• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ya gercekten erkenmi yaptim festi olma ihtimali varmi hala
Canim ben ne diyim ki allahin takdiri yani yuzde 50 ihtimal var iki seçenek içinde sonucta erken gebelik kiti ile yapmadin bu testlerin cift cikmasi icin betanin en az 50 olmasi lazim kana gecip sonra idrara geçecek ki çıksın

selamlar anne-teyze adayları, durumlar nasıl?
zaman geçmiyor ben patlamak üzereyim. ve hiçbirşey hissetmiyorum bol bol uyumak dışında. o da progestandan sanırım...

selamlar anne-teyze adayları, durumlar nasıl?
zaman geçmiyor ben patlamak üzereyim. ve hiçbirşey hissetmiyorum bol bol uyumak dışında. o da progestandan sanırım...
Selam canım bizde de durumlar aynı bariz belirtiler yok tabi erken oldugu için beklemedeyiz zaman geçmiyor sanki

Selam canım bizde de durumlar aynı bariz belirtiler yok tabi erken oldugu için beklemedeyiz zaman geçmiyor sanki
ben can sıkıntısından dün doktora gittim mesai çıkışı. doktorla hemşire güldüler baya bana. dedim merak ediyorum bari ne zaman test yapmam gerektiğini söyleyin bana. doktor 15-20 gün sonra dedi :D :D
oldu dedim 15 gün sonra adet olmazsam daha ne test yapacam. git evine sakin sakin otur falan deyip postaladı beni :D

ben can sıkıntısından dün doktora gittim mesai çıkışı. doktorla hemşire güldüler baya bana. dedim merak ediyorum bari ne zaman test yapmam gerektiğini söyleyin bana. doktor 15-20 gün sonra dedi :KK70: :KK70:
oldu dedim 15 gün sonra adet olmazsam daha ne test yapacam. git evine sakin sakin otur falan deyip postaladı beni :KK70:
Ahahah kuzum sen baya baya atak çıktın 1 .haftada doktor napacak:)

iğnedendi galiba. neyse hayırlısı bakalım. ümitsizlik yok. benim döngüm 32 gün. 8 hazirana kadar sessizce beklicem. dayanabilirsem :KK70:
Ben bu gun idrar yaptim negatif çıktı demekki ignenin etkisini atmışim bakalim pazartesi falan tekrar bi yoklama yaparim sanırım dayanamiyommmmmm mazlumu getirin ahahah

Ben bu gun idrar yaptim negatif çıktı demekki ignenin etkisini atmışim bakalim pazartesi falan tekrar bi yoklama yaparim sanırım dayanamiyommmmmm mazlumu getirin ahahah
laf aramızda ben de test yaptım bugün. :D :D ve tabiki negatif çıktı. eşime gösteriyorum şurda sanki bi hayalet çizgi mi var falan diye bakıyoruz :D

laf aramızda ben de test yaptım bugün. :KK70: :KK70: ve tabiki negatif çıktı. eşime gösteriyorum şurda sanki bi hayalet çizgi mi var falan diye bakıyoruz :KK70:
Bisi diyim.mi valla bi kac saat sonra baktigimda bende hayali bisi gördüm ama son kalan etkiler herhalde dedim ahahah

Back