• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim du bakalim daha kac gun oldu yani pes etme hemen allah büyük guzel düşün güzel olsun tup bebek dusunuyosun neden tedavi yapilacak ki esinr anlayamadim sonucta en iyisi sperm secilip mikro enjeksiyon yapilmiyo allah yardimcimiz olsun hepimizin.bende de bariz bi degisiklik yok beklemedeyim iste bi heyecan bi ümit
Evet en iyi Sperm le yapıyorlardir mutlaka ama ztn tüp bebeği de hemen düşünmüyorum cnm yaz boyunca tedaviye ara vermek istiyorum vücudum biraz dinlensin bu süre zarfında da eşim doktorun yazdığı ilacı kullansın daha da iyi olsn değerleri. Eylül - Ekim gibi de tüp bebek için başlarız allah nasip ederse .beklemesi çok zor ama elden bişey gelmez sabretmekten başka . Rabbimin sınavındayız sonuçta . Senin asılama dan sonra kaçıncı günün cnm belirtilerin fln var mı inş hamilesindir ya ben hamile haberi duyunca çok mutlu oluyorum banada umut oluyor :)

Evet en iyi Sperm le yapıyorlardir mutlaka ama ztn tüp bebeği de hemen düşünmüyorum cnm yaz boyunca tedaviye ara vermek istiyorum vücudum biraz dinlensin bu süre zarfında da eşim doktorun yazdığı ilacı kullansın daha da iyi olsn değerleri. Eylül - Ekim gibi de tüp bebek için başlarız allah nasip ederse .beklemesi çok zor ama elden bişey gelmez sabretmekten başka . Rabbimin sınavındayız sonuçta . Senin asılama dan sonra kaçıncı günün cnm belirtilerin fln var mı inş hamilesindir ya ben hamile haberi duyunca çok mutlu oluyorum banada umut oluyor :)
Canim benim 8.günüm bariz hissettigim bi belirti yok esine hangi ilaci verdi doktor.insaallah gerek kalmaz canim hepimiz hamis oluruz o kadar cok istiyorum ki :(

Back