Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bendede hala tık yok.
öbür mayıs geldi
soğan kürü yaptım bu ay 30 tane soğanın suyunu içtim galiba boşa gitti
bta 2 var test yaptım negatif.
oturdum hayırlısını bekliyorum

:)) Oo alternatif tıp. Miden delinecek miden. Mayıs'tan sonra bırakacam ben de kullandığım ne varsa. Yürüyen ecza deposuna döndüm yeter gari. Bu arada sen daha gençsin telaşa gerek yok bence. :)

:)) Oo alternatif tıp. Miden delinecek miden. Mayıs'tan sonra bırakacam ben de kullandığım ne varsa. Yürüyen ecza deposuna döndüm yeter gari. Bu arada sen daha gençsin telaşa gerek yok bence. :)
napiyim o kdr övülünce forumda bende denemek istedim:)
aynen genciz alllahtann bakalım kısmetttt beklemedeyiz :) belki bu mayıs belki mayıstanda yakın
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Evlat olsa sevilmez diyosun :)) Ben ikizlerle anlaşıyorum ya bi kova insanı olarak.
Kova olsun derken oğlak olmasından tırsıyorum ben. O kadar istemiyorum ki oğlak olmasını kesin başıma gelecek. Eşim de hiç anlaşamıyor. Camiye bırakırız olmazsa diyo.

Benzer espriler bizde de var. Baktık olmadı, mızmız bir şey oldu ondan habersiz taşınırız diyor eşim de. Ay inşallah bebişlerimiz hayırlısıyla en kısa zamanda gelir de.

... Rabbim gönlünüze göre versin tez zamanda nasip etsin hepimize,28 yaşındayım bende bir hamilelik bir doğum yaşadım beş ay önce, ama doğumdan sonra bebeğimi kaybettim , ilkinde korunmayı bıraktıktan altı ay sonra kalmıştım, hamilelik öncesinde hiç bi test kontrol den geçmedim şunu anladım ki hamilelikten önce anne vücudunu tanımalı sorun varmı yok mu bilmeli, siz cok iyi yapmıssınız, bende iki aydır kontrollere gidiyorum testler yaptırıyorum, mayıs gibi bende hamile kalmak istiyorum, bilinçsiz doktorlardan cok yanım yandı, cok şükür ki Allah karşıma iyi bi doktor çıkardı, ilk doğumum sezeryan olmustu ona bağlı olarak istmosel olmus bende iki haftaya kadar ameliyat olacağım ondan sonra İnş gebelik için bi sıkıntı kalmıyor, ozmaan bu süreçte birlikteyiz inş

Daha yaşınız genç. O yüzden hiç moralinizi bozmayın. Ameliyatı da olduktan sonra anladığım kadarıyla başka da sorun kalmıyor. Sizin de gönlünüze göre olsun inşallah.

Merhabalar,yazdıklarınızı okudum 7 yıl önce yaşadığım duygulara geri döndüm sanki.İnşallah bu yıl hamile kalırsınız.Çok güzel bir serüven hamilelik....Gelelim bana,2 oğlum var çok şükür her deneyişimizde hamile kalabildim yumurtlama günlerine dikkat etmiştim tabiki.Şimdi bir kızım olsun istiyorum.Eşim çocuk istemiyor,yeter artık diyor.Onu ikna etmekle de uğraşıyorum tabiki.Bende öğretmenim iki oğluma da haziran ayında hamile kaldım.Bu haziranı da gözüme kestirdimBakalım zaman ne gösterecek.Sizlerden de güzel haber alırız inşallah

İnş hayırlısı olsun, ben hiç dikkat etmedim öyle şeylere, yumurtlama ovülasyon testi falan hiç yapmadım etmem gerekir mi etkisi oluyor mu, gerçi şuan korunuyoz ameliyat tan sonra kalmam lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…