- 11 Kasım 2017
- 180
- 143
- 33
- Konu Sahibi panic_attack
39+6 günlük sezeryansezaryen mıydı kac haftalık dogum yaptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
39+6 günlük sezeryansezaryen mıydı kac haftalık dogum yaptın canım
çok üzüldüm.. senin içini bir allah bide sen bilirsin. allah bir daha yaşatmasınSizlerin hikayeleri nedir...
Ikisi de terk etti buralarımavitosbik cilekliturta bizim tupcu kizlardan ne haber? niklerin yazilisini hatirlayamadim etiketlemek icin insallah guzel ilerliyordur surecleri
Aynen öyle, yaşamayan hiç kimse bilemez allah kimseye de yaşatmasınçok üzüldüm.. senin içini bir allah bide sen bilirsin. allah bir daha yaşatmasın
Kalmayı planlıyoruz İnş :) benim mayıstan önce mümkün görünmüyor zaten, ama sizleri bilemem :)kız panic_attack mayista hamile mi kaliyoruz doguruyormuyuz
Histereskopi ile kalma şansı artıyor İnş hemen kalırsınızhepimizin kandili mübarek olsun rabbim gönlümüzdekini nasip etsin. yeni topik ugurlu gelsin hepimize . 27 sayfa var okumam gereken Senella senle ben batlarda uzun bi zaman beraberdik simdi de kader birligimiz hisetekropiyle yine yanyana, neyse ki sen laproskopilik degilsin. bakalim benim randevuyu nezaman postalicaklar. insallah bu islemlerden sonra allah tupe gerek bırakmadan bebeğimizin haberiyle müjdeler amin.
aminn insallah. dilerim biran önce hamile kalır saglicakla yavrunu kucağına alırsın.Aynen öyle, yaşamayan hiç kimse bilemez allah kimseye de yaşatmasın
Amiiiinnn İnş, Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o duygudan mahrum bırakmasın, bir kere bile kucağıma alamadım ama doğum anında görmem bile yetti okadar tarifsiz bir duyguydu ki anlatamam o gördüğümle öptüğümlede kaldı,aminn insallah. dilerim biran önce hamile kalır saglicakla yavrunu kucağına alırsın.
Aynen öyle, yaşamayan hiç kimse bilemez allah kimseye de yaşatmasın
suan sana sımsıkı sarılmak isterdim.. ama bu mümkün olmasada, sana canı yürekten rabbimden sabır dayanma gücü ve sağlıklı uzun ömürlu hayirli bir evlat vermesi icin, dua ediyorum.cennette ki meleginin yuzu suyu ve bu mübarek gecenin hürmetine, rabbim yar ve yardimcin olsun.Amiiiinnn İnş, Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o duygudan mahrum bırakmasın, bir kere bile kucağıma alamadım ama doğum anında görmem bile yetti okadar tarifsiz bir duyguydu ki anlatamam o gördüğümle öptüğümlede kaldı,
Ben yazdim Yudus66 yı dusundum hep sonrasinda bütün gün, aklimdan cikmadi,Allahim dayanma gücü versin,her şeyin daha kötüsü var işte, biz kendimizin ki en kotu sanarken, onun yaşadığını düşünemiyorum, hepimiz icin dua ettim,halımızın üzerinde sağlıklı evlatlarimiz kosturacak insAllah, Rabbim bunlari unutturacak bize insAllah kizlarBaşın sağolsun yaşadığın çok zor. Allah yardımcın olsun. Rabbim seni bu gecede birden fazla evlatla müjdeler inşallah. Kim yazdı ama biz milimetrik embriyolarfa kendimize gelemedik. Seninki çok başka. Sabrının ve dayanma gücünün mükafatını alacaksın inşallah Rabbim büyük.
kız panic_attack mayista hamile mi kaliyoruz doguruyormuyuz
Canım gölge gibi de mi çıkmadı ?Arkadaşlar merhaba adet tarihim 3 gün geçti ara ara sancilanma oluyor ama kırmızılar yok.bel agrim 2 gündür müthiş var sırt agrisi da eklendi daha önce 1 kimyasal bir de kürtajim var test yaptim negatif cikti sizce durum nedir