• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

Bugün akşam olurmu yaaa heyecndan ölecem yaaa yarın bebişimi göreceğim inş. Allahım çok merak ediyorum ya nasıl olacak kalp atışını falan duyacakmıyım

kızlar bebişimin kalp atışını duydum allahıma bin şükür yarabbim aaayyy nasıl bir duygu anlatamam yaaa içimde bir tane daha kalp var allahım sana şükürler olsun

Ben 12+5 te gittim erken daha dedi söylemedi :KK51: ama benimle ayni olan arkadaşlara söylemişler. Benim doktor ugrasmak istemedi glb:KK12:

Bende 13+4 de gittim en son kontrole. Cinsiyet için erkek olabilir ama çok erken daha dedi.
kısmet bir daha ki kontrole.

kızlar doktora gittim 12+1 erkek dedi ama yinede bir dahaki ayda tam belli olur dedi kızlar benim kardeşim geç oldu kız aramızda 18 yaş var sonra kızım oldu hç erkek bebek yani farklı gelecek bana bakım giyim ayyy şimdiden korkuyorum bakabilirmiuim

kızlar ne durumdasınız dr bana 14 şubat dedi ama hala bekliyoruz hiç birşeyim yok me ağrı ne sancı ara ara kasıklarım ağrıyo geçiyo

Hayırlısıyla nisan mayıs haziran aylarında hamile kalmak istiyorum.kürtaj sonrası adetimi bekliyorum şimdilik.

Back
X