- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
- Konu Sahibi EU1
-
güzel bir konu
benim evlenmeyi düşündüğüm bir şahıs vardı ama annem her seferinde konu açıldığında ondan sana yar olmaz sen beni dinle derdi ve konuşmalarımızın sonucu atışmalarımız olurdu:mymeka: annem arkadaşlarımı araya sokardı şunu vazgeçirin diye ama ben deli çağlarımya tabi her şey toz pembe
sonuç olarak tabiki annemin sözü geçti:teselli:
evlendim ALLAH'ıma şükür 2 çocuk annesiyim ve çok mutluyum:asigim:
annemi iyikide dinlemişim:1hug:
bazen benim seçtiğim kişiyi görüyorum oda evlenmiş kahveden çıkmıyor ve sorumsuzca para harcıyormuş
ya işte benim hikayemde bu canlarımyerimseniben
ALLAH hepimize hayırlı kısmetler nasip etsinŞeniz
evden kaçarım tatlicadiarzu :icecream:
valla bunlar birazda kader.ama günümüzde çok avr ama budurumu yaşıyanlar.böyle durum başıma gelseydi kabul ederdim heralde.bana böyle bir teklifin gelmesi çalışmıyorumdur ailem bağlıyımdır yapacak birşey yok kader.
valla ben esımı severek aldım aılemde onayladı hatta esımı benden çok sevıyolar ama boyle bır olaya maruz kalsaydım(tecevüz kaçınılmazsa tadını çıkarıcaksın derler):Roflol::Roflol::Roflol:genç ve yakısıklıysa neden olmasın zaten benım aılemınde bana yakısmayan bırıyle benı evlendıreceklerını sanmam ona gore bırını bulurlardı heralde...
olduki evlendirdiler =)
ayy resimdeki senmisin canimm bugun ne guzel insanlar goruyorum ben yaa cok sekersin
beni istemeye geldiklerinde, ben daha evlenmeyi düşünmüyorum dedim. ailem çok anlayışlıdır. büyük teyzem, aynı zamanda benim süt annem bana aynen şunu dedi '' gözünü kapayacaksın, seçeceksin birini. mutlu olursan yaşayacak, mutsuz olursan kaderimmiş deyip ağlayacaksın '' dedi.
şimdi kendi tercihimle evlendim ve çokta mutlu bi evliliğim yok. mutsuzum, o zaman bana baskı yapan çevremdekilerin hiçbiri yok şimdi yanımda. o gün bugündür soğudum teyzemden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?