- Konu Sahibi yavrukartalim
Ben 16 mayista oldum igneli asilama benimkisi bugun 12. Gunum pazartasi belli olcak21 mayis . Daha 7. Gunum canim.
Sen igne olmadim dedin dmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 16 mayista oldum igneli asilama benimkisi bugun 12. Gunum pazartasi belli olcak21 mayis . Daha 7. Gunum canim.
Sen igne olmadim dedin dmi.
Offf heyecan dorukta desene memiklerde bi degisim yokmu canim uclarinda kahverengi cevresinde yada damarlarinda belirginlik falanBen 16 mayista oldum igneli asilama benimkisi bugun 12. Gunum pazartasi belli olcak
Ya goguslerim.cok agriyo ozellikle uclari kenarlari putur putur olmus damarlarda bwlurgin. Ama bnce bu belirti degil cnku adet donemindede oyle.oluyoOfff heyecan dorukta desene memiklerde bi degisim yokmu canim uclarinda kahverengi cevresinde yada damarlarinda belirginlik falan
Belkide su an teyzeyiz haberimiz yokİlk bnim haberjmi alcaksiniz kizlar bakalim teyze olabilcekmisiniz
Olucaz inşaallah canim goguslerinseki degisiklik gebelik belirtisi ama adet zamaninda oluyosa bilemiycemİlk bnim haberjmi alcaksiniz kizlar bakalim teyze olabilcekmisiniz
Aybinssss yaaa heycanlandim simdiiBelkide su an teyzeyiz haberimiz yok
Kuzim aailamadan.sonra he4keate gaz sorunu oluyo galiba bndede cok varKizlar gaz gaz sıkışması gibi bisi devam ediyomu sizde
Ay nasil bibcizgi bn bilmiuom varmiki bndeYa ben kasiktan gobegime hayali cizgiyi bile gördüm ahahah bilinc alti neler yaptiriyosun bana
Basardim o zaman heyecanlan diye dedimAybinssss yaaa heycanlandim simdii
Canim oluyoda gecmis olmasi gerekmez mi yaKuzim aailamadan.sonra he4keate gaz sorunu oluyo galiba bndede cok var
Ay bekle canim daha erkenValla ben igneden korkmasam gidip kan testi yaptiracak vaziyetteyim
Bende yok gaz filanKizlar gaz gaz sıkışması gibi bisi devam ediyomu sizde
Ya seninnilk asilamanmi canim yas kacBasardim o zaman heyecanlan diye dedim
Canim dogum cizgisi gibi bisi olurya normalde karin buyuyunce çıkar ben ne goruyosam artik onu gordum zannediyorum kanimca :)Ay nasil bibcizgi bn bilmiuom varmiki bnde
Bndenilk zamanlar coktu simdi aAldiCanim oluyoda gecmis olmasi gerekmez mi ya