• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ya delircem ben goguslerim inanilmaz büyüdü damarlar belirgin hala sag tarafimda ince ince sizi var kasikta ama bu gun 10.gun idrar testi negatif ne alaka ya off

Can'ım İnşalllah bu ay çat iğnesini vücuttan atmış ol ve o pozitifler Bebiş olsun . Kan verdin mi
Yok canim.vermedim ama. Testler siliniyo git gide. Gebelik olsa koyulasir..bide onceki ayda 12.gune kdr silik cikiyodu. Bak eklim. Kotu bir ornek olarak kalsin :)

Eklentiler

• img1464674970426.jpg
    img1464674970426.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 39
Yok canim.vermedim ama. Testler siliniyo git gide. Gebelik olsa koyulasir..bide onceki ayda 12.gune kdr silik cikiyodu. Bak eklim. Kotu bir ornek olarak kalsin :)
Can'ım testlerin hayatımda hiç görmediğim kadar güzel görünüyor . Evet iki ihtimal var ama gebelik te olabilir diye düşünüyorum

Can'ım testlerin hayatımda hiç görmediğim kadar güzel görünüyor . Evet iki ihtimal var ama gebelik te olabilir diye düşünüyorum
Dimii :KK76: valla cikacagini biliyorum ya hep yapasim geldi. Yalanda olsa gormek guzel.
Artik yarin cikarsa bana baya sok olur.. ama sanmiyorim :(

hayır madem hamile değilim niye midem bulanıyor hala, niye göğüslerim böyle şiş ve hassas. delirecem haa

hayır madem hamile değilim niye midem bulanıyor hala, niye göğüslerim böyle şiş ve hassas. delirecem haa
Ya canim bende.cok takigim varya bulantı goguslerim bildigin beden büyüdü damarlar aşırı belirgin yani ve bu gun aynada gozbebgimin buyumus oldugunu farkettim ki bi çoğu gebeligi böyle anlamis eee idrar neden surekli negatif çıkıyor o zaman

kızlar biliyosunuz ben en son pazar günü aşılamamın 12. günü idrar testi yatım negatifti. ondan sonra başka test yapmadım normalde doktor pazartesi yap demeşti ama ben adetimi beklemek istiyorum. normalde 28 günde bir adet olurum . bugun 27. gün. aşılama yaptıranlarda adet ilaçlara bağlı erken gelir diye duymuştum. varmı bi bilginiz

kızlar biliyosunuz ben en son pazar günü aşılamamın 12. günü idrar testi yatım negatifti. ondan sonra başka test yapmadım normalde doktor pazartesi yap demeşti ama ben adetimi beklemek istiyorum. normalde 28 günde bir adet olurum . bugun 27. gün. aşılama yaptıranlarda adet ilaçlara bağlı erken gelir diye duymuştum. varmı bi bilginiz
Erken gelir diye bisi duymadim ben canim gec gelir normalde ama sen jel falan kullaniyomusun birak kullaniyosan ama bence test yaptirsaydin iyi olurdu

Back