• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MCdonald'sda İnsan ETİ !!

Ben Burger Kingde yediğim sandaviçte Bilidğiniz sakallarını tıraş etmiş bir tutam ete atmış öyle kötü oldum götürdüm gördü tam bas bas bağıracaktım , elimden aldı lütfen oturun yenisini verelim diyor .. Rezalet iğrenç ..
şaka yapıyosun :eek: iğrenç! Allah'tan bağım yok o tarz yerlerle.. en fazla kumpir yerim, o da sosissiz.. bi de arada kokoreç+ayran candır :KK49:

Haber doğru ya da yanlış benim için fark etmiyor, fast food sağlıksızdır. Avrupa fast food yüzünden obeziteyle savaşıyor.
Ahkam kesiyorsun Mune, sen hiç yemiyor musun dediğinizi duyuyorum:-) Yılda 2-3 kereyi geçmez fast food yiyeceklerle olan kucaklaşmam, onda da Mc Donald's yemem.

Hergün defalarca aynı yağda patates kızartıyorlar, o yağlar iğrenç bir hale geliyor, Avrupa'yı bilmem ama Türkiye'deki fast food şubelerinde denetim yok, etin, kullanılan yağın, baharatın, ekmeğin bir standartı yok, yılda 2-3 kez dedim ya geçenlerde eşimi dışarı çıkarayım birde yemek ısmarlıyayım dedim, bin pişman olduk, bayat hamburger ekmeği içinde yal gibi bir köfte, asidi olmayan renkli sulu bir içecek geldi önümüze, eee öyle yerlerde de para peşin malum, gidip onu yemek diye önümüze getirenin boğazına yapışsam ne olacak, birine söyledikti adam yemeğimizden bir parça alıp yoooo hiçbir sorun yok yemekte dedi gözümüze baka baka:KK4:

En iyisi mi paramla sağlığımdan olacağıma, evde yaparım hamburgerimi.

_______

Abooooo biri kokoreç demiş, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı, kokoreç kadar lezzetli birşey var mı? Yiyin kokoreçi, kebapları bak hiç bırakamazsınız, yanında bol acılı şalgam suyu, soğan salatası of of of
yiyen-smiley-hareketli-resim-0041.gif
Konu kokoreçe döndü :D bende severim hatta şuan yiyorum büyük tesadüf oldu :D

jooker neydi o bağırsaktan yapılan bişey var Türkiye de çok tüketiliyo adını unuttum, o şeyi işte unutma, lezzetl demekki. ben bir defa yedim bol kimyondan tadını alamadım ama fena değildi hani
Bağırsakla bir sürü yemek var da ben ondan bahsetmiyorum. : D o videoda hayvan bütün atıldığından bağırsakları da işkembesi de dolu doğal olarak. : D

He hamburger yapmak için cinayet işliyorlar başka et kalmadı. : D
Siz yemeyin ben yerim.

Valla öyle bir dünyada yaşıyoruzki bana inanılmaz gelmiyor açıkçası
siz buyrun yiyin ben bu haberden sonra bir daha yiyebileceğimi sanmıyorum aklıma girdi bir kere şüphesi bile yeter.

kizlar bu haberin gerceklik payi yok nasilki Türkiyede Zaytung var yurtdisinda öyle bir gaztede haber oldu ,

hamburger soylicektim mudurumo_O
Hamburger olmaz, yiyemezsin, sen ordan söyle bakayım şöyle bol acılı urfa dürüm:KK59:
Azıcık sahip çıkın yemeklerimize, ne o öyle hamburger:KK4:
Ay gestapo gibi oldum, midelere de karışmaya başladım, afiyet olsun ama sağlıklı şeyler yiyin :KK14:

Ben zaten hamburgeri hiç sevmiyorum yumuşacık bir garip tadı var midem almıyor:110:
Mc.de KFC yerim çok da severim Allahtan o tavuk budundan ne olduğu belli yani:cool:

[/QUOTE]
Peki neden üretim ve satışları durdurulmuyor. Çifte standart var

yok arkadasim haber gercek degil zaytung giib bir gazete tarafindan yayinlandi , amac sadece herkesin bildigi gibi fast food igrencligi ... buarada kfc artik TR de helal kesim degil hayvan haklari nedeniyle , kendileri bizzat duyurdu belki bilmeyenler vardir o konularda hassas olanlar icin..., gerci biraz komik oldu fast food ve helal kesim beklentisi ama neyse yaziyim yinede:)

yok arkadasim haber gercek degil zaytung giib bir gazete tarafindan yayinlandi , amac sadece herkesin bildigi gibi fast food igrencligi ... buarada kfc artik TR de helal kesim degil hayvan haklari nedeniyle , kendileri bizzat duyurdu belki bilmeyenler vardir o konularda hassas olanlar icin..., gerci biraz komik oldu fast food ve helal kesim beklentisi ama neyse yaziyim yinede:)[/QUOTE]

Ben bazı kasaplarda satılan etlerin eşek ve at (nallı kuzu) eti olduğunu çok duydum ve gördüm. En güzeli vejeteryan olmak

Mcdonalds etlerini Türkiye'de Pınat et sağlıyor.Bizde böyle olması mümkün değil.
Bence dışarıda da mümkün değil.Şimdi bakmaya üşendim ama tahminen yılda milyonlarca hamburger satıyorlardır.
Bu kadar hamburgere insan eti nereden bulacaklar ? Kesime özel çiftliklerde insan yetiştirseler yine olmaz.
Çok fantastik bir haber olmuş.

kesin insan etidir
ya bi karalaya karalaya bitiremediler
oh mis gibi fare kanı insan eti vs bütün uydurma zıvcık şeyler :KK70:

mc donalds ı hiç beğenmiyorum zati. ne zaman yesem bi hafta kendime gelemiyorum.

Back
X