- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi panic_attack
Süppeerr tebrikler :) hoşgeldin umarım hepimize uğurlu gelsin sayfa ❤can09e çağırmadan ben de geldim iz sürerek buldum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süppeerr tebrikler :) hoşgeldin umarım hepimize uğurlu gelsin sayfa ❤can09e çağırmadan ben de geldim iz sürerek buldum seni
bende huhuuuu ları duydum koştumSüppeerr tebrikler :) hoşgeldin umarım hepimize uğurlu gelsin sayfa ❤
beni çağırmadınız ama ben geldim yine deArtık görmedim duymadım beni çağırmadınız demezler inşallah
Gören gelir zannımca❤
ben de tebrik etmiştimmbeni çağırmadınız ama ben geldim yine de
arada diğer tarafta gördüklerimize de yazarız,bir kaç gün kontrollü giderizArtık görmedim duymadım beni çağırmadınız demezler inşallah
Gören gelir zannımca❤
pekiben de tebrik etmiştimm
Hiç Bilgim yok malesef bu konudakızlar bişey soracağım ben bu ay ilk kez klomen kullandım bunun erken yumurtlamaya etkisi olur mu?
Bana da önce kürtajdan yasak vardı,Rahim filminden sonrada yasak dedi,adetten sonra çalışmalar başlayacak inşAllahGeçen hafta Histereskopi oldum istmosel sorununu hallettik İnş, bir adet dönemi geçirip korunmayı bırakıp çalışmalara başlayacağız İnş, zaten şu an ilişki yasak ameliyattan dolayı, sizler deniyor musunuz bebek için
kullanmadım bilmiyorum ama yani mantıken yumurtaları uyardığı için olabilir,kaçıncı gün bugünkızlar bişey soracağım ben bu ay ilk kez klomen kullandım bunun erken yumurtlamaya etkisi olur mu?
Hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağımıza dolar İnş, aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum, hem de cok istiyorumBana da önce kürtajdan yasak vardı,Rahim filminden sonrada yasak dedi,adetten sonra çalışmalar başlayacak inşAllah
9. gün çok erken gibi geldi de kasıklarımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibikullanmadım bilmiyorum ama yani mantıken yumurtaları uyardığı için olabilir,kaçıncı gün bugün
değerlendir o zaman kaçırma, kullandığın başka şeyler varsa onlar da sebep olmuş olabilir.9. gün çok erken gibi geldi de kasıklarımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi
Bende de o korku var,hem de çok,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşAllah,var mı çocuğun,yaş kaçHay
Hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağımıza dolar İnş, aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum, hem de cok istiyorum
hareketlenmeler başlamıştır ama çatlamamıştır bence,ovulasyonla takip et9. gün çok erken gibi geldi de kasıklarımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi
şaka gibi ama kimyasaldan sonra yaşadığım stresten midir nedir ilişkiden soğudum o günden beri tık yok ben sürekli salya sümük dolaşınca adam da yazık bişey demedi bakalım bugün nasıl bi tepki verecekdeğerlendir o zaman kaçırma, kullandığın başka şeyler varsa onlar da sebep olmuş olabilir.
Hayır yok, 27 yaşındayım iki yıllık evliyim 6 ay önce doğumdan 6 saat sonra bebeğim öldü ilk bebeğimdiBende de o korku var,hem de çok,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşAllah,var mı çocuğun,yaş kaç
Başın sağolsun canım,bizim milimetrik olan çocukların kayıplarında içimiz yandı kavruldu,acını düşünemiyorum bileHayır yok, 27 yaşındayım iki yıllık evliyim 6 ay önce doğumdan 6 saat sonra bebeğim öldü ilk bebeğimdi