Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
etkilemiştir tabi ki zor kimyasal da olsa hevesin içinde kalıyor kuzu, sen boş ver şimdi büyütmeye bak gelsin lambadalar gitsin lambadalar :)

Başın sağolsun canım,bizim milimetrik olan çocukların kayıplarında içimiz yandı kavruldu,acını düşünemiyorum bile

neden bulundu mu peki
Bu acının tarifi yok, dokuz ay taşıdım herseyini hazır ettim ne hayallerim vardı, sevincimi bile yaşamadan gölge düştü, cok sıvı yutmuş dendi, yuttuğu sıvı da da enfeksiyon varmış bebeği de sarmış akciğer iltihabı olmus kabinede zarar vermiş,, doğana kadar hiç bişe yoktu,

benim arkadaşımın bebeği de anne karnında akciğeri sıvı toplamıştı,çok zor süreçler atlattılar,perinatolog takibiyle doğdu bebek,doğduktan sonrada büyük sıkıntılar oldu,keşke farkedilseydi diyecem ama ne diyeceğini de bilemiyor insan,nasipten öte yol yok,eminim ki tarifsizdir,yazarken bile tüylerim diken diken oluyor üzüntüden,Rabbim sana ve bütün kızlara hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,kucaklarımız dolsun inşAllah,şu mübarek gün duamızı kabul etsin Rabbim

Amin inşallah, gebelikte hiç bir sıkıntı yoktu, tek doktora da gitmedim ki hadi o bilmedi diyeyim, bi kaç doktora gittim, Rabbim ömür vermemiş hersey bahane oldu işte,

Basın sagolsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Cennete bekleyecek seni insallah.

Hanımlar kandilimiz tekrar mübarek olsun buradaki deger arkadaslara da merhabalar. 6 ay sonra cok şükür kırmızılar geldi. Bitince Hgs cekilecegim sıkıntı cıkmazsa insallahh bende lambadaya baslayacagım. Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepizin dualarını kabul edip tez zamanda kucaklarımızı doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…