- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
-
- Konu Sahibi panic_attack
zalımmm grip bırak arkadasımin yakasınıSelam kızlar, ben bugün biraz daha iyiyim. Böyle bir grip görmedim ben. Adetin 3.günündeyim. antibiyotiklerden mi bilmem pek adetim gelmedi 2.gün hariç kahverengi şeklinde devam ediyor. Daha kendime gelemediğim için bu ayla iligili bir planım yok zaten. Rabbimin takdir ettiği zamana bıraktım kendimi.
Ozgur06
Kasik ağrısı derken ne kadar var bata? Belirtiler önemli. Bakınız ben geçen ay hiçbir yerim ağrımadı.
Armin daha iyiyim heralde galuba sanırsam:)
@can09
Geçmiş olsun kuzuya inşallah önemli değildir. Durumu yazarsın
cane gecmisler olsun kuzuna. insallah biseyi yoktur annesiKızlaaarrr ama olmiy böyleee ben özlediiim sizleriii hiç takılmıyonuz
aynen çekildilar :)) herkes iyi olsun da napalım biz burada bekleriz :)cane gecmisler olsun kuzuna. insallah biseyi yoktur annesibizim kızlar son zamanlar da kendi kabuguna cekil di bencem, evet evet cekilmisler . hadi ben kendimi bloke olmuş gibi hissediyorum operasyon bekliyorum depresyondayim, vurgunlardayim, yine burdayim ama, onlar nerda?
durum bildirimi alalim !
sağol kuzum... çocuk endokrin görsün istiyorum aslında aile hekimi önemli bir yükseklik olmadığını telaş edilcek durum olmadığını belirtti ama genetik olduğundan bi netleşsin istiyorum.Geçmiş olsun canım. Doktor ne zaman görecek sonuçları ?
Canim unutmamissiincok tesekkur ederim.
Allah en hayirli zamanda gonlumuzun muradini versin hepimizin
Negatif canim sonuc,yok bebis. Hayirlisi☺
amin canım sağol..Geçmiş olsun kuzuya inşallah önemli değildir. Durumu yazarsın
Folik asit ne kullanıyorsunuz kızlar
Geçmiş olsun canım. Doktor ne zaman görecek sonuçları ?
Lh vücutta her zaman olduğu için yumurtlama harici çok silikte olsa ikinci çizgi oluyor diye biliyorum canım. Ben kullandığımda da her zaman ikinci çizgiyi gördüm.
İlk defa senden duyuyorum canım acep o nedir ki
benim bat a çoookk var daha,hatta yumurtlama bile olmadı,adet sonrasında geçmeyen bir dolgunluk hissi var,yani belirti olamazSelam kızlar, ben bugün biraz daha iyiyim. Böyle bir grip görmedim ben. Adetin 3.günündeyim. antibiyotiklerden mi bilmem pek adetim gelmedi 2.gün hariç kahverengi şeklinde devam ediyor. Daha kendime gelemediğim için bu ayla iligili bir planım yok zaten. Rabbimin takdir ettiği zamana bıraktım kendimi.
Ozgur06
Kasik ağrısı derken ne kadar var bata? Belirtiler önemli. Bakınız ben geçen ay hiçbir yerim ağrımadı.
Armin daha iyiyim heralde galuba sanırsam:)
@can09
Geçmiş olsun kuzuya inşallah önemli değildir. Durumu yazarsın
normalde düzenli miydi adetlerin..benim bat a çoookk var daha,hatta yumurtlama bile olmadı,adet sonrasında geçmeyen bir dolgunluk hissi var,yani belirti olamaz
belli olmaz benim adetler,yani öyle ben olacağım saati bile bilirim diyemedim hiç,27 günden başlar-33 leri bile bulur,normalde düzenli miydi adetlerin..
benim memitolar da inmedi daha 7.gün bugün.. bir gariplik var ama ne bilmiyoruum
ama düzenli sonuçta buna düzensiz diyemeyiz kuzu 21den az 35ten fazla ise düzensiz kabul edilir. ovu yapıcam demiş miydin?belli olmaz benim adetler,yani öyle ben olacağım saati bile bilirim diyemedim hiç,27 günden başlar-33 leri bile bulur,
haa tabi şükür en azından bu aralıkta oluyor,bizim iş yerinde kızlar var,bugün saat 12 de olacam falan diyorlar,yuh diyorum ya,randevulu çalışıyoama düzenli sonuçta buna düzensiz diyemeyiz kuzu 21den az 35ten fazla ise düzensiz kabul edilir. ovu yapıcam demiş miydin?
çook haklısınn bi çekerler kendilerini ne varsahaa tabi şükür en azından bu aralıkta oluyor,bizim iş yerinde kızlar var,bugün saat 12 de olacam falan diyorlar,yuh diyorum ya,randevulu çalışıyo
ovu yaptım 2 gün,dün yapmadım,eş kişisiyle bozuştum,hiççç düşmeyecem peşine,eskiden ben bebek düşünmediğimde o gezinirdi peşimde,şimdi baktım da hep ben hesap hep ben kitap,ayar çekmek lazım anladım
cancan sen bu konuda sus benceçook haklısınn bi çekerler kendilerini ne varsa
maşallah senin kızlara iyilermiş valla:) ben de bilirim de saat veremem tabee ama aha geldi geliyor diyebilirim :)
niye kızz ne dedim ki susuyum şimdi anlamadımcancan sen bu konuda sus bencegeçen ay dilini ısırmamışsın,şimdi ısır kuzu :)
bizimki daha önce küssek yumurtlama günlerimde bi alttan almalar yapardı,
şimdi biliyor ama burnundan kıl aldırmıyor,bakalım el mi yaman bey mi yaman
adetin zamanı konusunda,geçen dedin de gecikti,heyecanlandırdın ya bizi ondan kuzu,bişey deme dedimniye kızz ne dedim ki susuyum şimdi anlamadım
boş ver işini halledene kadar kuzu inme üstünden
boğa mıydın sen deadetin zamanı konusunda,geçen dedin de gecikti,heyecanlandırdın ya bizi ondan kuzu,bişey deme dedim
dur bakalım,gidişata bakacağım,ama inadım tutarsa pis tutar benim,
oğlak kuzu,keçigillerdenboğa mıydın sen de
haa tabi şükür en azından bu aralıkta oluyor,bizim iş yerinde kızlar var,bugün saat 12 de olacam falan diyorlar,yuh diyorum ya,randevulu çalışıyo
ovu yaptım 2 gün,dün yapmadım,eş kişisiyle bozuştum,hiççç düşmeyecem peşine,eskiden ben bebek düşünmediğimde o gezinirdi peşimde,şimdi baktım da hep ben hesap hep ben kitap,ayar çekmek lazım anladım