- Konu Sahibi yavrukartalim
Kizlar asilamanin yedinci gunu adet geldi gelcek gibi kasik agrm var sizce bu dnlemem gerektgi manasna mi gelr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah canim benim bende hala adet olamadim acaba yumurta kiste mi dönüştü diyorum hakkimizda hayirlisi artık bir an once adet olsam iyi olacak yumurtan kac milimdiki adet olduğunda acaba erken gelmis gerçektenTuttu tutmadi diye cebellesiken ev isleri o bu beklemeye alindi. Az bi oranda olsa varsabkendini gösterir inanciyla asolamadan sonraki 9. Gun kan verdim. Sonuc.negatif. 0.4....
Ve az once kahverengi adet baslangici geldi. Kasik agrim basladi hafiften. Aşılama nin 11. Gunu adet olmus bulunuyorum. Erkennnnnn. Sanirim igneyi yaptirdigim gun yumurtladim ben bu durumda. Allahtan hayirlisi hepimiz icin inşallah. O testi yaptirmasaydim suan yerlesme kanamasi yasiyorum diye herhalde ne hallere girmiştim tahmin edemiyorum. Insallah birgun bebekliii topiklerde karsilasiriz.
Canim hic belli olmuyo o agrilar benimde cok agrili gecti ama sonuc negatif yani o bi ölçek degil bence takilma belirtilere kendini dinleme oluruna birakKizlar asilamanin yedinci gunu adet geldi gelcek gibi kasik agrm var sizce bu dnlemem gerektgi manasna mi gelr.
Ayy haklisin kuzum bi birakablsem kendimi dinlemeyi ahhCanim hic belli olmuyo o agrilar benimde cok agrili gecti ama sonuc negatif yani o bi ölçek degil bence takilma belirtilere kendini dinleme oluruna birak
Canim 19.20 21 mm yumurtalarim vardi igneyi yaptirdigim gun. Yumurtlamadan sonra 14. Gun adet olma olayini heaaplarsak catlama ignesini yaptirdigim gune denk geliyor.Insaallah canim benim bende hala adet olamadim acaba yumurta kiste mi dönüştü diyorum hakkimizda hayirlisi artık bir an once adet olsam iyi olacak yumurtan kac milimdiki adet olduğunda acaba erken gelmis gerçekten
Canim igeneye göre denk gelmiyoki her zaman bak ben hala olmadim belli olmuyor yani bu isler benimde 19mm di yumurtam igneyi oldum ertesi gun yapılmıştı aşılamaCanim 19.20 21 mm yumurtalarim vardi igneyi yaptirdigim gun. Yumurtlamadan sonra 14. Gun adet olma olayini heaaplarsak catlama ignesini yaptirdigim gune denk geliyor.
SEBEPSİZ İNFERTİLİTE DEDİ EN ZOR TEDAVİ YÖNTEMİ ÇOK UMUTSUZ KONUŞTUCanim niye öyle dusunuyosun ilaclarin etkisi de oluyo haliyle tabi bi ay dinlen tabiki hem vucudun hem kafan rahatlar
Ya canim neler var ya eşi nde hic sperm olmayip kok hucre bilmemnesiyle gamile kalan mi dersin menopoza girmek uzereyken hamile kalanlar vs vs vs 15 tup deneyim kendiliginden kalanlar bu isler hic belli olmaz yani sebepsiz inferlitede neye göre umutsuz konusuyoki anlamadim ben bence sen doktorunu degistir cnmSEBEPSİZ İNFERTİLİTE DEDİ EN ZOR TEDAVİ YÖNTEMİ ÇOK UMUTSUZ KONUŞTU
GİTMİCEM CANIM ŞU İKİ AY BEKLİCEM SONRA DÜŞÜNCEM. SEN NE YAPCAKSIN TEKRAR AŞILAMA DENİCENMİYa canim neler var ya eşi nde hic sperm olmayip kok hucre bilmemnesiyle gamile kalan mi dersin menopoza girmek uzereyken hamile kalanlar vs vs vs 15 tup deneyim kendiliginden kalanlar bu isler hic belli olmaz yani sebepsiz inferlitede neye göre umutsuz konusuyoki anlamadim ben bence sen doktorunu degistir cnm
Canim denemeyebilirim ya bende hic bilmiyorum ne yapacagimi inan o kadar kararsizim ki napcam bilmiyorum.hayırlısıyla bi adet olabilsem hala olmadim ya kist mi oldu acaba diyorumGİTMİCEM CANIM ŞU İKİ AY BEKLİCEM SONRA DÜŞÜNCEM. SEN NE YAPCAKSIN TEKRAR AŞILAMA DENİCENMİ
BEN 18. GÜN OLMUŞTUM CANIM SENİN KAÇINCI GÜNÜNCanim denemeyebilirim ya bende hic bilmiyorum ne yapacagimi inan o kadar kararsizim ki napcam bilmiyorum.hayırlısıyla bi adet olabilsem hala olmadim ya kist mi oldu acaba diyorum
Aaa oyle mi oldu sende peli igne oldugun gun itibariyle mi asilamadan sonrami bende 20 mayista igne oldum 21i aşılamaBEN 18. GÜN OLMUŞTUM CANIM SENİN KAÇINCI GÜNÜN
AŞILAMANIN CANIMCIMAaa oyle mi oldu sende peli igne oldugun gun itibariyle mi asilamadan sonrami bende 20 mayista igne oldum 21i aşılama
Himm baya gec olmus asilama sonrasi acaba yumurta gec catlamis mi oluyo bu durumda anlayamadim ki bende yaAŞILAMANIN CANIMCIM
alla alla hemen buyumesıde problemmıymıs.GİTMİCEM CANIM ŞU İKİ AY BEKLİCEM SONRA DÜŞÜNCEM. SEN NE YAPCAKSIN TEKRAR AŞILAMA DENİCENMİ
valla doktor hemen büyümesi yumurtanın kalitesiz olduğunu gösteriyor dedi. ben yuksek dozda iğne vurulmama rağmen tek yumurta oluştu. doktor en az 3 tane oluşması lazımdı dedi .alla alla hemen buyumesıde problemmıymıs.
benımde hemen buyuyor ondamı olmuyor acaba. bızımde sebepsız. 3 er 3 er yumurtluyorum yıne olmuyo
catlatma ıgnelerını kacıncı gun oluyosun canım sen ?
bıde yumurta ıcın ıgnemı ılacmı kullandın ?
valla adetimin 8 vaya 9. günü vuruldum sanırım benim adetlerim 7 gün sürüyo. düşün yani adet im bitti yumurtam kocamandıalla alla hemen buyumesıde problemmıymıs.
benımde hemen buyuyor ondamı olmuyor acaba. bızımde sebepsız. 3 er 3 er yumurtluyorum yıne olmuyo
catlatma ıgnelerını kacıncı gun oluyosun canım sen ?
bıde yumurta ıcın ıgnemı ılacmı kullandın ?