• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok. Tutmuşmudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok. Tutmuşmudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
Progestan kullanıyor Musun

yaa arkadaşlar bi şey danışacağım. daha önce de yazmıştım aşılamamın 3. günü. sol kasığmda ara ara batma gibi haff agrılar oluyor. özellkle uzun süre ayakta kalnca. Bilemyotm psikljk mi ama değil yani cidden bi ağrı giriyor ayakta kalnca. ve bu yuzden ayağa kalkmaya korkuyorm :(((( doktor günlük hayatna döneblrsn dedi ama ben korkuyorum iş yapmaya :S

ay bu kadar erken kasıkta batma olur mu?acaba ovülasyondan dolayı mı ağrıyordur? ama 3. günü ovülasyon mu kaldı :S
ay filozof olcam düşün düşün...

yaa arkadaşlar bi şey danışacağım. daha önce de yazmıştım aşılamamın 3. günü. sol kasığmda ara ara batma gibi haff agrılar oluyor. özellkle uzun süre ayakta kalnca. Bilemyotm psikljk mi ama değil yani cidden bi ağrı giriyor ayakta kalnca. ve bu yuzden ayağa kalkmaya korkuyorm :KK43:((( doktor günlük hayatna döneblrsn dedi ama ben korkuyorum iş yapmaya :S
Canim o agrilar normal banada olmuştu valla ben hic is yapmadim sadece yemek vs yapiorum o kadar

canım benim de sol kasığımdaki ağrılar 2 gündür tekrar etmeye başladı. acaba iğnenin etkisiyle sonradan gelişen yumurtalar mı çatlıyor ne dersin
Ya benim de aklima gelmedi degil ama evde ovulasyon testm vardi onu yapiorm asilama oldgu gun cift ciZgydi ama gderk sliklesio da.

kızlar ilk aşılamam tutmadı sanırım rün adet oldum doktor bugün gel didi 2. aşılamaya başlıcaz herhalde. sizce ikincinin tutma olasılığı dahamı yüksek sanki boşa kürek çekiyorum ya

Back