- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Canim forumlarda vaya baktım da 12.gün idrarda çıkmayıp kanda cikan bir sürü kişi var bilgin olaun kanda emin olmadan üzülme sakınKan testinide artik paArtesi yaptirirm tabinadet olmazsam
CanimAllah razi olsun bnm icin arastirmissin ins desigin gibi olur ve mucizem gelir olmazsada asilamaya devam yapcak bisey yokCanim forumlarda vaya baktım da 12.gün idrarda çıkmayıp kanda cikan bir sürü kişi var bilgin olaun kanda emin olmadan üzülme sakın
Canim ne demek yeterki olsun da hic bisiyin önemi yok bencede devam et bak ben 3.yu yaptim durmak yok yola devam :)CanimAllah razi olsun bnm icin arastirmissin ins desigin gibi olur ve mucizem gelir olmazsada asilamaya devam yapcak bisey yok
Canim ben ne diyim ki allahin takdiri yani yuzde 50 ihtimal var iki seçenek içinde sonucta erken gebelik kiti ile yapmadin bu testlerin cift cikmasi icin betanin en az 50 olmasi lazim kana gecip sonra idrara geçecek ki çıksınCanim ya gercekten erkenmi yaptim festi olma ihtimali varmi hala
Selam canım bizde de durumlar aynı bariz belirtiler yok tabi erken oldugu için beklemedeyiz zaman geçmiyor sankiselamlar anne-teyze adayları, durumlar nasıl?
zaman geçmiyor ben patlamak üzereyim. ve hiçbirşey hissetmiyorum bol bol uyumak dışında. o da progestandan sanırım...
ben can sıkıntısından dün doktora gittim mesai çıkışı. doktorla hemşire güldüler baya bana. dedim merak ediyorum bari ne zaman test yapmam gerektiğini söyleyin bana. doktor 15-20 gün sonra dediSelam canım bizde de durumlar aynı bariz belirtiler yok tabi erken oldugu için beklemedeyiz zaman geçmiyor sanki
Ahahah kuzum sen baya baya atak çıktın 1 .haftada doktor napacak:)ben can sıkıntısından dün doktora gittim mesai çıkışı. doktorla hemşire güldüler baya bana. dedim merak ediyorum bari ne zaman test yapmam gerektiğini söyleyin bana. doktor 15-20 gün sonra dedi
oldu dedim 15 gün sonra adet olmazsam daha ne test yapacam. git evine sakin sakin otur falan deyip postaladı beni
küçük bi ilçede yaşıyorum. işten eve yürürken hastaneyi görünce bi gireyim bari dedim ne var yaniAhahah kuzum sen baya baya atak çıktın 1 .haftada doktor napacak:)
Eee yani canim nolmus yani gidip sorduysan dimi ama kasik agrin falan oluyomu cnmküçük bi ilçede yaşıyorum. işten eve yürürken hastaneyi görünce bi gireyim bari dedim ne var yani
ilk günler vardı şimdi o da yok gaz da yok. sende var mı?Eee yani canim nolmus yani gidip sorduysan dimi ama kasik agrin falan oluyomu cnm
Bende cok nadir oluyo gaz da ilk gunler gibi degil tabi flhafifledi hepsiilk günler vardı şimdi o da yok gaz da yok. sende var mı?
iğnedendi galiba. neyse hayırlısı bakalım. ümitsizlik yok. benim döngüm 32 gün. 8 hazirana kadar sessizce beklicem. dayanabilirsemBende cok nadir oluyo gaz da ilk gunler gibi degil tabi flhafifledi hepsi
Ben bu gun idrar yaptim negatif çıktı demekki ignenin etkisini atmışim bakalim pazartesi falan tekrar bi yoklama yaparim sanırım dayanamiyommmmmm mazlumu getirin ahahahiğnedendi galiba. neyse hayırlısı bakalım. ümitsizlik yok. benim döngüm 32 gün. 8 hazirana kadar sessizce beklicem. dayanabilirsem
laf aramızda ben de test yaptım bugün.Ben bu gun idrar yaptim negatif çıktı demekki ignenin etkisini atmışim bakalim pazartesi falan tekrar bi yoklama yaparim sanırım dayanamiyommmmmm mazlumu getirin ahahah
Bisi diyim.mi valla bi kac saat sonra baktigimda bende hayali bisi gördüm ama son kalan etkiler herhalde dedim ahahahlaf aramızda ben de test yaptım bugün.ve tabiki negatif çıktı. eşime gösteriyorum şurda sanki bi hayalet çizgi mi var falan diye bakıyoruz
ben görmek için çok uğraştım ama yok valla çizgi mizgi. du gidip gene bakayımBisi diyim.mi valla bi kac saat sonra baktigimda bende hayali bisi gördüm ama son kalan etkiler herhalde dedim ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?