• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım 27 mayista aşılama oldu sonrasinda enfeksiyon oluştu günlerdir agrilara dayanip direndim ama artik dun böbrek sancilariyla hastaneye gittim orda beta 4.85 cikti asilamanin 10. Günü yani hamilemiyim degilmiyin kararsiz kalındi :( ayrica kadin doğum acildende 3 cmlik bi kist olduğunu ogrendim sanirim oda bu ay kullandigin femaradan dolayi oldu :( betanin yükselme şansı varmidir acaba cuma tekrar kan vermeyi planliorum :( kafama takmiyorum aslinda ama artik bi sonuca varıp şu agrilarimdan kurtulmak istiorum. Böyle arada kalmak cok kötü :((

Evett sonunda akintiyla pembelik geldi sanirim yarina sokulur adetim vatana millete hayırlı olsun kizlar ahaha nasil boşaltıcam kafayi bilmiorum

selam arkadaşlar bu gün kontrolüm var sanırım bu hafta aşılama olacak:))))) çok korkuyorum ve heyecanlıyım haziran ayı bekleyenlerinden olacağım hayırlısıyla ama bu topiğe yazdım:)))))

Canim ya ben hic hisi anlamadim dun aksam akintida hafif kahverengi pembesi geldi bi kac kez sonra kesildi bu sabah kalktim vc ye leke bile yok ağrı yok niye sokulemiyorum ya kesin kist var
:işsiz: aaaa devamı gelmedı mı.
kist yoktur canım hemen kötu dusunme. Bugünde bekle. yine olmazsa yarın gidersin dr a :KK55:

selam arkadaşlar bu gün kontrolüm var sanırım bu hafta aşılama olacak:))))) çok korkuyorum ve heyecanlıyım haziran ayı bekleyenlerinden olacağım hayırlısıyla ama bu topiğe yazdım:)))))
Hayirlisi olsun cnm insaallah guzel sonuclar alirsin korkulacak hic bisi yok 5 dkkkalik bi işlem

kızlar doktordan geldim, perşembe hayırlısıyla aşılamam olacak:))) bu akşam çatlatma iğnesini vuracağız. ağrı veya başk abir şey oluyor mu bu iğneden dolayı.. birde merak ettiğim aşılama yapılırken s aşılama öncesi su içiliyor mu ultrasondan bakıyorlarmış sanırım nereye yapıldığı:)) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? çok heyecanlıyım...

kızlar doktordan geldim, perşembe hayırlısıyla aşılamam olacak:))) bu akşam çatlatma iğnesini vuracağız. ağrı veya başk abir şey oluyor mu bu iğneden dolayı.. birde merak ettiğim aşılama yapılırken s aşılama öncesi su içiliyor mu ultrasondan bakıyorlarmış sanırım nereye yapıldığı:)) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? çok heyecanlıyım...
Canim kac yumurtan olusmus kac mm lrr soyledimi doktorun asilamada sıkışık olmak gerekiyor genelde su icme olayini bilmiyorum hic igne biraz agri yapabiliyo kasikta yumurtalar catlamaya calistigi icin bide gaz olabilir asilama sonrasi oyle abarti bi agri olmuyo yani

Canim kac yumurtan olusmus kac mm lrr soyledimi doktorun asilamada sıkışık olmak gerekiyor genelde su icme olayini bilmiyorum hic igne biraz agri yapabiliyo kasikta yumurtalar catlamaya calistigi icin bide gaz olabilir asilama sonrasi oyle abarti bi agri olmuyo yani
sağda 2 yumurtam var solda1 yumurtam daha ufak 16,5 mm olmuştu 1 iğne daha verdi birde çatlatma verdi hayırlısı

teşekkür ederim:)))) ilk defa yaptırıyorum o yüzden benim ki anestezili olacak biraz ondan korkuyroum:(((

Canim anesteziye ne gerek varki anlamadim bosu boşuna alcaksin dayanilmayacak bi durum yokki
malesef ben çok okudum ve etkilendim kendimi kasmak istemiyorum dr bunun uygun olacağını söyledi hayırlısı bir zararı yokmuş ayrıca anestezi ile yaptıranlar çokmuş:((( tek değilim yani yumurta kaç mm normali aceba 18 ulaşması yeter denildi bana aceba daha mı gelişmeli sen kaç defa yaptrıdın yani çok soru soruyorum biliuorum ama sonrasında ne yapmam gerekiyuor beklemesi de çok zordur:)))) hayırlısı herşeyin inşallah.. ALLAH BÜYÜK

Canim ben 3 kez yaptirdim 2.tuttu ama gelismedigi icin kürtaj oldum cok fazla okuyup kendini topiklere verme kafani bosalt 2.3gün yat dinlen sonra normal hayatina don ağır is vs yapma yeterli kendini dinleme surekli belirti arama oluruna bırak

Back