- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 43
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
şimdi sordum bata 6 gün kala idrarda görmüş. 5 kala kan vermiş hcg 30 çıkmışkanda baktırmıştı galiba inan tam hatırlamıyorum.
Himm anladim cnm da bu ovulasyonda gebelige bakmak için tam olarak nasil yapmak lazim anlamadim bi türlü ya sabah ilk idrarla yaptım silik cikti ama ovulasyon takibi yaparkende ilk idrar silik cikiyodu ee sonrada bisi yiyip icmeden duramadigim icin tutturamiyorum bi türlüşimdi sordum bata 6 gün kala idrarda görmüş. 5 kala kan vermiş hcg 30 çıkmışyavrukartalim
Himm anladim cnm da bu ovulasyonda gebelige bakmak için tam olarak nasil yapmak lazim anlamadim bi türlü ya sabah ilk idrarla yaptım silik cikti ama ovulasyon takibi yaparkende ilk idrar silik cikiyodu ee sonrada bisi yiyip icmeden duramadigim icin tutturamiyorum bi türlüşimdi sordum bata 6 gün kala idrarda görmüş. 5 kala kan vermiş hcg 30 çıkmışyavrukartalim
o konuda bir bilgim yok canım benimHimm anladim cnm da bu ovulasyonda gebelige bakmak için tam olarak nasil yapmak lazim anlamadim bi türlü ya sabah ilk idrarla yaptım silik cikti ama ovulasyon takibi yaparkende ilk idrar silik cikiyodu ee sonrada bisi yiyip icmeden duramadigim icin tutturamiyorum bi türlü
ay hadi hayırlısıBende yok döküntü de pitirciklar belirgin bide gercekten büyüdü goguslerik damarlarda belirgin
Canimm ya hadi inşaallah erken degilmi niye acele ettinSelammm gidip kan verdim 1 saate çıkacakmış sonuç. dua istiyorummm pozitif enerji istiyorummmyavrukartalim edosko
erken biliyorum ama dayanamadımCanimm ya hadi inşaallah erken degilmi niye acele ettin
Zaten su merak başımıza bela ya yemin ederim bende simdi test yaptim tek cizgi çıktı ama goguslerim inanilmaz şiş adetteki gibi degil neden tek cizgi cikiyo anlamiyorumerken biliyorum ama dayanamadım
e canım bana kan testi yaptım diye erken diyorsun. hiç idrarda çıkar mı allah aşkınaZaten su merak başımıza bela ya yemin ederim bende simdi test yaptim tek cizgi çıktı ama goguslerim inanilmaz şiş adetteki gibi degil neden tek cizgi cikiyo anlamiyorum(
Yya ne bileyim cikanlar varya yapayim dedim ama hayalet bile yok :)))e canım bana kan testi yaptım diye erken diyorsun. hiç idrarda çıkar mı allah aşkına
git kan ver bence :)Yya ne bileyim cikanlar varya yapayim dedim ama hayalet bile yok :)))
Korkuyorum :))git kan ver bence :)
haklısın ben de korkuyorum. ama bilmemek yoruyor beni. varsa da yoksa da bileyim yaKorkuyorum :))
Ayy hadi insaallah cok az.kaldi dimihaklısın ben de korkuyorum. ama bilmemek yoruyor beni. varsa da yoksa da bileyim ya
Canim senden o kadar umitliydim ki sıkma canini nolur benimde tum isteğim gitti inan hep hayal kirikliklari ama rabbim buyuk bi gun elbet bizde anne olucaz ama kafamizi bi rahatlatabilsek gerisi gelecekte kimi duysam kafamdan bu fikri attim ertesi ay hamile kaldim diyor bizimde bu psikolojiden kurtulmamiz lazim0.71.
Negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?