inş. tutar :) sendemi üstünü gördün kopkoyu bir kırmızıyı buldum demişsin ??kızlar merhabalar benimde bu ay 2.denememiz 1.5 yıllık evliyim hatta diğer topicte benim bir sloganım vardı haziran bizimdir bizim olacak die :)) ayy bende ovü uyguladım bu ay kopkuyu bir kırmızıyı buldum tabi değerlendirdik şimdi beklemedeyim son 12 allahım inş.tutmuştur kendimde bir belirti falanda aramıyorum :)))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler
- Konu Sahibi 19asos03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben kendimi hamiş sanmıyorum ama tabi Rabbim bilir. Çok istiyorum bir bebeğimin olmasını. Dua edin bana kızlarkendini hamiş hissedenler test yapmaya başlayacak olanlar hadi buraya duygularımızı paylaşmaya
kızlar merhabalar benimde bu ay 2.denememiz 1.5 yıllık evliyim hatta diğer topicte benim bir sloganım vardı haziran bizimdir bizim olacak die :)) ayy bende ovü uyguladım bu ay kopkuyu bir kırmızıyı buldum tabi değerlendirdik şimdi beklemedeyim son 12 allahım inş.tutmuştur kendimde bir belirti falanda aramıyorum :)))
Aynen benimde son 12:)) Beklemedeyiz merkez:)
Canım benimde 12 gün kaldı inşallah hayırlısıyla bizde evladımızı en kısa zamanda sağlıcakla kucağımıza alırız :)kızlar merhabalar benimde bu ay 2.denememiz 1.5 yıllık evliyim hatta diğer topicte benim bir sloganım vardı haziran bizimdir bizim olacak die :)) ayy bende ovü uyguladım bu ay kopkuyu bir kırmızıyı buldum tabi değerlendirdik şimdi beklemedeyim son 12 allahım inş.tutmuştur kendimde bir belirti falanda aramıyorum :)))
yok canım ovü testinde gördüm yani yumurtlama günümü yakaldım yada inş.öyledir :)inş. tutar :) sendemi üstünü gördün kopkoyu bir kırmızıyı buldum demişsin ??
Arkadaşlar beni de alın aranızda.bende bu ay gebelik bekliorum 9 ay önce dış gebelik geçirdim bu korunmadan sonraki üçüncü ay belirti olarak özellikle göğüs ucu ve genelinde ağrı kasıklarda aşırı ağırlık hassasiyet ve dolgunluk var bu ay yumurtlama zamanında olduğu söylenen şeffaf uzayan akıntıyı bariz bi şekilde gördüm. Adetten sonra günaşırı düzenli çalışmamız oldu inş Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin bana da versin inşşş.
ohhh ohh iyi hadi bakalım yumurtlama günün takip ettinmi canımAynen benimde son 12:)) Beklemedeyiz merkez:)
ohhh ohh iyi hadi bakalım yumurtlama günün takip ettinmi canım
Evet ben 22 günde bir regl olduğum için, regl bitince 4. Günde yumurtladım yani ovu testinin söylediğine göre. İyi şeyler hissediyorum ama bakalım. Reglini beklicek misin canım?
inş. rabbim hepimizin gönlüne göre verir.. bende hamileymişim gbi hissediyorum ama erkenden kanamam geldi inş üstünü görüyorumdur yarın test yapıcam yalnış sonuç çıkmaz inş. hmn diye yada bi kaç gün dha bklesemmi sizce ??yok canım ovü testinde gördüm yani yumurtlama günümü yakaldım yada inş.öyledir :)
inş. rabbim hepimizin gönlüne göre verir.. bende hamileymişim gbi hissediyorum ama erkenden kanamam geldi inş üstünü görüyorumdur yarın test yapıcam yalnış sonuç çıkmaz inş. hmn diye yada bi kaç gün dha bklesemmi sizce ??
