Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zalımmm grip bırak arkadasımin yakasınıbana tek iyi gelen tylohot muydu adi suya karistirip icilen iki taneyi birlestirip yarim limon sıkıp, dustdan sonra icer yataga girdim mi, yarina toparlamis olurdum. zencefil ictin mi

Kızlaaarrr ama olmiy böyleee ben özlediiim sizleriii hiç takılmıyonuz
cane gecmisler olsun kuzuna. insallah biseyi yoktur annesibizim kızlar son zamanlar da kendi kabuguna cekil di bencem, evet evet cekilmisler . hadi ben kendimi bloke olmuş gibi hissediyorum operasyon bekliyorum depresyondayim, vurgunlardayim, yine burdayim ama, onlar nerda?

durum bildirimi alalim !

aynen çekildilar :)) herkes iyi olsun da napalım biz burada bekleriz :)
amin inşallah bakalım hepatit b aşısı vurulacak tekrar, 1 ay sonra da tekrar kan verilecek, tsh için de doktor arıyorum.. sonucu gösterebilecek (çocuk endokrin) .. yani okuduğum kadarıyla çocuklarda yüksek çıkıyor 18 yaşından sora düşmeye başlıyormuş önemli bir şey yoktur lakin annemde teyzemde bende de olduğundan önemsiyorum tabi ki.

Canim unutmamissiin cok tesekkur ederim.
Allah en hayirli zamanda gonlumuzun muradini versin hepimizin

Negatif canim sonuc,yok bebis. Hayirlisi☺

Olsun sağlık olsun canım.. zaten umutsuzdun bu aydan.. inşallah bir daha ki aya hep beraber pozitifleri görürüz.

Geçmiş olsun kuzuya inşallah önemli değildir. Durumu yazarsın
amin canım sağol..

2-3 gun once takıp ettıgım bır ınstagram sayfasında bahsedılıyordu, bayan semınerıne gıtmıs ve kıtabın sayfalarını yayınladı arkasından sayıları uzerıne yazarak deneyenler acaıp donusler yazdılar, deneyn var mı dıye o yuzden sordum. enteresan olan su kı bazı sayıların ebced hesabı allahın ısımlerıne denk gelıyor dıyenler , sufılerın de bu kodları kullandıgını yazanlar oldu, ben de dun denedım ve sacma gelecek bılıyorum ama 4-5 haftadır mıde bulantısı ve bıtkınlıkten ayakta duramadıgım halde, dunden berı ne mıdem bulandı ne de halsızlık geldı, gercı bunu suna da baglayabılırız, belkı de bebek tutunmaya calısmaktan vazgectı hormon salgılamadıgı ıcın benım bunyeyı de zorlamıyor bılmıyorum ne dusunsem ama enteresan geldı kızlar ya

benim bat a çoookk var daha,hatta yumurtlama bile olmadı,adet sonrasında geçmeyen bir dolgunluk hissi var,yani belirti olamaz

evrensel bı sayı var mesela 3396815 sayısı genel bir sayı enerjı verıyor ve ben bunu denedım, Grigori Grabovoi isminde biri sayılarla şifa diye birşey keşfediyor ve deneyenler acaip şekilde olumlu dönüş yapmış, bunu gordugum sayfa da tıcarı bır sayfa degıl yanlıs anlasılmasın, bayan bu tur olaylara meraklı ve egıtım notlarını oylesıne paylasmıstı, arkasından herkes denedı ve tecrubelerını yazdı enteresan yanı kızlar

ama düzenli sonuçta buna düzensiz diyemeyiz kuzu 21den az 35ten fazla ise düzensiz kabul edilir. ovu yapıcam demiş miydin?
haa tabi şükür en azından bu aralıkta oluyor,bizim iş yerinde kızlar var,bugün saat 12 de olacam falan diyorlar,yuh diyorum ya,randevulu çalışıyo
ovu yaptım 2 gün,dün yapmadım,eş kişisiyle bozuştum,hiççç düşmeyecem peşine,eskiden ben bebek düşünmediğimde o gezinirdi peşimde,şimdi baktım da hep ben hesap hep ben kitap,ayar çekmek lazım anladım

çook haklısınn bi çekerler kendilerini ne varsa

maşallah senin kızlara iyilermiş valla:) ben de bilirim de saat veremem tabee ama aha geldi geliyor diyebilirim :)

çook haklısınn bi çekerler kendilerini ne varsa

maşallah senin kızlara iyilermiş valla:) ben de bilirim de saat veremem tabee ama aha geldi geliyor diyebilirim :)
cancan sen bu konuda sus bencegeçen ay dilini ısırmamışsın,şimdi ısır kuzu :)
bizimki daha önce küssek yumurtlama günlerimde bi alttan almalar yapardı,
şimdi biliyor ama burnundan kıl aldırmıyor,bakalım el mi yaman bey mi yaman

niye kızz ne dedim ki susuyum şimdi anlamadım

boş ver işini halledene kadar kuzu inme üstünden

niye kızz ne dedim ki susuyum şimdi anlamadım

boş ver işini halledene kadar kuzu inme üstünden
adetin zamanı konusunda,geçen dedin de gecikti,heyecanlandırdın ya bizi ondan kuzu,bişey deme dedim
dur bakalım,gidişata bakacağım,ama inadım tutarsa pis tutar benim,

kuzum sen aldırma o kızlara onlar dogum kontrol hapı kullanıyordur, dogum kontrol hapı kullandıgında saatı ıle gelıyor, arkadasım vardı 9,15 te gelırdı bı gun panık panık dolanıyo gecıktı adetım dıye dedım ne kaa gıı ee bı saat once olmalıydım nıye olmadı dıyo...... bakkkk şincikk ya neyse 5-10 dakka sonra geldı de rahat nefes aldık. saatlı olanlar dogum kontrol hapı %100 tecrubeyle sabıt kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…