- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
Yogundan kastım kivami canim şeffaf degil demek istedimBende de var ama senin anlattığın gibi yoğun değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yogundan kastım kivami canim şeffaf degil demek istedimBende de var ama senin anlattığın gibi yoğun değil
hııı anladım. yok canım benimki şeffaf. çok fazla da gelmiyo. normal zamanlardaki gibi işteYogundan kastım kivami canim şeffaf degil demek istedim
Beyaz gibi ama sari leke birakiyo :)Bende de olurda daha erken degilmi sence gelmesi adet icin ay ne bileyim ya en ufak bisiyi yoruyorum galiba ne renk peki nasil
hııı anladım. yok canım benimki şeffaf. çok fazla da gelmiyo. normal zamanlardaki gibi işte
Benimde degisik bir durum degil. Her ay olan benim icin.Yogundan kastım kivami canim şeffaf degil demek istedim
Rapor ayarladm tatlm. Astm icn gttgm bi dktorla konstm. 1gunlk rapor ayrldm. İslemm yarn. Dua eder dua beklermcanım doktorunla konuş masai saati bitince yapsın yada öğlearasına falan denk getirsin bende devlet memuruyum o şekilde ayarladık . kimseyede söylenmiyoki bu durum. zaten 5 dk a falan sürüyo hemen normal hayatına dönüyosun
Allah hayirlisini nasip etsin insallah canimm.ins güzel sonuclarla sonuclanacak bir tedavi olurRapor ayarladm tatlm. Astm icn gttgm bi dktorla konstm. 1gunlk rapor ayrldm. İslemm yarn. Dua eder dua beklerm
Canim benim hayirlisi olsun insaallah hepimiz güzel bebislerimizin haberini alırızKizlarr bu kizce yarn 14.30da asilamsni olck. Mayis ayini sonndan yakaladm
Duanizi bekliyorumm.
Canim ya bilemiyorum ki ben hep ovitrelle kullandim bu gune kadar bahsettigin belirtiler gebelik habercisi de olabilir kaçıncı günün senin unutmaki imkansiz diye bisi yokturAsilamamdan 2 ay once klomen tedavisi gordum ve pregnly ignesi vuruldu. Crinino jelide kullandim Vucudumda bende herhangi bir degisim olusmamisti. Asilama tedavimde ovitrelle vuruldu asilama oldugum gun dahil 5.gun.asiri gaz asiri iştah acikligim var.gaz durumu kasiklarima sanci yapip duruyo.adet sancisi değil. Istah icin ise aksam 8 de yemek yedim.9 da gittim kek yedim.tok karnima. Goguslerimde hafif hassaslik ve sislik var.sıkınca bastirinca aciyor. En ilginci gogus ucum renk tonu koyulasti.halkasinin icinde tanecikler belirginlesti. Yasadiklarim psikolojik değil cunku tamamen olumsuza odaklanmis durumdayim. Cunku sıkintilarimiz cok. Arkadaslar merakim ovitrellenin bu tarz etkilerinin olup olmadigi. Pregnly de ovitrellede hcg iceriyor. Ayni durumu digerinde neden yasamadim
Asilama gunum dahil 5. Gunum canim.belirtile benziyor ama catlama ignesine yoruyorum nedense.asilamada tutma sansim kadar umidim var sadece.allah büyük elbette belli olmaz ama ignenin etkisimi diye merak etmeden duramiyom.Canim ya bilemiyorum ki ben hep ovitrelle kullandim bu gune kadar bahsettigin belirtiler gebelik habercisi de olabilir kaçıncı günün senin unutmaki imkansiz diye bisi yoktur
İnşallah cnm bnm inşallah . Bak verdiği reçeteyi paylaşayım ismi bi değişik sırf bitkiselmiş bu aradaCanim benim 8.günüm bariz hissettigim bi belirti yok esine hangi ilaci verdi doktor.insaallah gerek kalmaz canim hepimiz hamis oluruz o kadar cok istiyorum ki
Neye yariyomus bu ilac canimİnşallah cnm bnm inşallah . Bak verdiği reçeteyi paylaşayım ismi bi değişik sırf bitkiselmiş bu arada Eki Görüntüle 1839649 Eki Görüntüle 1839649
Valla tam olarak açılımı ni yapmadı cnm ama morfoloji bozukluğu ve Sperm hızında yavaşlık olduğu için bunu kullanjcaksin dedi ama başka birşeye de yarıyormu hiç bilmiyorumNeye yariyomus bu ilac canim
Himm anlafim tamam canim bi arastirayim benValla tam olarak açılımı ni yapmadı cnm ama morfoloji bozukluğu ve Sperm hızında yavaşlık olduğu için bunu kullanjcaksin dedi ama başka birşeye de yarıyormu hiç bilmiyorum
Himm canim bu vitaminlerin birlesiymis bizde koenzimin q10 nu kullanmistik inanilmaz fayda etmisti oda bir suru vitamini barindiyo icin deValla tam olarak açılımı ni yapmadı cnm ama morfoloji bozukluğu ve Sperm hızında yavaşlık olduğu için bunu kullanjcaksin dedi ama başka birşeye de yarıyormu hiç bilmiyorum
Hım saol cnm ya arastirmissin. Senin eşinde ne Problem vardı ?Himm canim bu vitaminlerin birlesiymis bizde koenzimin q10 nu kullanmistik inanilmaz fayda etmisti oda bir suru vitamini barindiyo icin de
Benim esimde bi problem yoktu ikinci asilama zamani kullanmistim koenzim q10 selenyum ve e vitamini takviyenolsun diye 150 milyon sperm vardi ve baya hizlilardi.Hım saol cnm ya arastirmissin. Senin eşinde ne Problem vardı ?