• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim esimde bi problem yoktu ikinci asilama zamani kullanmistim koenzim q10 selenyum ve e vitamini takviyenolsun diye 150 milyon sperm vardi ve baya hizlilardi.
Hım anladım cnm benimde eşimde Sperm sayısında Problem yok başta morfoloji bozukluğu çıktı sonra aşılama dada hızı ile ilgili problem çıktı . Bide aşılama dan 1 ay öncesi itibari ile eşime keciboynuzu kürü yaptım , e vitamini ve çinko hapı da kullandirdim ama nasip değilmiş demekki .kan testi yaptırdım cnm malesef negatif

Hım anladım cnm benimde eşimde Sperm sayısında Problem yok başta morfoloji bozukluğu çıktı sonra aşılama dada hızı ile ilgili problem çıktı . Bide aşılama dan 1 ay öncesi itibari ile eşime keciboynuzu kürü yaptım , e vitamini ve çinko hapı da kullandirdim ama nasip değilmiş demekki .kan testi yaptırdım cnm malesef negatif
Aaaa niye bu kadar erken yaptirsin ki kacinci gunundu kac çıktı sonuç

Ama bu seferkinde ne ilac kullandi nede istekli gitti kavga kiyamet zaten 40 milyon sperm amca çıkmıştı
Rabbim ol dedikten sonra olur cnm tek 1 tanesi bile yeter . Benim eltim de hamile kalmak için çok uğraştı onda pko vardı . Kaynımda da 7 milyon Sperm vardı tedavi ile ancak 17 milyon oldu aşılama yapacakları ay kendiliğinden hamile kaldı .rabbim isteyen herkes için ol desin ve olsun inşallah işin özeti bu anlıycagn cnm

Midem çok ağrıyor cnm ilaç kullanmam lazım yoksa beni mahfediyor . Ama ilaç kullanmadan önce emin olmak istedim . Aşılama dan sonra 10 gün oldu olsa mutlaka çıkardı sonuç küçüktür 1.20
1.20 ama sifir cikmamis ki artabilirmiydi acaba ne bilim canim ya dedigin gibi rabbim ol derse hersey oluverir onun izniyle

1.20 ama sifir cikmamis ki artabilirmiydi acaba ne bilim canim ya dedigin gibi rabbim ol derse hersey oluverir onun izniyle
Tam değerimi söylemediler cnm 1.20 den küçükmüş yani sanmıyorum articaginj zaten adet ağrılarım yavaştan başladı bi kaç güne adet olurum.inşallah sizlerden güzel sonuclarinizi duyarım .bütün yaz boyunca benim bebek tedavileri rafa kalktı anliycagn

Canim ya baya islaklik hissettim gittim baktim wcye ic camasirimda beyaz silince sari akıntı geldi aha dedim basliyo bizim macera :)) bide biraz yanma oluyo idrari yaparken
enfeksiyon kapmamışsındır umarım ya? yanma ondan olur genelde. Akıntıyı boşver, akıntıyı unuttt !!

Yok cnm enfeksiyon degildir cunku ara ara oluyo sadece aman ne bileyim ya zaman yaklastikca stres artti sanirim sende varmi bisiler
ovulasyon testi topiğinde bi arkadaş hamile olduğunu öğrendi geçen hafta. midem tatlı tatlı bulanıyo demişti gülmüştüm. valla da billa da benim midem tatlı tatlı bulanıyor

ovulasyon testi topiğinde bi arkadaş hamile olduğunu öğrendi geçen hafta. midem tatlı tatlı bulanıyo demişti gülmüştüm. valla da billa da benim midem tatlı tatlı bulanıyor
Canim ya belirti oluemu bilmiorum ama bende de oluyo ara ara hatta dün kustum yemegi fazla kacirdim herhalde dedim.kacinci gün nasil ogrenmis peki ilk idrarlami normal yumurta takibi yapar gibimi

Back