- 10 Mayıs 2016
- 32
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi yavrukartalim
Sizde bir sorun var mı Can'ım ne zamandır uğraşıyorsunuz ? Yaş kaç özel değilseBakalim yarinki teste gore. Evet canim ilk asilama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde bir sorun var mı Can'ım ne zamandır uğraşıyorsunuz ? Yaş kaç özel değilseBakalim yarinki teste gore. Evet canim ilk asilama.
Progestan kullanıyor MusunMerhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok. Tutmuşmudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
2 ay sonra 31 :) 16 ay oldu valla.Sizde bir sorun var mı Can'ım ne zamandır uğraşıyorsunuz ? Yaş kaç özel değilse
sorun yok bu arada. her sey cok cok ıyı. 3 yumurta ve 100 mılyon spermle asılamam yapıldı. ama olmayınca olmuyorSizde bir sorun var mı Can'ım ne zamandır uğraşıyorsunuz ? Yaş kaç özel değilse
Yıkamadan sonra mı 100 milyon Can'ımsorun yok bu arada. her sey cok cok ıyı. 3 yumurta ve 100 mılyon spermle asılamam yapıldı. ama olmayınca olmuyor
evet canım yıkamadan once 340 mılyon. yıkadıktan sonra 100 mılyon %98 ılerı hareket.Yıkamadan sonra mı 100 milyon Can'ım
Belli olmadı daha Can'ım ümidini kesme dahaevet canım yıkamadan once 340 mılyon. yıkadıktan sonra 100 mılyon %98 ılerı hareket.
zaten sorunumuz yok. olmuyo ıste kader kısmet galıba ne bılım
Allahtan Umit kesılmez tabı ama. gercekcı olmak gerekırse olumsuzBelli olmadı daha Can'ım ümidini kesme daha
Canim o agrilar normal banada olmuştu valla ben hic is yapmadim sadece yemek vs yapiorum o kadaryaa arkadaşlar bi şey danışacağım. daha önce de yazmıştım aşılamamın 3. günü. sol kasığmda ara ara batma gibi haff agrılar oluyor. özellkle uzun süre ayakta kalnca. Bilemyotm psikljk mi ama değil yani cidden bi ağrı giriyor ayakta kalnca. ve bu yuzden ayağa kalkmaya korkuyorm ((( doktor günlük hayatna döneblrsn dedi ama ben korkuyorum iş yapmaya :S
canım benim de sol kasığımdaki ağrılar 2 gündür tekrar etmeye başladı. acaba iğnenin etkisiyle sonradan gelişen yumurtalar mı çatlıyor ne dersinCanim o agrilar normal banada olmuştu valla ben hic is yapmadim sadece yemek vs yapiorum o kadar
Zannetmiyoeuk cnm senin kac yumurtan vardicanım benim de sol kasığımdaki ağrılar 2 gündür tekrar etmeye başladı. acaba iğnenin etkisiyle sonradan gelişen yumurtalar mı çatlıyor ne dersin
gelişen 1 taneydi. bugün aşılamanın 11. günüydü ama benim bat 8 haziran. adet öncesi kasık ağrısı desem değil...Zannetmiyoeuk cnm senin kac yumurtan vardi
Ya ben de agir is yapmamaya karr verdm . ben ustme duseni yapiim dikkat edym de gerisi Allah on takdiriCanim o agrilar normal banada olmuştu valla ben hic is yapmadim sadece yemek vs yapiorum o kadar
Ya benim de aklima gelmedi degil ama evde ovulasyon testm vardi onu yapiorm asilama oldgu gun cift ciZgydi ama gderk sliklesio da.canım benim de sol kasığımdaki ağrılar 2 gündür tekrar etmeye başladı. acaba iğnenin etkisiyle sonradan gelişen yumurtalar mı çatlıyor ne dersin
Canim hayirlisi olsun hakkinda benim ikinci tutmustu insaallh seninde tutarkızlar ilk aşılamam tutmadı sanırım rün adet oldum doktor bugün gel didi 2. aşılamaya başlıcaz herhalde. sizce ikincinin tutma olasılığı dahamı yüksek sanki boşa kürek çekiyorum ya