan kızıyor hanı basıt bırsey yada sıradan bır bahane gıbı. ben kendı kontrolume gıdemesemde bebıs yogun bakımdayken(ışın tedavısı sarılık ıcın) emzırmek ıcın gıdıyorduk hastaneye mehtap hnmla karsılasmıstık esı yoğun bakımdaymıs o zaman ogrendık kalbıyle ılgılı bır sorun olmus ama atlattı dedı ayak ustu konustuk korıdorda senın de o rahatsız dedıklerı aynı zaman sanıyorum. sonucta tabıkı ınsan hayatı cok onemlı ama o anda esının derdıne dusmus olmasını yanlıs bulmuyorum kım olsa oyle yapar sanırım. bu durumda bıze dusen tek sey doktorumuzu beklemek degıl en kolaydakı baska bır doktora vakıt kaybetmden gorunmek cunku bahsettıgın gıbı cıddı bır durum var ortada.. bu arada bende tabıkı mehtap hnmın avukatı degılım :) sadece bıldıgım bırseyı paylasmak ıstedım okuyunce yazmadan gecemedım.. tekrar gecmıs olsun canım.

Kızlar biri söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ama Medicalde muayne ücreti 33 olmuş. Çok düşmüşler :) Yarın arayıp doğruluğunu teyid ederim.hihoyyyt

Melekcim merhaba,epeyidir yazamadım...ama ben dün randevu aldım Medıcale,35 ytl idi,bı ara sadece 12 ytl verdıgımı hatırlıyorum:)) öle kalsaydı güzel olurdu...he he.Bu arada detaylı ultrasyonu sordum,192 ytl ssk lı fiyatı verdiler,dışarda ne kadar fiyatlar bilmiyorum ama biraz yüksek geldi bana,bilgisi olan var mı bu konuda?

ben medical parkta 192 ytl ye yaptırdım ayrıntılı ultrasonu gökmen iyigün doktorum radyoloji yaparsa 84 ytl ama kadın doğum uzmanları yaparsa fiyat bu isteksiz gitmiştim hastaneye eşimin zoruyla başka biyerde yaptıralım ne gerek var bukadar pahalı demiştim ama inan hiç pişman değilim gökmen bey herşeyi detaylı bir şekilde usg de gözterek anlattı sağolsun içimizi rahatlattı verdiğim parayı hakketiğini düşünüyorum

selam zeyned,

beyazbulut yazmıs zaten. Bır radyologa gorunmektense bır perıantologa gorunmek daha ıyı. Dısarda da fıyatlar hemen hemen bu cıvarda. Daha pahalısını bulursun ama ucuzunu zor..

Kızlar bu konuyu cok bırakmayın. Aynı hastaneye gıdıyoruz sonucta. Beyazbulut ozellıkle sen benden once dogum yapacaksın kaydirigubbakcemile5 bu arada Gokmen bey senden tetanoz ıstedı mı?

melek81 - musteladan san mail geldimi;
seminer içerikleriyle ilgili olarak mail yollanacaktı.

bu arada 2 aralık kesin mi ?

ayrıntılı ultrasyonu Gökmen Beyde baktırmak için; doktorunmu yönlendiriyor; yoksa kendin mi Gökmen Bey diye bildiriyorsun.
bu konuda beni aydınlatırmısınız......

önümüzdeki haftalarda bende ayrıntılıya baktırtacağım. hangi hafta olduğunu net bilmiyorum. Gökmen bey cdye kopyalıyormu, cd alan varmı aranızda..

Şirvan henüz mail gelmedi. Ama tarihte değişiklik olacağını çok sanmıyorum.

Benim detaylı zamanında Mehtap hanıma gidiyordum o da eşine Fehmi Yazıcıoğlu'na yönlendirmişti. Orda 170 ytl. cd istersen 200 ytl idi. Fehmi beyde konusudan uzman bir periantolog gidenler de çok memnun ama benim yaptıracağım hafta Antalya da kongresi vardı. Bende bakırköy radyomar da yaptırdım. Ama Gökmen beye yaptırırsanız pişman olmazsınız bence..

