arkadaşlar ben de hamileyim şuan 5 haftalık daha çok yeni bebeğim:) keseyi gördük çok şükür inşallah haftaya da bebeğimi görürüz Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
hira sen test yapmadın mıGözün aydın canım..Allahım sana bağışlasın..bu arada ultrasyonda 5. haftadamı göründü? ilk olarak kan testindemi cıktı?? benimde adetim 9 gün geçti dün doktora gittim..ultrasyonda bişe göremedi kan verdim bugün alacağım..en son 27 nisanda adet olmuştum..7 mayısta çatlatma iğnesi oldum..inşallah bende gebeyimdirrr..
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Darısı bize olsun inş :)arkadaşlar ben de hamileyim şuan 5 haftalık daha çok yeni bebeğim:) keseyi gördük çok şükür inşallah haftaya da bebeğimi görürüz Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)sabah test yaptım ve hamileyim
amin canım çok sağol Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah:)Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Darısı bize olsun inş :)
hira sen test yapmadın mı
sabah test yaptım ve hamileyim
bende kan verdim akşam 5 gibi alıcam sen idrar testi yaptın mıcanım dün kan verdim bugün sonucum cıkacakkkkkkk
merhaba ben de yeni üyeyim. Adetime 4 gün kala test yaptım çok silik çıktı 2 gün sonra tekrarladığımda koyulaştı. Yarın için randevu aldım bakalım kendi hesabıma göre şuan 5+0. Yarın gittiğimde kese görünür mü çok merak ediyorum
ben de ilk kez düşünmüştüm hatta inanamadım hemen olduğuna. Test üstüne test yaptım :) inş. senin de olur olumlu düşünmerhaba arkadaslar ben yeni üye oldum gunume 1 hafta var ilk kez deniyoruz cok ümitliyim insallah olur. Rabbim tüm isteyen herkese nasip eder insallah.
benim 1 mayıs seninki ne zaman ?görünmeyebilir canım ama endişelenme sat ne idi senin
Benim sat 22 mayıs. 22 günde bir oluyorum. 12-13 haziran gibi olmam yani olmamam lazım:)))benim sat 8 mayıs sizlerin ne .. normalde 26-28 gün arası olurum ve bugün 28. gün
arkadaşlar ben de hamileyim şuan 5 haftalık daha çok yeni bebeğim:) keseyi gördük çok şükür inşallah haftaya da bebeğimi görürüz Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
8 mayısbenim 1 mayıs seninki ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?