- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
Hey allahim nelere kadirsin neler yapiyoruz yahu kafayi yemesek iyidir yani :))yok üşenmedim çöpten çıkardım yok bende hayalet çizgi ışık tutunca da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey allahim nelere kadirsin neler yapiyoruz yahu kafayi yemesek iyidir yani :))yok üşenmedim çöpten çıkardım yok bende hayalet çizgi ışık tutunca da
hadi kızlar yarın ilk idrarla bi test yapıp atalım buraya resmini var mısınız?Cizgi isterseniz ben de var ama igneden olduguna yuzde yuz emin oldugum icin onemi yok. Benim vucut zor atiyo biliyorum
Evet en iyi Sperm le yapıyorlardir mutlaka ama ztn tüp bebeği de hemen düşünmüyorum cnm yaz boyunca tedaviye ara vermek istiyorum vücudum biraz dinlensin bu süre zarfında da eşim doktorun yazdığı ilacı kullansın daha da iyi olsn değerleri. Eylül - Ekim gibi de tüp bebek için başlarız allah nasip ederse .beklemesi çok zor ama elden bişey gelmez sabretmekten başka . Rabbimin sınavındayız sonuçta . Senin asılama dan sonra kaçıncı günün cnm belirtilerin fln var mı inş hamilesindir ya ben hamile haberi duyunca çok mutlu oluyorum banada umut oluyor :)Canim du bakalim daha kac gun oldu yani pes etme hemen allah büyük guzel düşün güzel olsun tup bebek dusunuyosun neden tedavi yapilacak ki esinr anlayamadim sonucta en iyisi sperm secilip mikro enjeksiyon yapilmiyo allah yardimcimiz olsun hepimizin.bende de bariz bi degisiklik yok beklemedeyim iste bi heyecan bi ümit
Canim benim 8.günüm bariz hissettigim bi belirti yok esine hangi ilaci verdi doktor.insaallah gerek kalmaz canim hepimiz hamis oluruz o kadar cok istiyorum kiEvet en iyi Sperm le yapıyorlardir mutlaka ama ztn tüp bebeği de hemen düşünmüyorum cnm yaz boyunca tedaviye ara vermek istiyorum vücudum biraz dinlensin bu süre zarfında da eşim doktorun yazdığı ilacı kullansın daha da iyi olsn değerleri. Eylül - Ekim gibi de tüp bebek için başlarız allah nasip ederse .beklemesi çok zor ama elden bişey gelmez sabretmekten başka . Rabbimin sınavındayız sonuçta . Senin asılama dan sonra kaçıncı günün cnm belirtilerin fln var mı inş hamilesindir ya ben hamile haberi duyunca çok mutlu oluyorum banada umut oluyor :)
Canim ya ben mesajinizi görmedim gitti benim ilk idrar :)))hadi kızlar yarın ilk idrarla bi test yapıp atalım buraya resmini var mısınız?
hayalet çizgilerimizi birlikte didikleriz yavrukartalim
Canim hayırlı olsun asilaman insaallah guzel sonuçlar alırsın soeun varmiydi kac yumurtan oldu igne mi ilac mi kullandin sperm sayisi naisl vs bildi verirmisin birazBende 27 mayista asilamami oldum şimdi beklemedeyim ☺ gun saymak icin yolun basindayim
Canim adet sivilcesi bile cikiyo endise etme belirtiler aynıBugün asilamamin 10.gunu adet ağrıları başladı galiba hastalanacagim.
Yaptin mi test canim sanki benim goguslerde hafifgen buyume var gibiBen yine belirtim yok. Turp gibiyim
benim ilk idrarım da boşa gitti. elimde kalan son test bozukmuş meğersem. boya dağıldı her yer pembe çizgiCanim ya ben mesajinizi görmedim gitti benim ilk idrar :)))
Ben yarin yada salı tekrar yaparim sanirsam:))benim ilk idrarım da boşa gitti. elimde kalan son test bozukmuş meğersem. boya dağıldı her yer pembe çizgi
aman hayırlısı bu bence. yeni test de almayacam bata kadar beklicem
Yok canim yapmadim. Daha silinmemistir benimki. Yarin yaparim. .Yaptin mi test canim sanki benim goguslerde hafifgen buyume var gibi
Var ama bende adet oncesi olur :)Kizlar sizdede varmi akıntı
Bende de olurda daha erken degilmi sence gelmesi adet icin ay ne bileyim ya en ufak bisiyi yoruyorum galiba ne renk peki nasilVar ama bende adet oncesi olur :)
Bende de var ama senin anlattığın gibi yoğun değilKizlar sizdede varmi akıntı