- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi panic_attack
etkilemiştir tabi ki zor kimyasal da olsa hevesin içinde kalıyor kuzu, sen boş ver şimdi büyütmeye bak gelsin lambadalar gitsin lambadalar :)şaka gibi ama kimyasaldan sonra yaşadığım stresten midir nedir ilişkiden soğudumo günden beri tık yok ben sürekli salya sümük dolaşınca adam da yazık bişey demedi bakalım bugün nasıl bi tepki verecek
kızlar bişey soracağım ben bu ay ilk kez klomen kullandım bunun erken yumurtlamaya etkisi olur mu?
Bu acının tarifi yok, dokuz ay taşıdım herseyini hazır ettim ne hayallerim vardı, sevincimi bile yaşamadan gölge düştü, cok sıvı yutmuş dendi, yuttuğu sıvı da da enfeksiyon varmış bebeği de sarmış akciğer iltihabı olmus kabinede zarar vermiş,, doğana kadar hiç bişe yoktu,Başın sağolsun canım,bizim milimetrik olan çocukların kayıplarında içimiz yandı kavruldu,acını düşünemiyorum bile
neden bulundu mu peki
benim arkadaşımın bebeği de anne karnında akciğeri sıvı toplamıştı,çok zor süreçler atlattılar,perinatolog takibiyle doğdu bebek,doğduktan sonrada büyük sıkıntılar oldu,keşke farkedilseydi diyecem ama ne diyeceğini de bilemiyor insan,nasipten öte yol yok,eminim ki tarifsizdir,yazarken bile tüylerim diken diken oluyor üzüntüden,Rabbim sana ve bütün kızlara hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,kucaklarımız dolsun inşAllah,şu mübarek gün duamızı kabul etsin RabbimBu acının tarifi yok, dokuz ay taşıdım herseyini hazır ettim ne hayallerim vardı, sevincimi bile yaşamadan gölge düştü, cok sıvı yutmuş dendi, yuttuğu sıvı da da enfeksiyon varmış bebeği de sarmış akciğer iltihabı olmus kabinede zarar vermiş,, doğana kadar hiç bişe yoktu,
pekiOlur. :)
Amin inşallah, gebelikte hiç bir sıkıntı yoktu, tek doktora da gitmedim ki hadi o bilmedi diyeyim, bi kaç doktora gittim, Rabbim ömür vermemiş hersey bahane oldu işte,benim arkadaşımın bebeği de anne karnında akciğeri sıvı toplamıştı,çok zor süreçler atlattılar,perinatolog takibiyle doğdu bebek,doğduktan sonrada büyük sıkıntılar oldu,keşke farkedilseydi diyecem ama ne diyeceğini de bilemiyor insan,nasipten öte yol yok,eminim ki tarifsizdir,yazarken bile tüylerim diken diken oluyor üzüntüden,Rabbim sana ve bütün kızlara hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin,kucaklarımız dolsun inşAllah,şu mübarek gün duamızı kabul etsin Rabbim
Evet rıskı olsa kim önüne geçebilirdi ki,çok zor bunu demek tabiki ama ömrü yokmuş maalesefAmin inşallah, gebelikte hiç bir sıkıntı yoktu, tek doktora da gitmedim ki hadi o bilmedi diyeyim, bi kaç doktora gittim, Rabbim ömür vermemiş hersey bahane oldu işte,
Geldimmm kuzummm :) merhaba hanımlar , hayırlı kandiller ; hamilelik haberlerini en kısa sürede almanız dileğiyle sevgiler... :)Satestemur gel arkadaşım buralara sende
hosgeldın bacımm
aynen ıkı sayfayı da takıp edelımarada diğer tarafta gördüklerimize de yazarız,bir kaç gün kontrollü gideriz
Hayır yok, 27 yaşındayım iki yıllık evliyim 6 ay önce doğumdan 6 saat sonra bebeğim öldü ilk bebeğimdi
Amin inşallah, gebelikte hiç bir sıkıntı yoktu, tek doktora da gitmedim ki hadi o bilmedi diyeyim, bi kaç doktora gittim, Rabbim ömür vermemiş hersey bahane oldu işte,
Basın sagolsun mevlam birdaha yasatmasın hiçkimseye. Cennete bekleyecek seni insallah.Bu acının tarifi yok, dokuz ay taşıdım herseyini hazır ettim ne hayallerim vardı, sevincimi bile yaşamadan gölge düştü, cok sıvı yutmuş dendi, yuttuğu sıvı da da enfeksiyon varmış bebeği de sarmış akciğer iltihabı olmus kabinede zarar vermiş,, doğana kadar hiç bişe yoktu,
Geldimm canımmm merhaba hanımlarrr
Sağol canım İnş hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırızbaşınsağolsun canım, inşallah hayırlısıyla saglıklı ve uzun omurlu yavruna kavusursun