Her zaman ayni tantana, ben niye din'den rahatsiz olayim? Her zaman ayni ön yargi. Konu alakasiz bir sekilde baglandigi icin sorma geregi duydum "cicim"
Hersey müslümanlara karsi bir komplo degil. Neticede Türkiyede sadece müslümanlar yasamiyor, her din'den, irktan insanlar yasiyor. Yani evet McDonald's eti saglikli et oldugunu düsünmüyorum, fakat bu müslümanlara karsi birsey degil, sirf Türkiyede sadece müslümanlar olmadigi icin bile degil.
Yemek konusunda McDonald's i suclamanin yerine, önce devleti sucla. Sonucta onlar halk'in sagligindan, ülkeye giren gida'dan sorumlular. Bak pinar gibi büyük markalara bile güvenmiyorsun, neden? Cünkü denetim az ve rüsvet cok. Bu Israili'n oyunu degil "cicim", bu Türkiyenin sucu. Hatta bildigim kadari ile tarim'da kendi tohumlarini bile kullanamiyorlar, disardan getirilen gdo'lu tohumlari kullaniyorlar. Bu arada "boo israil" diyeceksen, bil bakalim kim gemicikler ile israil ile is birligi yapiyor
Ve hap kullaniliyor ise, bu avrupadada, amerikada kullaniliyor. Kisirlik ayni sekilde her yerde var. Sorun artik dünya capinda saglikli beslenemiyoruz. Kilo sorunu aldi basini gitti. Bir cikolata yada cips'e bilmem neler koyuyorlar renki güzel olsun, uzun süre bozulmasin diye.
Yani diyecegim o'ki dünya müslümanlar etrafinda dönmüyor "cicim"