Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sezenorhan canim bu topigi ben açmıştım istersen buraya yazabilirsin ne durumdasin bisi hissediyomusun belirti vs
Çok teşekkür ederim cnm buraya davet ettiğin için . Ben ohss oldum karnımda sıvı toplandı ve gaz problemim vardı doktorum hamilelik olursa bu şikayetlerimin artıcağını söylemişti fakat bugün şişliğim ve gaz sancım hafifledi. Bir kez daha bu ohss yi yaşamıştım ve o zamanda belirtiler azalınca adet olmuştum. Sanırım hersey bitti cnm çok üzgünüm . Bundan sonra eşime tedaviye başlanıcak ve en az 3-4 ay sürüyormuş erkek te tedavi sonucu alınabilmesi için ve sonrasında tüp düşünüyorum cnm çok yoruldum hem bedenen aldığım hormonlar dan hemde manevi olarak. Yinede rabbim bilir . Sen ne durumdasn cnm ?

Canim du bakalim daha kac gun oldu yani pes etme hemen allah büyük guzel düşün güzel olsun tup bebek dusunuyosun neden tedavi yapilacak ki esinr anlayamadim sonucta en iyisi sperm secilip mikro enjeksiyon yapilmiyo allah yardimcimiz olsun hepimizin.bende de bariz bi degisiklik yok beklemedeyim iste bi heyecan bi ümit

Asilama olali 3.4 gun kadar oldu ama cok keskin gaz agrim var.dun sol kasikta bugun sagg kasikta.batiyo gibi gaz sancisi. Birde goguslerim cok aciyo.ignenin etkisi sanirim. Ovutrelle sonrasi gogus aciniz oldumu ne kadar surdu

Asilama olali 3.4 gun kadar oldu ama cok keskin gaz agrim var.dun sol kasikta bugun sagg kasikta.batiyo gibi gaz sancisi. Birde goguslerim cok aciyo.ignenin etkisi sanirim. Ovutrelle sonrasi gogus aciniz oldumu ne kadar surdu
Canim ignenin etkisi olabilir evet kisiden kisiye değişir tepkiler benim cok gaz sansim oldu ama goguste aci ağrı vs olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…