- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
Canim benim adet yaklasimca da cok olur ama daha 10 gun var nerdeyse adeteBende yok gaz filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim adet yaklasimca da cok olur ama daha 10 gun var nerdeyse adeteBende yok gaz filan
Eve gidince bininceleme yapayimCanim dogum cizgisi gibi bisi olurya normalde karin buyuyunce çıkar ben ne goruyosam artik onu gordum zannediyorum kanimca :)
Canim yap bakalim igennin etkisi olsada bi cift cizgi gorelim :)))Ben bi test yapim bakim gectimi ignenin etkisi. %99 gecmemistirde.maksat muhabbet olsun.
Yarin yarin :)Canim yap bakalim igennin etkisi olsada bi cift cizgi gorelim :)))
Ayyy bak benide azdirdin simdi bendemi yapayım yaaYarin yarin :)
Çok teşekkür ederim cnm buraya davet ettiğin için . Ben ohss oldum karnımda sıvı toplandı ve gaz problemim vardı doktorum hamilelik olursa bu şikayetlerimin artıcağını söylemişti fakat bugün şişliğim ve gaz sancım hafifledi. Bir kez daha bu ohss yi yaşamıştım ve o zamanda belirtiler azalınca adet olmuştum. Sanırım hersey bitti cnm çok üzgünüm . Bundan sonra eşime tedaviye başlanıcak ve en az 3-4 ay sürüyormuş erkek te tedavi sonucu alınabilmesi için ve sonrasında tüp düşünüyorum cnm çok yoruldum hem bedenen aldığım hormonlar dan hemde manevi olarak. Yinede rabbim bilir . Sen ne durumdasn cnm ?sezenorhan canim bu topigi ben açmıştım istersen buraya yazabilirsin ne durumdasin bisi hissediyomusun belirti vs
Canim du bakalim daha kac gun oldu yani pes etme hemen allah büyük guzel düşün güzel olsun tup bebek dusunuyosun neden tedavi yapilacak ki esinr anlayamadim sonucta en iyisi sperm secilip mikro enjeksiyon yapilmiyo allah yardimcimiz olsun hepimizin.bende de bariz bi degisiklik yok beklemedeyim iste bi heyecan bi ümitÇok teşekkür ederim cnm buraya davet ettiğin için . Ben ohss oldum karnımda sıvı toplandı ve gaz problemim vardı doktorum hamilelik olursa bu şikayetlerimin artıcağını söylemişti fakat bugün şişliğim ve gaz sancım hafifledi. Bir kez daha bu ohss yi yaşamıştım ve o zamanda belirtiler azalınca adet olmuştum. Sanırım hersey bitti cnm çok üzgünüm . Bundan sonra eşime tedaviye başlanıcak ve en az 3-4 ay sürüyormuş erkek te tedavi sonucu alınabilmesi için ve sonrasında tüp düşünüyorum cnm çok yoruldum hem bedenen aldığım hormonlar dan hemde manevi olarak. Yinede rabbim bilir . Sen ne durumdasn cnm ?
Kacinda olmustu asilamanKizlar sabah dayanamayip test yaptim sonuc negaatif cok mutsuzum ya tutmadi galiba
16 mayisti dimi hatrladimKizlar sabah dayanamayip test yaptim sonuc negaatif cok mutsuzum ya tutmadi galiba
Canim ignenin etkisi olabilir evet kisiden kisiye değişir tepkiler benim cok gaz sansim oldu ama goguste aci ağrı vs olmadıAsilama olali 3.4 gun kadar oldu ama cok keskin gaz agrim var.dun sol kasikta bugun sagg kasikta.batiyo gibi gaz sancisi. Birde goguslerim cok aciyo.ignenin etkisi sanirim. Ovutrelle sonrasi gogus aciniz oldumu ne kadar surdu
Canim ya test bozuk falan olabilir mi ne zaman yaptin tekrar baktin mi belki belirmistir regl olmadan kesin bi sonuc olmuyo biliyosunKizlar sabah dayanamayip test yaptim sonuc negaatif cok mutsuzum ya tutmadi galiba
Canim sen genede kan testi yaptirmadan emin olma benceKizlar sabah dayanamayip test yaptim sonuc negaatif cok mutsuzum ya tutmadi galiba
Yok canim ya bariz negatif bosa o kada hormon yuklemesi yaptik. Ayni seylerinfekrar yasicam simdi. Hemen ader olsamda zaman kaybetmesemCanim ya test bozuk falan olabilir mi ne zaman yaptin tekrar baktin mi belki belirmistir regl olmadan kesin bi sonuc olmuyo biliyosun
Kan testinide artik paArtesi yaptirirm tabinadet olmazsamCanim sen genede kan testi yaptirmadan emin olma bence
Evet canim 16 mayis bi mucuze lazim bana16 mayisti dimi hatrladim
Aynen canim bencede pazartesi bi baktir nolur nolmaz yani 5 liralik testlere pek guven olmuyor sen tekrar mi asilama deneyeceksinKan testinide artik paArtesi yaptirirm tabinadet olmazsam