Mehtap Hn benı de eşine yönlendirdi,karşıda diye zor geliyor biraz ya:) neyse artık,yapcas bısıler..16. haftamda gıttıgımde bebegımın kalbınde bı parlaklık oldugunu soylemıstı Mehtap Hn,cok onemlı degıl gecer demıstı,ama ıcıme kurt dustu,Medıpol Hakan Bey e gıttım,sorunlu gebelıklerde uzman bı doktor,cok da tatlı,o da şükür rahatlatıcı konusunca ıcıme bıraz su serpıldı,ama ınsan yıne de cok tereddutte kalıyor kızlar,benım gıbı olan var mı??..29 unda randevum var,sabırsızlıkla beklıyorum..Insallah hersey yolundadırbenneyaptımki

ayrıntılı ultrasyon kaçıncı hafta yapılıyor,,,,

birde sizin haftanız benimkiden daha ilerde anlaşılan.... tetenoz aşısı yaptırdınız mı?

ayrıntılı ultrasyon kaçıncı hafta yapılıyor,,,,

birde sizin haftanız benimkiden daha ilerde anlaşılan.... tetenoz aşısı yaptırdınız mı?

Canım ben şu anda 25+3 üm ve p.tesi gittiğimde Mehtap Hn. tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. Ama Medical'de tetanoz aşısı bulunmuyor dışarıdan aşıyı alıp yaptırman gerekiyor ve de parayla yapılıyor. Ben Mehtap Hn.'a sağlık ocağında yaptırabilir miyim dedim olur dedi o da. Çünkü sağlık ocakları ücretsiz yapıyor.

Ayrıca ayrıntılı ultrason için genelde 18 ve 24. haftalar arasında diyorlar ama ben 24+1 de yaptırdım ve sanırım 26. haftaya kadar yapılabiliyor.

Bu arada ben de seminerdeydim ama erken çıkmak zorunda kaldım. Benden mail adresi falan almadılar o yüzden nasıl bilgi verecekler bilmiyorum. Size nasıl ulaştılar?

merhaba zeynep tesadüfen okudum yazını bende detaylı ultrasona gökmen beye gittim herşey yolunda ama kalbinde aynı sana dediği gibi bişiy var dedi,söylediklerine inanmadım açıkçası ama içimde bi şüphe kaldı .bi sonraki randevumada mehtap hanıma gittim oda sistemden gökmen beyin yazdıklarını görünce yaa çok komik hatırladımda şimdi baktı oda ultrasonda işte beynine kalbine vs. önce bişey göremiyorum dedi kalbinde sonra hıı sanki şurda birazcık var parlaklık:teytey:dr.lar bi acayip yanii hamile insanları rahatlatıcı konuşacaklarına hep bişeyler söyleyip kafamızı karıştırıyolar,o yüzden benim pek güvenim kalmadı...yazını okuyunca paylaşmak istedim bence hiç takma kafana herşeyin yolunda gittiğine inan,ben hep inandım ve öylede:teselli:

Son düzenleme:

Merhaba canım,tskler yazdıgın ıcın,dedıgın gıbı rahatlatıcı konusmaları gerekır,doktorumuza tabiyiz nıhayetınde dı mı ama:) Medıpolde Hakan Bey gayet gusel acıkladı önemli bısey olmadıgını,yurtdısında bıle doktora sordum yanı ben,o kadar takılmıstı kafama:) üzülsem mı sevınsem mı sasırmıstım,ben de dedıgın gıbı hep pozıtıf dusunmeye gayret gosterıyorum..hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alırız..Şu an 17+4 um,ayrıntılı ultrasyon ıcın randevu alıcam,sen ne kadarlıksın?

benim 31+6 oldu canım çok rahat bi hamilelik geçirdim allaha şükür ama her dr.a gittiğimizde bişiy söylediler ,özellikle ilk 5 ayım kabus gibiydi,testler vs. dr.ların tutumu ama ben kalbimden hep inandım yavrumun iii olduğuna ve öyle... 2 ay kaldı nerdeyse doğuma inanırmısın hala bi dr.um yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…