• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bayik bayik bi kasik agrisi var. Gaz gibi. Göğüsler hassas ve halkalarinda pitirciklar var. Bulanti basdonmesi yok.ara ara ates basmasi oluyor hatta anneme soruyorum hava sicak bunaldinmi anne sen yaniyonmu diye. Yok diyor. Simdilik klasik benden farkli olan seyler.gozlemlediklerim arkadaslar. Sizin farkloliklarinizida hep okuuorum kendime soriyorum sonra

şimdi sordum bata 6 gün kala idrarda görmüş. 5 kala kan vermiş hcg 30 çıkmış yavrukartalim yavrukartalim
Himm anladim cnm da bu ovulasyonda gebelige bakmak için tam olarak nasil yapmak lazim anlamadim bi türlü ya sabah ilk idrarla yaptım silik cikti ama ovulasyon takibi yaparkende ilk idrar silik cikiyodu ee sonrada bisi yiyip icmeden duramadigim icin tutturamiyorum bi türlü

şimdi sordum bata 6 gün kala idrarda görmüş. 5 kala kan vermiş hcg 30 çıkmış yavrukartalim yavrukartalim
Himm anladim cnm da bu ovulasyonda gebelige bakmak için tam olarak nasil yapmak lazim anlamadim bi türlü ya sabah ilk idrarla yaptım silik cikti ama ovulasyon takibi yaparkende ilk idrar silik cikiyodu ee sonrada bisi yiyip icmeden duramadigim icin tutturamiyorum bi türlü

o konuda bir bilgim yok canım benim

Canim senden o kadar umitliydim ki sıkma canini nolur benimde tum isteğim gitti inan hep hayal kirikliklari ama rabbim buyuk bi gun elbet bizde anne olucaz ama kafamizi bi rahatlatabilsek gerisi gelecekte kimi duysam kafamdan bu fikri attim ertesi ay hamile kaldim diyor bizimde bu psikolojiden kurtulmamiz lazim

Back