Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım test değerinin yanında Aralıklar yazıyor ya çocuklara dair özel bir bilgi var mı? Bir de neden baktırmak istedin tsh? Umarım bir sorun yoktur. Ayrıca olacaksa da bir sorun, tedavisi olan dertler kabulümüzdür. Yeter ki tedavisi olmayan şeyler yaşamayalım.
şöyle oldu denisim daha önce bahsetmiştim okuldan rapor istemişlerdi aile hekimliğinin baktığı kan sonucunda tiroit değerlerinin az biraz yüksek çıktığını, bir de hepatit b aşısının tutmamış olduğunu söylemişti aile hekimi, bunun sonucunda tam teşekküllü hastaneye götürdüm orada baktılar evet evet tedavisi olmayandan korusun Rabbim.

Günaydın kızlar.. iyi bir gün dileyim herkese ❤ ben mi? Dün öğleden sonra izinliydim kuzuyu götürdüm hastaneye hepatit b ve tsh için bugün öğleden sonra doktorda olur sonuçlar dendi lakin baktım tsh çıkmış 5.83 diyor çocuklarda normal aralık değeri farklı olur diye düşünüyorum.. inşallah bişey çıkmaz.
Bugün reglin 6.günü sabah şiddetli bir ağrı daha yaptı. yumurtlama mı regl ağrısı mı ayırt edemedim. 6.günde ne ağrısı ola ki? Ağrı kesici içtim demiştim ya bu defa farklı bir ilaç içtim acaba ondan mı? Hani sökemedi tam olarak, şimdi söküyor. 🤔
inşAllah kuzunun sonucunda bir şey çıkmaz,bende de kasık ağrısı var,kime dediysem kasığım ağrıyor diyor,mevsimsel diye düşünmeye başladım :)

Canın ovulasyon testleri tertemiz olmaz diye biliyorum. Vücutta her zaman Lh hormonu olduğu için ikinci çizgi diğer günlerde silik olmalı. Bazen daha silik bazen daha belirgin ama yumurtlama harici herhangi bir günde test yaptığında ikinci çizgi olmalı. Testlerde sorun olabilir mi acaba ?
ilk defa kullandım ama belkı normal gunlerdekı lh sevıyesını olcecek kadar hassas olmayabılır mı gulum. cunku pık gunundekı cızgı control cızgısı kadar net ve kırmızı ıdı, dıger gunler test cızgısı tertemızdı.

şöyle oldu denisim daha önce bahsetmiştim okuldan rapor istemişlerdi aile hekimliğinin baktığı kan sonucunda tiroit değerlerinin az biraz yüksek çıktığını, bir de hepatit b aşısının tutmamış olduğunu söylemişti aile hekimi, bunun sonucunda tam teşekküllü hastaneye götürdüm orada baktılar evet evet tedavisi olmayandan korusun Rabbim.
allah kuzularımızı korusun aminn

Ben ilk görseli anlamadım. Düşünme harekete geç mi diyor, düşünme ama adım at mı diyor :) düşünmeden nasıl yapacağım ki? Kaygılanma dese ben okeyim de düşünme dedi bende devreler yandı :)
kararli bir adım kararsızlıktan iyidir, karar harekti baslatir cok dusunup oyle mi boylemi olsa derken geciktiriyoruz asdffjfk😅 ben boyle bisiler anladi

Yok canım bekliyorum haftasonu gibi başlarım kendimi delmeye :) özlemiştim iğnelerimi sarılıp uyuyacağım gece :) yumurta geliştirici aynı 225 menopur başlıyorum 3. Gün. Ama baskılayıcıyı değiştirmiş 7. Günden sonra cetrodite başlayacağım erken çatlamaması için. bir de bunu deneyelim bakalım :) kafamda deli sorular var arı sütü bal polene devam mı etmeliyim yoksa Regl olunca bırakmalı mıyım. Sonra tedavi süresince sadece arı sütü mü içmeliyim.
arı 🐝 sütü bal polen 3 lusunu hic kullanmadim🤦🏻‍♀ galiba regliden baslayip, ovulasyona kadar kullanmali ki! yumurtaciklar vitamin alip guzel gelissin🙄 sanirim!
insallah bu tedaviyle gonlundekine kavusucaksin hayirlara vesile olsun amin.
benim igne izleri baya gec kaybolmustu ki🤣
igne icin degil artik bebegimizi sevmek icin dokunalim
canım gobegime😅sezeryan izi ne yakisirdi🙏🏼

Geçmiş olsun canım. Doktor ne zaman görecek sonuçları ?

ilk defa kullandım ama belkı normal gunlerdekı lh sevıyesını olcecek kadar hassas olmayabılır mı gulum. cunku pık gunundekı cızgı control cızgısı kadar net ve kırmızı ıdı, dıger gunler test cızgısı tertemızdı.
Lh vücutta her zaman olduğu için yumurtlama harici çok silikte olsa ikinci çizgi oluyor diye biliyorum canım. Ben kullandığımda da her zaman ikinci çizgiyi gördüm.
sayılarla tedavi diye birşey duydunuz mu veya uyguladınız mı gençler
İlk defa senden duyuyorum canım acep o nedir ki

arı 🐝 sütü bal polen 3 lusunu hic kullanmadim🤦🏻‍♀️ galiba regliden baslayip, ovulasyona kadar kullanmali ki! yumurtaciklar vitamin alip guzel gelissin🙄 sanirim!
insallah bu tedaviyle gonlundekine kavusucaksin hayirlara vesile olsun amin.
benim igne izleri baya gec kaybolmustu ki🤣
igne icin degil artik bebegimizi sevmek icin dokunalim
canım gobegime😅sezeryan izi ne yakisirdi🙏🏼
Bende geçen eder gonapeptyl kullandım o biraz kanıyordu. Onun haricinde diğer iğneler rahattı. Bende var sezaryan izi :) aynı yerden açacaklar bebek içinde. Çift dikiş sezaryan izi istiyorum :)

Selam kızlar, ben bugün biraz daha iyiyim. Böyle bir grip görmedim ben. Adetin 3.günündeyim. antibiyotiklerden mi bilmem pek adetim gelmedi 2.gün hariç kahverengi şeklinde devam ediyor. Daha kendime gelemediğim için bu ayla iligili bir planım yok zaten. Rabbimin takdir ettiği zamana bıraktım kendimi.

Ozgur06 Ozgur06
Kasik ağrısı derken ne kadar var bata? Belirtiler önemli. Bakınız ben geçen ay hiçbir yerim ağrımadı.

Armin Armin daha iyiyim heralde galuba sanırsam:)

@can09
Geçmiş olsun kuzuya inşallah önemli değildir. Durumu yazarsın

Bende geçen eder gonapeptyl kullandım o biraz kanıyordu. Onun haricinde diğer iğneler rahattı. Bende var sezaryan izi :) aynı yerden açacaklar bebek içinde. Çift dikiş sezaryan izi istiyorum :)
niye var o sezeryan izi ki 😮laproskopi gibi yapmadilar mi tupu alirken ?

X