- 24 Temmuz 2013
- 296
- 190
-
- Konu Sahibi panic_attack
Test negatif bana gore cikmadi yani daha evvel de cikmadiydi boyle betahcg 59 cikti onceki hamileligimde ve belirtiler hemen hemen yakin belki agrisi ve sirt agrisi adet sancısı ayaklarimin donması ama hala adet olamamak ... Ne yapsamCanım gölge gibi de mi çıkmadı ?
inaallah hamilesindir gec dollenmedir umarim.Test negatif bana gore cikmadi yani daha evvel de cikmadiydi boyle betahcg 59 cikti onceki hamileligimde ve belirtiler hemen hemen yakin belki agrisi ve sirt agrisi adet sancısı ayaklarimin donması ama hala adet olamamak ... Ne yapsam
Aslında korunuyoruz şuan hic zamanı degil ama merak duygusu bunlari yazdırabiliyorinaallah hamilesindir gec dollenmedir umarim.
hoşbuldum canımmmhosgeldın bacımm
Bende geldüm kızlarrr.
günaydın cancan,test yaptın mı bir daha
Günaydınlar..
bata 1 kaldı nisanı seviyorum nisan uğurlu bereketli
Günaydın cancan benim bugün bat günüm adet belirtilerinin hepsi var ama her aya göre sinir stres yok sakinim İnşallah hayırlısı olur hakkımızda ve tüm arkadaşlar hakkında. Bende Nisanı severim inşallah öyle olur.
Günaydınlar..
bata 1 kaldı nisanı seviyorum nisan uğurlu bereketli
hoş geldinnnBende geldüm kızlarrr.
zaten belirtiler adetle aynı,test yaptın mıGünaydın cancan benim bugün bat günüm adet belirtilerinin hepsi var ama her aya göre sinir stres yok sakinim İnşallah hayırlısı olur hakkımızda ve tüm arkadaşlar hakkında. Bende Nisanı severim inşallah öyle olur.
Günaydın cancan benim bugün bat günüm adet belirtilerinin hepsi var ama her aya göre sinir stres yok sakinim İnşallah hayırlısı olur hakkımızda ve tüm arkadaşlar hakkında. Bende Nisanı severim inşallah öyle olur.
günaydın cancan,test yaptın mı bir daha
pıt pıt pıt pıt geliyo yavru inşAllah,ne zaman yapacaksın,ayyy test yapmıyor musuuunn? hadi inşallahhh güzel haberler.. çok heyecanlandııımm gelmesinn inşallah hayırlısıyla bebikler gelsiin
yapmadım bi daha kasık ağrılarım yookk, belim ağrıyor canım solda pıt pıtlar oluyor neden acaba?
Allah razı olsun kalben yanımda olduğunuzu hissettirmeniz bile yetti, hepinizin gönlüne göre versin Rabbimsuan sana sımsıkı sarılmak isterdim.. ama bu mümkün olmasada, sana canı yürekten rabbimden sabır dayanma gücü ve sağlıklı uzun ömürlu hayirli bir evlat vermesi icin, dua ediyorum.cennette ki meleginin yuzu suyu ve bu mübarek gecenin hürmetine, rabbim yar ve yardimcin olsun.
ayy özgürcan öyle mi diyorsun? ne bilim negatif çıktı ya umutlanmak istemiyorum hiççpıt pıt pıt pıt geliyo yavru inşAllah,ne zaman yapacaksın,
Aklından cıkmadım demi yerime koymaya çalıştın ama olmadı kalbin sıkıştı yapamam dedin için acıdı işte bütün o hissettiğin duyguları milyonlarla çarp yine ne yaşadıklarımız hafif kalıyor, benden iki ay önce arkadaşım bebeğini kaybetmişti bende onun acısını düşünür olmuştum günlerce nasıl dayanacak napacak derken aynı acının ortasında buldum kendimi, hiç geçmeyecek sandım ama hafifledi, Rabbim ona da alıştırıyo, ama mezarına falan hiç gitmedim görmedim, doğum anında gördüğümle hatırlamak istiyorum, hemde yeni yeni kendime geliyorum mezara gidip göremem dayanamam tekrar başa dönememBen yazdimYudus66 yı dusundum hep sonrasinda bütün gün, aklimdan cikmadi,Allahim dayanma gücü versin,her şeyin daha kötüsü var işte, biz kendimizin ki en kotu sanarken, onun yaşadığını düşünemiyorum, hepimiz icin dua ettim,halımızın üzerinde sağlıklı evlatlarimiz kosturacak insAllah, Rabbim bunlari unutturacak bize insAllah kizlar
Amaniin butun kizlaar burda mi toplandikktoplandiikk toplandiiikkk
Benim adet tam 6 gun gecikti. Dun test yaptim negatif. Ihtimal vermiyordum zaten ama bu kadar gecikme sasirttiYarin dr gidicem☺
Kuzum benimde düşükle sonuçlanan hamileliklerimde belirtiler bel ve kasık ağrısıydı. Yani bence bel ve kasık ağrısı adet gecikmesiyke birleşince kesinlikle hamilelik belirtisi. Bence kan vermelisin. Kanda kesin çıkar zaten varsa. Hayırlısı olsun canım senin adına❤Test negatif bana gore cikmadi yani daha evvel de cikmadiydi boyle betahcg 59 cikti onceki hamileligimde ve belirtiler hemen hemen yakin belki agrisi ve sirt agrisi adet sancısı ayaklarimin donması ama hala adet olamamak ... Ne yapsam
ne bileyim cancan ya,bu ay mı bilmem ama çok yakın zamanda inşAllah hepimiz bebişleri,tarama testlerini konuşuyor olacağız inşAllah,başka bir sayfada bi kız adetten 10 gün sonra öğrendi,bu arada testleri hep negatif çıktı,ben kan testinde negatif görmeden pes etmemek lazım diyorumayy özgürcan öyle mi diyorsun? ne bilim negatif çıktı ya umutlanmak istemiyorum hiçç
Yapmadım henüz birkaç gün geçince yapmayı düşünüyorum.zaten belirtiler adetle aynı,test yaptın mı