• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim senden o kadar umitliydim ki sıkma canini nolur benimde tum isteğim gitti inan hep hayal kirikliklari ama rabbim buyuk bi gun elbet bizde anne olucaz ama kafamizi bi rahatlatabilsek gerisi gelecekte kimi duysam kafamdan bu fikri attim ertesi ay hamile kaldim diyor bizimde bu psikolojiden kurtulmamiz lazim
valla o zaman benım ısım zor. cunku ben artık kafama takmaya basladım . :kızgın:

Canim senden o kadar umitliydim ki sıkma canini nolur benimde tum isteğim gitti inan hep hayal kirikliklari ama rabbim buyuk bi gun elbet bizde anne olucaz ama kafamizi bi rahatlatabilsek gerisi gelecekte kimi duysam kafamdan bu fikri attim ertesi ay hamile kaldim diyor bizimde bu psikolojiden kurtulmamiz lazim
Kafadan o fikir nasıl atılıyor hele öğretsinler bize. Tövbe yarabbim. Neyse yapacak bişey yok

Bu oyle degisik bir tutku ve bekleyis ki başkalarının pozitifi sevinc +umit, negatifi mutsuzluk veriyor. Kendi sonucummus gibi runenin sonucunu sahiplendim okurken.uzuldum.allah buyuk.ins birgun.

Kizlar aşilamadan sonra idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmi :( varsada ne yaptiniz bunun icin ilac kullanmalimiyim bilemiorum hamilelerin kullandigi bi antibiyotik alsammi kararsizim asilamam cuma gunu yapildi yani daha cok yeni boyle beklemek cok zor olabilir :(

Kizlar aşilamadan sonra idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmi :KK43: varsada ne yaptiniz bunun icin ilac kullanmalimiyim bilemiorum hamilelerin kullandigi bi antibiyotik alsammi kararsizim asilamam cuma gunu yapildi yani daha cok yeni boyle beklemek cok zor olabilir :KK43:
1 lt suya 1 çay bardağı elma sirkesi karıştırım gential temizliğini öyle yap canım. forumda dün okudum bir arkadaşa doktoru bunu önermiş

Can'ım ilk aşılamam ve inanılmaz göğsüm sert bir ton belirti yaşıyorum bu kadar belirtiye negatif çıkmaz diy düşünmüştüm ama malelessef :KK43:(
Canim daha dur cok erken. 10. Gunden sonra yapmaya basla. Pozitif olur insallah..gereksiZ stres yapiyosun su an .insallah olumlu olur

Canim daha dur cok erken. 10. Gunden sonra yapmaya basla. Pozitif olur insallah..gereksiZ stres yapiyosun su an .insallah olumlu olur
İnşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebekleri olsun. Aslında hiç böyle değildim günler yaklaştıkça istem dışı tuhaflaşıuor insan

İnşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebekleri olsun. Aslında hiç böyle değildim günler yaklaştıkça istem dışı tuhaflaşıuor insan
Cok iyi anliyorum seni . Benimde ilk asilamam. Her sey mukemmeldi ama tutmadi gibi. Hic belirtim yok. Bugun 11.gunum. ama benim testler pozitif igneden dolayi..benden biraz gec cikiyo onceki aylardan biliyorum

Cok iyi anliyorum seni . Benimde ilk asilamam. Her sey mukemmeldi ama tutmadi gibi. Hic belirtim yok. Bugun 11.gunum. ama benim testler pozitif igneden dolayi..benden biraz gec cikiyo onceki aylardan biliyorum
Can'ım İnşalllah bu ay çat iğnesini vücuttan atmış ol ve o pozitifler Bebiş olsun . Kan verdin mi

Back