• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ben 3 kez yaptirdim 2.tuttu ama gelismedigi icin kürtaj oldum cok fazla okuyup kendini topiklere verme kafani bosalt 2.3gün yat dinlen sonra normal hayatina don ağır is vs yapma yeterli kendini dinleme surekli belirti arama oluruna bırak
çok çok teşekkürler, kafama takılan yumurta çapı ufakmı aceba birde bu gece saat 2;30 da çatlatmayı kendimiz vurucaz inşallah başarıırız diğerlerini hep dıaşrda vurdurdum.. 36 saat olması gerekiyro sanırım saat bizim için çok önemli dedi... hakkımızda hayırlısı inşallah evet yatıcam 4 gün pazartesi işe başlamayı düşünüyorum inşallah.. bu kadar yeter herhalde sornada dikkat ederim kaç gün sonra kanda öıkar aceba beklemesi çok zordur:(((((

çok çok teşekkürler, kafama takılan yumurta çapı ufakmı aceba birde bu gece saat 2;30 da çatlatmayı kendimiz vurucaz inşallah başarıırız diğerlerini hep dıaşrda vurdurdum.. 36 saat olması gerekiyro sanırım saat bizim için çok önemli dedi... hakkımızda hayırlısı inşallah evet yatıcam 4 gün pazartesi işe başlamayı düşünüyorum inşallah.. bu kadar yeter herhalde sornada dikkat ederim kaç gün sonra kanda öıkar aceba beklemesi çok zordur:KK43:((((
Canim çapı ufak mi bilemiycem bilemiyorum ki doktorun iyi bilir herhalde 14.gün test yapiliyo genelde ama 12.falanda yaptiran var genelde

kızlar doktordan geldim, perşembe hayırlısıyla aşılamam olacak:))) bu akşam çatlatma iğnesini vuracağız. ağrı veya başk abir şey oluyor mu bu iğneden dolayı.. birde merak ettiğim aşılama yapılırken s aşılama öncesi su içiliyor mu ultrasondan bakıyorlarmış sanırım nereye yapıldığı:)) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? çok heyecanlıyım...
Canim asilama idrara skisk olmak gerkyorms doktrn rahim agizini daha iyi gormsi icin. Ama byle tabi son raddye kadr skışk degl :) Rabbim hayrli etsn canm . Ben de bekleme asamasndaym. Geciyor bi seklde gnler. Benm 9.gunmdu bugn.İnsallah ramazan berektyle gelr bizler de mujdeli haberler veririz

Canim asilama idrara skisk olmak gerkyorms doktrn rahim agizini daha iyi gormsi icin. Ama byle tabi son raddye kadr skışk degl :) Rabbim hayrli etsn canm . Ben de bekleme asamasndaym. Geciyor bi seklde gnler. Benm 9.gunmdu bugn.İnsallah ramazan berektyle gelr bizler de mujdeli haberler veririz
İnşallah insallah

Merhaba hanimlar bugun doktordan geldim yumurta 18 olmus catlatma ignesi verdi oooooooooof simdi geleyim soruma,

Ay ben bu igneyi neremdn ve nasil yapcam.
Asilama yaildiktan sonra onerdginiz biseyler varmi ilk defa yaptiriyorum o yuzde soruyorum

Merhaba hanimlar bugun doktordan geldim yumurta 18 olmus catlatma ignesi verdi oooooooooof simdi geleyim soruma,

Ay ben bu igneyi neremdn ve nasil yapcam.
Asilama yaildiktan sonra onerdginiz biseyler varmi ilk defa yaptiriyorum o yuzde soruyorum
Canim youtube de videolar var anlatimli onlara bak istersen gobek deliginin iki parmak sağına yada soluna vuruluyor genelde

Kizlar siyamsi koyu kahve boyle parçalı gibi akıntı gelmis sizin adetiniz nasil başladı
aynen canım benimki de yeşil desem değil kahve desem değil değişik bi akıntıydı. ve dediğin gibi bol parçalı. ödüm koptu. bugün de bol parçalı ama rengi normal. yarın da gidecem işte doktora. benim henüz rahim filmim çekilmedi. aslında doktor bana rahim filmini görmeden aşılama yapmak istemiyorum dedi ama ben zorla aşılama yaptırdım geçen ay. bu ay onu aradan çıkarırım. sen napacaksın

Kizlar siz ne düşünüyorsunuz ben doktorumla konuştum son kez iğneyle denemek istiyorum asilamayi ilaçla değil de bu ayi pas gecelim ramazan sonrasi deneyelim dedim bakalim edosko edosko P psiko2820 R rune sezenorhan sezenorhan
Ben kurban bayramı bitene kadar tedavi düşünmüyorum cnm ekim gibi de tüp bebek düşünüyorum çnk aşılama 1 kez oldum ama gonal f iğneler ile çok tedavi oldum bu yüzden bir kez daha aşılama için o hormonları almak istemiyorum çok yoruldum 3 yıl oldu bebiş isteyeli. Senin kaçıncı aşılaman cnm ?

Ben kurban bayramı bitene kadar tedavi düşünmüyorum cnm ekim gibi de tüp bebek düşünüyorum çnk aşılama 1 kez oldum ama gonal f iğneler ile çok tedavi oldum bu yüzden bir kez daha aşılama için o hormonları almak istemiyorum çok yoruldum 3 yıl oldu bebiş isteyeli. Senin kaçıncı aşılaman cnm ?
Canim benim 4.asilamam olacak son olur 2.tutmuştu gecen sefer 3.tutmadi ışte son kez deneyeyim dedim bakalim kismet

Back