Ayy inşallah hamilesindir canım. Bence bekle, eğer yerleşmeyse değerlerin anca yükselir
Amin canım amin inşallah. Bende 6 ay önce düşük yaptım şuan bir bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ama olmadı. Bazen çok üzülüyorum ama nasip işte Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Rabbim sana, bana, burda olan ve olmayan evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar beni de alın aranızda.bende bu ay gebelik bekliorum 9 ay önce dış gebelik geçirdim bu korunmadan sonraki üçüncü ay belirti olarak özellikle göğüs ucu ve genelinde ağrı kasıklarda aşırı ağırlık hassasiyet ve dolgunluk var bu ay yumurtlama zamanında olduğu söylenen şeffaf uzayan akıntıyı bariz bi şekilde gördüm. Adetten sonra günaşırı düzenli çalışmamız oldu inş Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin bana da versin inşşş.
inş.hamilesindir canım benim ben 13.günü yumurtladım bugün17.gnüm..yani beklicem tatlım başka ne yapabilirm ki kan vs gitmem hayal kırıklığı yaşamak zorEvet ben 22 günde bir regl olduğum için, regl bitince 4. Günde yumurtladım yani ovu testinin söylediğine göre. İyi şeyler hissediyorum ama bakalım. Reglini beklicek misin canım?
inş.hamilesindir ama bir kaç gün daha bekle istersen ama yok üzülmem dersen yap gitsin :)inş. rabbim hepimizin gönlüne göre verir.. bende hamileymişim gbi hissediyorum ama erkenden kanamam geldi inş üstünü görüyorumdur yarın test yapıcam yalnış sonuç çıkmaz inş. hmn diye yada bi kaç gün dha bklesemmi sizce ??
beklicemde dayanamıyorum ki :) nette okuduklarıma bakılırsa üstünü görüyorum hep o yönde yazılanlar.. en iyisi bn yarın yapayım sonra ilerleyen zmnlarda yine yaparım :)Ayy inşallah hamilesindir canım. Bence bekle, eğer yerleşmeyse değerlerin anca yükselir
heyecandandır o karın ağrısı :) yapalım yarın yine burdan haberleşiriz cnm :)Aynen yarın sabah yapalım biz testleri ilk idrarla ama sanki Karnım agrimaya başladı
Her şeyin bir zamanı.zamanı var cnm demek bizim çocuk sahibi olma zamanımız daha gelmemiş Rabbim hayırlı olanı yazsın hakkımızda. Bu ay farklı belirtiler var bende herzamankinden bu yüzden umutlandım doğrusu kasık ağrım pcoslu olduğum için olabilir ama ğöğsüm hele de göğüs uçları adet olduğumda bile ağrımaz. İnş bu ay bebişim bulmuştur beni inşşAmin canım amin inşallah. Bende 6 ay önce düşük yaptım şuan bir bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ama olmadı. Bazen çok üzülüyorum ama nasip işte Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Rabbim sana, bana, burda olan ve olmayan evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah
inş. cnm hepimizin istediği aynı :)Her şeyin bir zamanı.zamanı var cnm demek bizim çocuk sahibi olma zamanımız daha gelmemiş Rabbim hayırlı olanı yazsın hakkımızda. Bu ay farklı belirtiler var bende herzamankinden bu yüzden umutlandım doğrusu kasık ağrım pcoslu olduğum için olabilir ama ğöğsüm hele de göğüs uçları adet olduğumda bile ağrımaz. İnş bu ay bebişim bulmuştur beni inşş
Amin canım amin inşallah. Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallahHer şeyin bir zamanı.zamanı var cnm demek bizim çocuk sahibi olma zamanımız daha gelmemiş Rabbim hayırlı olanı yazsın hakkımızda. Bu ay farklı belirtiler var bende herzamankinden bu yüzden umutlandım doğrusu kasık ağrım pcoslu olduğum için olabilir ama ğöğsüm hele de göğüs uçları adet olduğumda bile ağrımaz. İnş bu ay bebişim bulmuştur beni inşş