- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi panic_attack
ee tamam o zaman bizdensinn :))oğlak kuzu,keçigillerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee tamam o zaman bizdensinn :))oğlak kuzu,keçigillerden
yani zaten bi açıklaması olmalı bu dakikliğin,makina mı bu kardeşşiimmmkuzum sen aldırma o kızlara onlar dogum kontrol hapı kullanıyordur, dogum kontrol hapı kullandıgında saatı ıle gelıyor, arkadasım vardı 9,15 te gelırdı bı gun panık panık dolanıyo gecıktı adetım dıye dedım ne kaa gıı ee bı saat once olmalıydım nıye olmadı dıyo...... bakkkk şincikk ya neyse 5-10 dakka sonra geldı de rahat nefes aldık. saatlı olanlar dogum kontrol hapı %100 tecrubeyle sabıt kuzu
yani zaten bi açıklaması olmalı bu dakikliğin,makina mı bu kardeşşiimmm
sahi sen naptın canım var mı gelişme?tabi ya, neyin havası bu karrrdeşimmm, insanın anı anını tutmaz ayda bir gelen adet saati mi tuttursun yani, kimi yiyo bunlar alooo ( gergin hatun kafası)
sen de durum ne kuzu,yarın mı gidiyorsun doktoratabi ya, neyin havası bu karrrdeşimmm, insanın anı anını tutmaz ayda bir gelen adet saati mi tuttursun yani, kimi yiyo bunlar alooo ( gergin hatun kafası)
sahi sen naptın canım var mı gelişme?
sen de durum ne kuzu,yarın mı gidiyorsun doktora
inşallah kuzum ben de umutluyumm inşallah gelişmiş olsunn geç döllenmiş ondan görünmemiş olsun.canım ben yarını bekliyorum, sabahtan kontrole gidicem, bakalım ne diycek, bi gelişme var mı ???? inşallah gelişmiştir ya, gerçi daha çok stres yaptım gelişeceği varsa da engellemiş olabilir miyim acaba diye de düşünüyorum ama, sonuçta zaten işim de hep stresli, ona rağmen gelebildiyse, buna rağmen de direnç gösterip gelişmeli diyorum. İnşallah gelişmiştir kuzum be
amiiin canım inşallah inşallahinşallah kuzum ben de umutluyumm inşallah gelişmiş olsunn geç döllenmiş ondan görünmemiş olsun.
bende kendimde aynı şeyi söyledim,bu bekleyişte öyle bir stres yaptım ki,kendimde suç buldum sonra devam etmemesinde,,tabi mantıklı düşününce alakası yok,Rabbim ömür verdiyse olacak,aynen kuzum yarın sabah kısmetse inşallah, bi heyecan bi stressss
bende kendimde aynı şeyi söyledim,bu bekleyişte öyle bir stres yaptım ki,kendimde suç buldum sonra devam etmemesinde,,tabi mantıklı düşününce alakası yok,Rabbim ömür verdiyse olacak,
Rahat olmaya çalış,inşAllah çok mutlu olacağın haberler alırsın yavrudan
dualarımız seninle,kendime ederken hepimiz için ediyorum her zaman canım,inşAllah Rabbim senin evladına da "OL" desin,sağlıkla,stres yapmıycam dıye strese gırmek.... bızım ısımız bu olmus artık, Allah verecem dıyosa ıstemeyene de verıyor oyle bır olduruyor kı aslında. bır tanıdıgım vardı cocuk ıstemıyordu, hamıle kaldı dıye nasıl uzuldu, o cocuk dussun dıye nerdeyse mahallenın halılarını elde yıkayıp duvarlar muvarlara kendı kaldırıp astı falan, kahveler sakınlestırıcı caylar falan neler ıcmedı, ılaclar kullandı dıkkat etmedı, cocuk dusmedı ya, oyle bı tutundu... Allah verıcem desın yeter kı bızım elımızden ancak dua edıp ıstemek gelır. ama sızlerın duası cok onemlı, kulun kula duası cok daha makbul canım. Allah razı olsun.
o zaman ben şu bizim kuzene(eşin kuzeni) kızmayım belki onunda pre. hatalıydı ya da spirali kaydı..dualarımız seninle,kendime ederken hepimiz için ediyorum her zaman canım,inşAllah Rabbim senin evladına da "OL" desin,sağlıkla,
biraz önce yakın bir arkadaşımla konuşuyorum,ikinci bebeği prezervatifle korunurken oldu,istemediği halde,yani dediğimiz gibi,bir ömür yazıldıysa kimse engel olamaz kuzu
dualarımız seninle,kendime ederken hepimiz için ediyorum her zaman canım,inşAllah Rabbim senin evladına da "OL" desin,sağlıkla,
biraz önce yakın bir arkadaşımla konuşuyorum,ikinci bebeği prezervatifle korunurken oldu,istemediği halde,yani dediğimiz gibi,bir ömür yazıldıysa kimse engel olamaz kuzu
o zaman ben şu bizim kuzene(eşin kuzeni) kızmayım belki onunda pre. hatalıydı ya da spirali kaydı..
gerçi pre.yi nasıl kullandıkları da önemli.. bak bu korunamayanları kınayasım var
sesli güldümm valla .. bayılıyorum sana dediğimi de şıp diye anladın kuzuuumm kınayalım hep birliktekınadığın başına gelmeden ölmezmişsin kuzzuuu, bak bak bak kınama yoluyla başına getirme muhabbetine girmişsin, bakıyorum enteresan yollar geliştiriyoruz, ben de seninle kınıyorum kuzini
nasıl kullandıkları önemli derken,başka kullanım şekilleri mi var,şapka gibi falan kullanılıyor muo zaman ben şu bizim kuzene(eşin kuzeni) kızmayım belki onunda pre. hatalıydı ya da spirali kaydı..
gerçi pre.yi nasıl kullandıkları da önemli.. bak bu korunamayanları kınayasım var
E tabi sonuna doğru takarsa geçmiş olsun ya da kayarsa çok hareketten kuzu hayal dünyana da müdahale etmiş olmayım lakin durum bölenasıl kullandıkları önemli derken,başka kullanım şekilleri mi var,şapka gibi falan kullanılıyor mu
hımmmm anladım,hayır bende dedim başka şekillerde kullanılıyorsa bileyim,E tabi sonuna doğru takarsa geçmiş olsun ya da kayarsa çok hareketten kuzu hayal dünyana da müdahale etmiş olmayım lakin durum böle
Canım şimdi okudum, hiç ümitsizliğe kapılma dualarımız seninle, inşallah cuma günü hayırlı güzel haberler alırsın, bu işin matematiğini yok maalesef, dediğin gibi olucağın önüne ne yapsak geçemiyoruz maalesef, her şey gönlünce güzel olsun inşallahstres yapmıycam dıye strese gırmek.... bızım ısımız bu olmus artık, Allah verecem dıyosa ıstemeyene de verıyor oyle bır olduruyor kı aslında. bır tanıdıgım vardı cocuk ıstemıyordu, hamıle kaldı dıye nasıl uzuldu, o cocuk dussun dıye nerdeyse mahallenın halılarını elde yıkayıp duvarlar muvarlara kendı kaldırıp astı falan, kahveler sakınlestırıcı caylar falan neler ıcmedı, ılaclar kullandı dıkkat etmedı, cocuk dusmedı ya, oyle bı tutundu... Allah verıcem desın yeter kı bızım elımızden ancak dua edıp ıstemek gelır. ama sızlerın duası cok onemlı, kulun kula duası cok daha makbul canım. Allah razı olsun.